- Konu Sahibi endoplazmik_kedi
-
İlerde keşke dememek istiyorsan,kabul etme sakın...Pardon da bi sorarlar insana,bu yüzü nerden buluyormuş diye.İnsanlardaki bu genişliği rahatlığı anlayamıyorum cidden.
Sadece ilk mesajına göre yorum yaptım,bilmiyorum vardın mı bir karara...Ama şunu sakın unutma,nişanlısın ve genelde bu dönemde,kimseyi kırmamak için herkesin gönlü hoş olsun diye gerekirse isteklerden feragat edilip,kendi yaşam alanında başkalarına müdahele hakkı verilir.Evlenince de başlarlar kayınvalidem mutfağıma halıma perdeme karışıyor diye,karışır haklı olarak,neden;çünkü zamanında seçme hakkı verildi,o yüzden kendinde bu hakkı görür.
Gerektiği yerde sonrasında kırılmamak için,kırmayı bileceksin.Hayır demeyi bil ki,ilerde başını ağrıtacak tekliflerle gelinmesin karşına...
yok doğru bi yorum olmuş haklısın ya ..
konusu açılmadı bi daha o yüzden de bişi demedim daha.
ama açarsa nişanlım tekrardan ona uygun olmayacağını söyleyecem. ailemle konuşmam lazım derim. en kötü ihtimal annemle birlikte gelelim madem derim. muhtemelen de o zman kabul etmez kv :):)
hastanede kalmak neyse de evd kalmanızın yakışık alacağını düşünmüyorum açıkcası.
bu ileride çok farklı şekilde yüzünüze vurulabilir. örnek amma meraklıymışsın gel dedik ya da gel dediler hemen gitsin vs gibi.
hem aileniz izin verecek mi size o kadarr mesafeli bir yere gitmenize.
hem kızı niye gelmiyor ya da aile de başka bayan kimse yok mu ya ?
kızlar nişanlım mesaj attı şimdi. annem seni araycakmış gel diyecem bakalım ne diyecek dedi.
bende keşke bana top atmadan onu niye çağırıyorsun ben varım falan deseydin dedim.
bizimkiler de ne der bilmiyorum daha ben arada kalınca da kötü olur dedim. ben bilmem beni karıştırmayın nasıl yaparsanız dedi.
ben varım ama erkeğin bakması ile kadının bakması bir mi olur dedi. ben ne kadar yemek yapabilirim iş yapabilirim ki dedi.
beni karıştırmayın diyo işte.
bide ben gelip kalıyorum 1 hafta o zmana laf olmuyo mu falan dedi.
(bu arada bende daha önce yani nişandan sonra gezme için gitmiştik 2 gün kalmıştım)
off yaa :S:S:S:S
bizimkiler izin vermez de bişi uydur o zman ya dedi nişanlım. ama bozuldu farkındayım
şu erkeklerin ben bilmem beni karıştırmayın aranızda halledin sözleri yok mu adamı katil eder.
aradaki dengeyi kuracak kişi nişanlınız nasıl böyle bir kelime eder
benim eşimde ilk başlarda böyle söyledi aha şimdi kardeşi ile 3/4 aydır konuşmuyorum anasını ise mecbur kalmadıkça görmek istemiyorum çok iyi birşey yaptı sanki .
Nişanlınız istese annesine herşeyi mantıklıca anlatabilr anne biz daha evlenmedik sadece nişanlıyız kardeşime böyle birşey söyleselerdi sen onu gönderirmiydin nişanlıyken kv bakması için başka bi şehire ben olsan kesinlikle göndermezdim diyebilir değil mi ? ama sizin nişanlınız kolaya kaçmış siz aranızda halledin beni karıştırmayın diyerek
1 yıldır nişanlıyım kızlar. 12 saat uzaklıkta şehirlerdeyiz.
kv ameliyat oalcakmış 1-2 haftaya gelsin endoplazmik_kedi bana baksın diyormuş.
ne diyeceğimi bilemedim. bizimkiler falan izin verirler mi acaba :S
nişanlıma konuşayımda gelirim hastanede refekatçi olurum dedim hastanede değil evde de baksın diyo dedi.
:S
ya uygun olur mu bilemedim ki
üni de okuyan kızı var 5 saatlik yerde.
oğlu yanında zaten evde çalışmıyo
kp de var
kızlar nasıl davranmam ne demem gerektiğini bilemedim
hem aileme hemde onlara karşı :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?