kızlar ne yapmalıyım?

valla hakkını yemeyeyim gercekten güzel seyler almıssın hepsi de kullanıslı seyler.kullanmayıp da napıyor merak ettim şimdi.bekar görümcen varsa belki onların ceyizine koyyodur sonucta baksana hepsi marka ve kullanıslı esyalar

carrieyi tebrik bile etmiş bi yerde kelebekse
bidee kader sızlanıyo orda bi bana cevap vermiyo diye
carrie de biraz yavaş yazıyor o sana da verir birazdan diyo yaaa
aaayyyyy saba tümer gibi katılcam burda birazdan

kadın kızlarına veriyormuş galiba yani görümcesine... ben de dedim demek çok beğeniyo kıyamıyo kullanmaya kızlarına veriyor

kadın kızlarına veriyormuş galiba yani görümcesine... ben de dedim demek çok beğeniyo kıyamıyo kullanmaya kızlarına veriyor

evet evet olabilir çünkü anneme de gelen hediyeleri hep saklardı evlenince bana verdi.belirteyim gelen hediyeler konu komsudandı şimdi cephe alan olmasın annende gelinin hediyeleri sana mı veriyodu diye gelinimizde yok gerci bizim henüz

Bu herkeste var canım merak etme. Türk kadını çok cefakar benden geçti diyor. Benim annem de yapar burdaki pek çok arkadaşın annesi de yapmıştır.

carrieyi tebrik bile etmiş bi yerde kelebekse
bidee kader sızlanıyo orda bi bana cevap vermiyo diye
carrie de biraz yavaş yazıyor o sana da verir birazdan diyo yaaa
aaayyyyy saba tümer gibi katılcam burda birazdan

gördünmü ne kadar uysal bi insanım

Bir de hediyeye saygı polemiği var başka bir şey. Elbette aldığımız hediyenin kullanılmasını isteriz. Başka birinin evinde görürsek içerleriz ama nedense bunu çok baskın yaşarız. Ama en nihayetinde hediye başkasının olmuştur istediği şekilde değerlendirebilir. Çok takılmamak lazım hediye gelen hediye gitmez diye. Hatta bizler de evlendiğimiz zaman hediye gelen beğenmediğimiz şeyleri başkasına hediye etmek için alternatif olarak saklarız.

sen görevini yap al .Kullanıp kullanmamak ona kalmış.Bu senin nezaketini gösteriyor canım

haha canım bi gelinimiz olsa da anneme alsalar kullansam

Senin yerinde olsam kayınvalideme de hediye alırdım,ister kullansın ister kullanmasın,sonuçta beğenmek zorunda değil,sen böyle yaparak onu düşündüğünü gösterecek ve onu mutlu edeceksin.

Bize de geliyor doğum günlerimizde vs hediyeler,hepsini beğeniyor muyuz?Hayır; ama en azından mutlu oluyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…