Kızlar ne yapmam lazım sizce

Cunku bakireyim ayagina hem de ilk gece anal yapan kiza bakis acisi belli. Benimle yapiyorsa herkesle yapiyordur, niye ciddiye alayim, tek enayi ben miyim açısı. Haksizlar mi, erkek zihniyetine hak vermek istemem ama, haklilar.
Lyanna bu memlekette kadının ölüsüne bile neler neler ediyorlar.
Neyse ki birileri öldürüp valize koymamış kendisini.
Kokmuyorlar gerçekten bu toylar çok korkusuzlar.
Daha haziran ayında tanıştıgı adamın evine gidip temmuzda da farklı bir adamla maceraya girişiyor.

Cunku bakireyim ayagina hem de ilk gece anal yapan kiza bakis acisi belli. Benimle yapiyorsa herkesle yapiyordur, niye ciddiye alayim, tek enayi ben miyim açısı. Haksizlar mi, erkek zihniyetine hak vermek istemem ama, haklilar.
carsin pazar olsun ama gittigin yol yol degil
boyle kalitesiz iliskiler yasayama devam edersen yakinda kendine olan saygin da komple gidecek. degerinin bu oldugunu düşüneceksin.

Evet erkek olsam ben de öyle düşünürdüm ama illaki anlamıştır ilk kez yaptığımı sonuçta vajina gibi esneyen bi yer değil ayrıca zaten dayanamadım acısından yarıda bıraktırmak zorunda kaldım

carsin pazar olsun ama gittigin yol yol degil
boyle kalitesiz iliskiler yasayama devam edersen yakinda kendine olan saygin da komple gidecek. degerinin bu oldugunu düşüneceksin.
Evet kendime olan saygım gitti zaten kendimi çok yetersiz görmeye başladım ki bikaç ay önce aşırı özgüvenli bi kızdım

Evli bile olabilir... Anlattığınız şeyler, love bombing falan çok manipulatif hareketler bunlar. Bence niyeti sadece cinsellik, bu çok açık.
Bu evli olan değil. E devletini gösterdi zaten tanışırken. Bu devirde evlenilmez kafasında

Arkadaşlar daha anlamadınız mı 23 yaşında bebe kendindem büyük paralı bir koca arıyor ve hepsine bakireyim diye yutturmaya çalışıyor ama bok yolunu bu uğurda bayağı aşındıracak gibi
Aynısını düşünüyorum.
Neyse aman kendisi bilir.
Bir gün birinin elinde kalmaz umarım

Anlamaz. Uzun araliklarla yaparsaniz kaslar eski haline doner cunku. Daha destur ilk seferden anala okey demek herkesin yapacagi bir sey degil, önceden yapmayanin kolay tamam diyecegi bir sey de degil.

Benim bir kiz arkadasim bana bunu soylese "ya kizim bi git, onceden yapmissindir iste bana da mi lolo" derdim.

Bakin ben aktif olarak cinsel hayati olan bir kadinim. Ilk kez takildigim adam degil, kac aydir sevistigim sevgilim "hadi anal yapak" dese "olur aşkımmm" diye atlamam. Fiziksel belirtiler degil sizin davranis sekliniz kalir adamin aklinda.

Bu evli olan değil. E devletini gösterdi zaten tanışırken. Bu devirde evlenilmez kafasında
Peki sizin bu ilişkiden beklentiniz ne? Adamın yaşını yazmadınız ama yaşı sizden büyük, kariyer anlamında önde. Bu adamın cinsellikten başka ne beklentisi var sizce?

Arkadaşlar daha anlamadınız mı 23 yaşında bebe kendindem büyük paralı bir koca arıyor ve hepsine bakireyim diye yutturmaya çalışıyor ama bok yolunu bu uğurda bayağı aşındıracak gibi
Asla öyle değil gerçekten dış görünüşünden etkilendiğim için konuşuyorum. Ki bunlardan daha zengin olan bi erkek arkadaşım vardı benimle evlenmek istiyodu kabul etmedim. Her şey para değil yani

Sanki kıyafet deniyor. Bizim şirkete gelsene sana çok yakışır babasının yeri sanki. Adam yatmış. Alacağını almış. Süslü sözler söylemiş. Çok büyük ihtimal de evli. Sen içini yemeğe devam et. Belki uzayda tekrardan görürsün bu adamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…