- 30 Aralık 2009
- 23.797
- 95.465
- 1.123
- Konu Sahibi selinxoxoli
-
Lyanna bu memlekette kadının ölüsüne bile neler neler ediyorlar.Cunku bakireyim ayagina hem de ilk gece anal yapan kiza bakis acisi belli. Benimle yapiyorsa herkesle yapiyordur, niye ciddiye alayim, tek enayi ben miyim açısı. Haksizlar mi, erkek zihniyetine hak vermek istemem ama, haklilar.
Nerden alınıyor ya arkadaşım soruyordabekareti almak…
carsin pazar olsun ama gittigin yol yol degilCunku bakireyim ayagina hem de ilk gece anal yapan kiza bakis acisi belli. Benimle yapiyorsa herkesle yapiyordur, niye ciddiye alayim, tek enayi ben miyim açısı. Haksizlar mi, erkek zihniyetine hak vermek istemem ama, haklilar.
Evet erkek olsam ben de öyle düşünürdüm ama illaki anlamıştır ilk kez yaptığımı sonuçta vajina gibi esneyen bi yer değil ayrıca zaten dayanamadım acısından yarıda bıraktırmak zorunda kaldımCunku bakireyim ayagina hem de ilk gece anal yapan kiza bakis acisi belli. Benimle yapiyorsa herkesle yapiyordur, niye ciddiye alayim, tek enayi ben miyim açısı. Haksizlar mi, erkek zihniyetine hak vermek istemem ama, haklilar.
Evet kendime olan saygım gitti zaten kendimi çok yetersiz görmeye başladım ki bikaç ay önce aşırı özgüvenli bi kızdımcarsin pazar olsun ama gittigin yol yol degil
boyle kalitesiz iliskiler yasayama devam edersen yakinda kendine olan saygin da komple gidecek. degerinin bu oldugunu düşüneceksin.
Bu evli olan değil. E devletini gösterdi zaten tanışırken. Bu devirde evlenilmez kafasındaEvli bile olabilir... Anlattığınız şeyler, love bombing falan çok manipulatif hareketler bunlar. Bence niyeti sadece cinsellik, bu çok açık.
Aynısını düşünüyorum.Arkadaşlar daha anlamadınız mı 23 yaşında bebe kendindem büyük paralı bir koca arıyor ve hepsine bakireyim diye yutturmaya çalışıyor ama bok yolunu bu uğurda bayağı aşındıracak gibi
Anlamaz. Uzun araliklarla yaparsaniz kaslar eski haline doner cunku. Daha destur ilk seferden anala okey demek herkesin yapacagi bir sey degil, önceden yapmayanin kolay tamam diyecegi bir sey de degil.Evet erkek olsam ben de öyle düşünürdüm ama illaki anlamıştır ilk kez yaptığımı sonuçta vajina gibi esneyen bi yer değil ayrıca zaten dayanamadım acısından yarıda bıraktırmak zorunda kaldım
Peki evli adamla amacın ne niye bastırtıyorsun elalemin kocasınaBu evli olan değil. E devletini gösterdi zaten tanışırken. Bu devirde evlenilmez kafasında
Peki sizin bu ilişkiden beklentiniz ne? Adamın yaşını yazmadınız ama yaşı sizden büyük, kariyer anlamında önde. Bu adamın cinsellikten başka ne beklentisi var sizce?Bu evli olan değil. E devletini gösterdi zaten tanışırken. Bu devirde evlenilmez kafasında
Asla öyle değil gerçekten dış görünüşünden etkilendiğim için konuşuyorum. Ki bunlardan daha zengin olan bi erkek arkadaşım vardı benimle evlenmek istiyodu kabul etmedim. Her şey para değil yaniArkadaşlar daha anlamadınız mı 23 yaşında bebe kendindem büyük paralı bir koca arıyor ve hepsine bakireyim diye yutturmaya çalışıyor ama bok yolunu bu uğurda bayağı aşındıracak gibi
Yaaaaa skdjfkdf bastırtıyorsun nedirPeki evli adamla amacın ne niye bastırtıyorsun elalemin kocasına
Sanki kıyafet deniyor. Bizim şirkete gelsene sana çok yakışırçalışmayı çok istediğim şirkette çalışıyor ve ben hiçbir şey söylemeden bizim şirkete gelsene, sana çok yakışır dedi. Gerçekten çok destekleyici bi tavrı vardı. Beni eve bıraktıktan sonra da ilgiliydi. Ama hep ilk ben mesaj atıyorum. İkinci görüşmeyi de ilk kendi istemişti. En son mesajda buluşmayı ima ettim. En kısa süre içinde buluşalım dedi o kadar. 1 haftadır ne o yazıyor ne ben. Kendimi geri çektim ama içim içimi yiyor yazmak istiyorum.
Asla öyle değil gerçekten dış görünüşünden etkilendiğim için konuşuyorum. Ki bunlardan daha zengin olan bi erkek arkadaşım vardı benimle evlenmek istiyodu kabul etmedim. Her şey para değil yani
Bence etmiyor.Hayır analdan cinsellik yaşayınca bakirelik devam mı ediyor sanıyorlar anlamıyorum
Aman saçma sapan ilişkiler, yürek yemişlikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?