Kızlar ne yapmam lazım sizce

Ayyy hayır tabii ki ben hep olgun erkeklerden hoşlanıyorum olgun oldukları için de kariyerleri oluyor. Ayrıca ben demedim senin şirkete geleyim diye okuduğum mesleği duyunca kendisi söyledi
Yani talk money diyorsun şu an Dubai şeyhinin bilmem kaçıncı manitasi olsan hayır demezsin.

Ya allah aşkına hiç ders almıyor musunuz ? İlla başınıza bir şey mi gelmesi lazım. Ayşe tokyaz cinayetinin haftası dolmadı !

Bu arada iyi korkmuyorsunuz he.
Çok üzgünüm ama eve sağ girip ölü çıkan bir sürü hemcinsimiz var. Tanıdıkları adamlar öldürürken tanımadığınız adamlar neler yapar size, hiç haberiniz yok.
Öldürmedi diyelim, tecavüze uğrayabilirsiniz. Gizli kamera olabilir, ifşa sitelerine düşseniz ne olacak?
Ya da anana babana, herkese videonu yollarım deyip şantaj yapsa ne yapacaksınız?

E devletine baktım yanımda hshaha evli değil
Alacağını almış ve tüymüş olan bu. Hiç daha umutlanma yazar eder diye.
Zaten çoğunun anal sevdası var. Her kadın he demediği için herhalde, bulunca kaçırmak istememiş. Eh istediğini de almış, daha ne diye görüşsün seninle?

Her kadının kabul etmediğini anladım zaten. Uzun zaman oldu yapmayalı çok iyi geldi dedi hatta. Ama görüşmeyi devam ettirmek isteyen ilk kendisiydi ben de bunu anlamıyorun

Daha gitmeyi düşünmüyorum tşkler biraz yaşıtlarımla takılayım en iyisi
Hah bak onlar alır işte kutsal bakireliğini sen de kurtulursun
Evine gittigin 36'lık adamlara da anüsünü dönmezsin bundan sonra
Hadi hayırlı olsun hshs

Onu da yapmasaydım bu da önceki konumda açtığım adam gibi konuşmayı keser diye korktum. Çünkü bekareti almak istemiyorlar
Kendi ağızınızla söylüyorsunuz, bu adamların sizden tek beklentisi seks işte. Yani adamlar kaçmasın diye istemeden seks yapmak hem de anal doğru bir şey mi sizce? Kendinizi kullandırtmıyor musunuz? Adamların beklentisi belli, sizin beklentiniz ne? Neyse o adamlarda bu yok işte.

Yazar rosa.
Canı anal istediginde doner gelir, "cok yogundum kusura bakma" der, "problemli bir zamanımdı yazamadim" der. Iki takilir, analını yapar yoluna devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…