- 14 Ağustos 2024
- 3.082
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.051
- 73
- Konu Sahibi selinxoxoli
-
Yani talk money diyorsunAyyy hayır tabii ki ben hep olgun erkeklerden hoşlanıyorum olgun oldukları için de kariyerleri oluyor. Ayrıca ben demedim senin şirkete geleyim diye okuduğum mesleği duyunca kendisi söyledi
Hahahsah o zamanlar 19 yaşındaydımO zaman onunla anal ilişkiye girseydin?
bu yazdığındam bunu mu anladın gerçektenYani talk money diyorsunşu an Dubai şeyhinin bilmem kaçıncı manitasi olsan hayır demezsin.
Ya allah aşkına hiç ders almıyor musunuz ? İlla başınıza bir şey mi gelmesi lazım. Ayşe tokyaz cinayetinin haftası dolmadı !Kızlar merhaba. Sosyal medyadan biriyle tanıştım. Normalde kimse kolay kolay ilgimi çekmez ama bu adamla ilk anda enerjimiz çok tuttu. Yaş farkımız da var, o benden oldukça büyük ve kariyer anlamında da çok ileride. Bi mekanda buluştuk bi şeyler içtik beni çok beğendiğini açıkça söyledi, daha ilk dakikalarda sürekli iltifat etti. Sonra birlikte evine geçtik, yemek yedik, şarap içtik, sohbet derken fiziksel olarak da yakınlaştık.
Ona geçmişte hiç ilişki yaşamadığımı, sadece 2-3 kez ön sevişme deneyimim olduğunu söyledim. Bunu duyunca hem çok şaşırdı hem de hoşuna gittiğini söyledi. O an içinde bulunduğum ruh haliyle, normalde tercih etmeyeceğim bir şeyi (anal birliktelik) yaşadık. İlk kez deneyimlememe rağmen iyi hissettirdi ama biraz kafam karıştı.
Sonrasında da yanımda çok tatlıydı. Sarıldı, ve sürekli saçımı öpüp durdu. Enerjini çok beğendim sen de başka bir şey var gibi cümleler kurdu. Hatta çalışmayı çok istediğim şirkette çalışıyor ve ben hiçbir şey söylemeden bizim şirkete gelsene, sana çok yakışır dedi. Gerçekten çok destekleyici bi tavrı vardı. Beni eve bıraktıktan sonra da ilgiliydi. Ama hep ilk ben mesaj atıyorum. İkinci görüşmeyi de ilk kendi istemişti. En son mesajda buluşmayı ima ettim. En kısa süre içinde buluşalım dedi o kadar. 1 haftadır ne o yazıyor ne ben. Kendimi geri çektim ama içim içimi yiyor yazmak istiyorum.
Sizce bu adam gerçekten ilgileniyor muydu? Yoksa sadece anı mı yaşadı? Yorumlarınızı merak ediyorum
Vala bunu anladım. Olgun +kariyerli =Paralıbu yazdığındam bunu mu anladın gerçekten
E devletine baktım yanımda hshaha evli değilSanki kıyafet deniyor. Bizim şirkete gelsene sana çok yakışırbabasının yeri sanki. Adam yatmış. Alacağını almış. Süslü sözler söylemiş. Çok büyük ihtimal de evli. Sen içini yemeğe devam et. Belki uzayda tekrardan görürsün bu adamı
Hahahsah o zamanlar 19 yaşındaydım
Evli olduğunu görüşmeyi kestikten sonra stalk sonucu öğrenmiştim bi de çocuğu varmış zaten. Sonradan hiç iletişim kurmadımPeki evli adamla amacın ne niye bastırtıyorsun elalemin kocasına
Ya yapma şöyler yapmaAnüsünüz kaç yaşında oluştu ki?
Yavrum belli bir yaş üzerinin evli olduğunu tahmin etmek için çok zeki olmaya gerek yok ilkokul seviyesi yeterEvli olduğunu görüşmeyi kestikten sonra stalk sonucu öğrenmiştim bi de çocuğu varmış zaten. Sonradan hiç iletişim kurmadım
Bazıları evlilik tercih etmiyor kiYavrum belli bir yaş üzerinin evli olduğunu tahmin etmek için çok zeki olmaya gerek yok ilkokul seviyesi yeter
Sen bu kafayla daha çok gider gelirsin pardon sana çok gider gelirlerBazıları evlilik tercih etmiyor ki
Alacağını almış ve tüymüş olan bu. Hiç daha umutlanma yazar eder diye.E devletine baktım yanımda hshaha evli değil
Daha gitmeyi düşünmüyorum tşkler biraz yaşıtlarımla takılayım en iyisiSen bu kafayla daha çok gider gelirsin pardon sana çok gider gelirler
Her kadının kabul etmediğini anladım zaten. Uzun zaman oldu yapmayalı çok iyi geldi dedi hatta. Ama görüşmeyi devam ettirmek isteyen ilk kendisiydi ben de bunu anlamıyorunAlacağını almış ve tüymüş olan bu. Hiç daha umutlanma yazar eder diye.
Zaten çoğunun anal sevdası var. Her kadın he demediği için herhalde, bulunca kaçırmak istememiş. Eh istediğini de almış, daha ne diye görüşsün seninle?
Hah bak onlar alır işte kutsal bakireliğini sen de kurtulursunDaha gitmeyi düşünmüyorum tşkler biraz yaşıtlarımla takılayım en iyisi
Kendi ağızınızla söylüyorsunuz, bu adamların sizden tek beklentisi seks işte. Yani adamlar kaçmasın diye istemeden seks yapmak hem de anal doğru bir şey mi sizce? Kendinizi kullandırtmıyor musunuz? Adamların beklentisi belli, sizin beklentiniz ne? Neyse o adamlarda bu yok işte.Onu da yapmasaydım bu da önceki konumda açtığım adam gibi konuşmayı keser diye korktum. Çünkü bekareti almak istemiyorlar
Yazar rosa.Alacağını almış ve tüymüş olan bu. Hiç daha umutlanma yazar eder diye.
Zaten çoğunun anal sevdası var. Her kadın he demediği için herhalde, bulunca kaçırmak istememiş. Eh istediğini de almış, daha ne diye görüşsün seninle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?