- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
biz ailecek intenetten alışveriş yaparız
kıyafetten köpeğin mamasına kadar herşeyi alırım hiç sorun çıkmadı şimdiye kadar. güvenilir siteler var oralardan aldığın sürece hiç sorun çıkmıyor. zaten beğenmezsen geri gönderiyorsun paranı iade ediyorlar.
tavsiye ederim yani
Ben çizme aldım geçen ay tam uydu ayağıma
Bence anlarsın bedenini az çok biliyorsundur
Bir tek kargoda sıkıntı yaşadım az kaldı geri gidiyordu ama o da bayinin iş bilmezliği
bende senın qibiyim ama cesaret konusunda degil :) benim evm merkeze yakin olmadiqi icin genellikle netten siparis veriyorum ve bedenime oluyo, cok nadir olmadiqi oluyo onu da kargoyla geri gönderiyorum hop yenisi elmde , biraz cesaretlen tatlım :)
Büyük ve taninmis firmalardan alisveris yaparsaniz, o bas agrimasi süreci daha az sancili olur. Hatta ben bir kere sanirim cay takimi siparis etmistim; kargoyu aldim icinde hicbir sey yok. Normalde kargocularin calmasi durumu olmasina ragmen ve ben kargoyu direk adamlarin gözü önünde acmamis olmama ragmen, siteye durumu yazdigimda hemen ikincisini ücretsiz gönderdiler. Normalde biz nerden bilelim kargocularin yaninda acsaydiniz, kural böyledir, diyebilirlerdi.
Internetten alisveris güvenligi icin de ben SANAL KART kullaniyorum. Belli bir limit yüklüyorum, aklimda kalmiyor. Sanal Kart olayini internetten arastirabilirsiniz.
Kiyafet konusunda da ne ayakkabi, ne kiyafeti internetten alirim. Esim bir kere bana 3 elbise almisti internetten aylar öncesinden alip süpriz yaptigi icin geri gönderemedik, hepsi büyüktü. Terziye iki kati bedel ödedik valla. :) Bir kere de esime ayakkabi aldik, kendisi cok sevmezdi alisverisi önceden, ayakkabi geldi, oldu da ama ekranda göründügü gibi durmadi ayaginda.
O yüzden tavsiyem, kiyafet ayakkabi gibi ölcüsü olan bu tarz tüketim ürünlerini internetten almayin, onun disinda güvenilir sitelerden güvenle alisveris yapabilirsiniz.
canım benim sıkıntım güvenden ziyade iade edip değiştirme prosedürleriyle uğraşmak istemeyişim..
yani aldıklarımız tam verdiğimiz ölçülere uyuyormu...
canım bazen kalıp kalıbı tutmuyor deneyerek alırken bile ölçülerimiz tutmayabiliyor, nette de bu hep oluyormu onu merak ediyorum?
ölçüleri bilmek bazen yetmiyor..uymayabiliyor..
Bulunduğum yerde mağaza yok olan bir kaç parça eşya da oldukça pahalı. Bütün giyim alışverişim internettendir. Beden konusunda bölgesel sıkıntınız yoksa-büyük kalça ya da göbek vs- aldığınız bedenler uyar. Olmazsa iade edersiniz. Trendyol gibi sitelerde iade kargosu ücretsizdir. Baştan kaliteli ve çok kullanılan sitelerle başlayın ki elinize geçen mal hayal kırıklığı yaratmasın.
Ben şimdiye kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım ki internette hakkaten daha ucuz oluyor ya tavsiye ederim bak bir iki al kendine güvenin gelir olmadı geri yollarsın nolcak mağazalarda bi kazağa 200 lira vermektense böyle indirimli süper
evet canım aynen kastettiğim de bu...nette resimler öyle bi gösteriliyor ki, insan aşık oluyor resmen...
ama gelince şok geçiriyorsun...arkadaşım abiye almıştı, dediğin gibi terziye kıyafetten fazla para verdi tamirat yaptırmaktan..yanlardan daralttı, pens falan attı derken...
Internet'ten alışverişi çok severim.
Genelde giyindiğiniz markalardan alışveriş yaparsanız beden konusunda sorun yaşamazsınız.
Örneğin ..... Markada 38 beden pantalon tam olurken başka bir markanın 36 bedeni tam oluyor bana .
Bilmediğiniz markalardan alışveriş yapacaksanız da iade şansınız var nasıl olsa .
abla sefamerve ve tozludan alışveriş yapmıştım,annemde ben de tesettürlüyüzslm kızlar bir dert değil ama uzun zamandır ne yapsam alsam mı almasam mı diye kendimi yiyorum...
benim ufak çocuğum olduğu için, öyle mağaza mağaza gezme imkanım olmuyor kıyafet alırken..öyle ki çoğu zaman sırf çocuk durmuyor veya eşim hadi hadi diye acele ettiriyor diye beğenmediğim ve sırf almak zorunda olduğum için alıp çıktığım olmuştur...
o yüzden netten çok güzel elbiseler beğeniyorum, kapalı bir bayanım..şu aralarda tesettür kıyafetlerinde çok güzel modeller ve çeşitler var, ve ne hikmetse ben mağazalarda öyle güzellerini bulamıyorum...
elbette deneyerek almak en güzeli ama imkanı olmayanlar için internet biçilmiş kaftan...işin soru kısmı şu
netten almak konusunu tavsiye edermisiniz..eşim hep diyor ki üzerine olmayacak, iade edeceksin değiştireceksin vs birsürü baş ağrıtan işlemler diyor....
kendim de açıkçası cesaret edemiyorum gel git yapmak değiştirmek vs...
netten alışveriş yapanlar,
tam bedeni bedeninize uyuyormu aldıklarınızın?
memnun kalıyormusunuz??
güvenli alışverişmidir,??
kısacası tavsiye edermisiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?