- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.183
- 823
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Parkon cidden tam oluyor mu?
Bazen ayni markada bile kiyafetin kalibinda farklilik oluyor. Atiyorum ne bileyim gögüs kismi dar gelir, kalcasi genis gelir vs. gibi.
Cünkü hepimizin vücut sekli farkli bedenimiz ayni olsa da...
Gerci kardesim de hep internetten alisveris yapiyo beden konusunda sorun yasamiyo. Yasarsa bir büyügünü, bir kücügünü isteyerek degistiriyo ama ugrastirici geliyor bana valla.
slm kızlar bir dert değil ama uzun zamandır ne yapsam alsam mı almasam mı diye kendimi yiyorum...
benim ufak çocuğum olduğu için, öyle mağaza mağaza gezme imkanım olmuyor kıyafet alırken..öyle ki çoğu zaman sırf çocuk durmuyor veya eşim hadi hadi diye acele ettiriyor diye beğenmediğim ve sırf almak zorunda olduğum için alıp çıktığım olmuştur...
o yüzden netten çok güzel elbiseler beğeniyorum, kapalı bir bayanım..şu aralarda tesettür kıyafetlerinde çok güzel modeller ve çeşitler var, ve ne hikmetse ben mağazalarda öyle güzellerini bulamıyorum...
elbette deneyerek almak en güzeli ama imkanı olmayanlar için internet biçilmiş kaftan...işin soru kısmı şu
netten almak konusunu tavsiye edermisiniz..eşim hep diyor ki üzerine olmayacak, iade edeceksin değiştireceksin vs birsürü baş ağrıtan işlemler diyor....
kendim de açıkçası cesaret edemiyorum gel git yapmak değiştirmek vs...
netten alışveriş yapanlar,
tam bedeni bedeninize uyuyormu aldıklarınızın?
memnun kalıyormusunuz??
güvenli alışverişmidir,??
kısacası tavsiye edermisiniz??
slm kızlar bir dert değil ama uzun zamandır ne yapsam alsam mı almasam mı diye kendimi yiyorum...
benim ufak çocuğum olduğu için, öyle mağaza mağaza gezme imkanım olmuyor kıyafet alırken..öyle ki çoğu zaman sırf çocuk durmuyor veya eşim hadi hadi diye acele ettiriyor diye beğenmediğim ve sırf almak zorunda olduğum için alıp çıktığım olmuştur...
o yüzden netten çok güzel elbiseler beğeniyorum, kapalı bir bayanım..şu aralarda tesettür kıyafetlerinde çok güzel modeller ve çeşitler var, ve ne hikmetse ben mağazalarda öyle güzellerini bulamıyorum...
elbette deneyerek almak en güzeli ama imkanı olmayanlar için internet biçilmiş kaftan...işin soru kısmı şu
netten almak konusunu tavsiye edermisiniz..eşim hep diyor ki üzerine olmayacak, iade edeceksin değiştireceksin vs birsürü baş ağrıtan işlemler diyor....
memnun kalıyormusunuz??
memnun kalıyormusunuz??
Bence de canım kolaylık olsun diye netten isteyip sonra uğraşmak can sıkıcı olur.Bende hiç internetten alışveriş yapmadım, olur mu olmaz mı güvenemiyorum, iade işlemleriyle falan uğraşamam yani.. Bir kere flo dan ayakkabı sipariş ettim, sonra vazgeçtim onuda iptal ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?