Kızlar nolur bi akıl verin napıcağımı bilmiyorum :(((

kocburcu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
204
5
118
Kayseri
Canlarım, benim 2 yıllık bir ilşkim var 21 yaşındayım nişanlım ise 26 yaşında.Ben üniversite öğrencisiyim hukuk fakültesinde 3.sınıf öğrencisiyim nişanlımın okulu falan bitti askerliğini yaptı kıskançlıkları yüzünden benim okulum bitmeden ikinci sınıftayken nişanlandık ama nişanlanmadan önce söz verdi bana okuluna gitmene gelmene artık karışmaz olucam daha rahat olucaksın diye.Şimdi de evlenelim diye tutturuyo.Uzatmanın ne anlamı var okul nasılsa biter bi iki dönem uzasın diye ısrar ediyor.Ben okulumu bitirmeden evlilik istemiyorum ama böyleyken huzur da vermiyo ki :( Sürekli kıskançlıklar arabamı bile istediğim gibi kullanamıyorum yaz günü cam açamıyorum arabada klima yzünden sürekli hasta oluyorum düşünün yani ne derece kıskanç olduğunu.Napmalıyım ben nolur bi akıl verin :(

Hastalık derecesinde kıskanç bi adamla evlenmeyi mi düşünüyorsun cidden?
Kararını bir kez daha gözden geçir bence.

Ve okulunu bitir öncelikle.
Öyle bi adam önceliğin olmasın.

İki yolunuz var ya herşeyine tamam diyip okulu bırakıp evinde oturacaksın.
Yada nişanlını hayatından çıkarıp,okuluna rahat hayatına döneceksin.

Evlenirsen okulun bitmez hatta uzama olmadan direk bırakırsın.

Ya aşk diyeceksin yada geleceğim hayallerim diyeceksin

Bu kadar kıskanç erkekten ben korkarım. Kim bilir nasıl bir hayal aleminde yaşıyor, aklından neler neler geçiyor.
Ya içi çok fesat ya da acaba ailesi/çevresi mi dolduruyor..

Bu acelenin sebebi ne olursa olsun hiç masumane değil bence.

Hastalık derecesinde kıskanç bi adamla evlenmeyi mi düşünüyorsun cidden?
Kararını bir kez daha gözden geçir bence.

Ve okulunu bitir öncelikle.
Öyle bi adam önceliğin olmasın.

Kendiside cahil falan bri değil sosyal aktif biridir..Ama kıskanç işte engel olamıyorum diyor.Nişanlandıktan sonra biraz rahatladım ama şimdi de evlenelim diye başladı.Okulum zaten çok yoğun evlilikle birlikte yürütebilecğeim bi bölüm okumuyorum ki.Seviyorum onu :( Vazgeçmeyi göze alamıyorumm ooff :(((

İki yolunuz var ya herşeyine tamam diyip okulu bırakıp evinde oturacaksın.
Yada nişanlını hayatından çıkarıp,okuluna rahat hayatına döneceksin.

Evlenirsen okulun bitmez hatta uzama olmadan direk bırakırsın.

Ya aşk diyeceksin yada geleceğim hayallerim diyeceksin

Bi kaç dönem uzaması bizden benden değerli mi diyor..Senin için askerliğimi yaptım bedelliyi beklemeden amerikada uzun süre kalmadım okulunu bırak demiyorum ama evlenelim biraz sonra bitsin diyor..Zaten çalışmamıda istemiyor.Paraya ihtiyacın olursa çalışırsın bu kadar şeyin içinde avukatlık mı yapacaksın diyor.Çalışma konusunda sorun yaşamıyoruz ama ben okulumu evlenmeden bitirmek istiyorum :(

Bu kadar kıskanç erkekten ben korkarım. Kim bilir nasıl bir hayal aleminde yaşıyor, aklından neler neler geçiyor.
Ya içi çok fesat ya da acaba ailesi/çevresi mi dolduruyor..

Bu acelenin sebebi ne olursa olsun hiç masumane değil bence.

Aynen canım yaa :((..Aklından kuruyo mudur nedir.Sana güveniyorum ama ben erkekleri bilirim diye başlıyor.Bide birşey dedim mi benden değerli mi niye üzüyosun beni diyo.Toplu taşım araçlarına binemiyorum kesinlikle yasakladı.Benim ailemin durumu bana araç alacak kadar iyi değil nişanlımın araba almasınıda kabul etmediler sonra razı oldu ailem araba olayına da rahata erdim.Bak nişanlandık nasıl değiştim evlensek hiçbişeye karışmıcam diyor.:( Ama bilmiyorum bu seferde tüm azıtır okula gitmiceksin falan derse diye korkuyorumm

Anlayamadığım birçok şey var. Siz hukuk okuyorsunuz ve evlendikten sonra onun dediği gibi çalışmayacaksınız öyle mi?

Ve aileniz hiçbir şey demiyor mu diyecektim ki araba olayından bahsettiniz gözlerime inanamadım. Benim nişanlım kıskançlığından dolayı bana araba alacak ve ailem de bir şekilde ikna olacak öyle mi :53: İnanamıyorum ne kadar değişik hayatlar var. Önce bunları sindirmem lazım sanırım şu an :53:

Anlayamadığım birçok şey var. Siz hukuk okuyorsunuz ve evlendikten sonra onun dediği gibi çalışmayacaksınız öyle mi?

Ve aileniz hiçbir şey demiyor mu diyecektim ki araba olayından bahsettiniz gözlerime inanamadım. Benim nişanlım kıskançlığından dolayı bana araba alacak ve ailem de bir şekilde ikna olacak öyle mi :53: İnanamıyorum ne kadar değişik hayatlar var. Önce bunları sindirmem lazım sanırım şu an :53:

Üniversite bitiren herkes çalışmak zorunda değil..Diplomam ekonomik özgürlüğüm elimde olduktan sonra bunun sorun olacağını düşünmüyorum.Toplu taşım araçlarına binmeme izin vermiyordu bakıyorlar rahatsız ederler diye aileme anlattı ben araba alayım onunla gitsin gelsin benim olan onun değil mi dedi.Benim arabam olsa onun ihtiyacı olsa ben ona vermem mi?Veririm..Ama okulumu bitirmeden evlenmek korkutuyor beni :(

Şimdiye kadar hukuk bu alanda idealleri olanların seçeceği bir bölümdür diye düşündüğümden dolayı garip geldi sanırım düşünceniz.

2.si de benim nişanlım toplu taşımaya binmemem için bana araba almaya kalksa ben benim ihtiyacımı gideriyor diye düşünmezdim ne kadar tehlikeli bir kafa yapısı olduğunu düşünürdüm.

Hayata bakışımız sizinle çok farklı olduğundan sanırım ben başka herhangi bir şey diyemeyeceğim. Umarım tavrınız/tepkiniz ne olursa olsun güzel şeyler yaşarsınız.

Şimdiye kadar hukuk bu alanda idealleri olanların seçeceği bir bölümdür diye düşündüğümden dolayı garip geldi sanırım düşünceniz.

2.si de benim nişanlım toplu taşımaya binmemem için bana araba almaya kalksa ben benim ihtiyacımı gideriyor diye düşünmezdim ne kadar tehlikeli bir kafa yapısı olduğunu düşünürdüm.

Hayata bakışımız sizinle çok farklı olduğundan sanırım ben başka herhangi bir şey diyemeyeceğim. Umarım tavrınız/tepkiniz ne olursa olsun güzel şeyler yaşarsınız.

Nişanlım toplu taım araçlarına binmemi haklı gerekçelerle istemyor.Ben bakımlı bi bayanım süslü diyebilirim toplumumuz henüz böyle şeyleri aşamadığı için rahatsız edebiliyorlar..Tşkrler iyi dilekleriniz için fakat ailemi yada beni aşağılayacak şekilde tutunduğunuz bu tavır hiç hoş değildi belirtmek isterim.

bence evlenebilirsin evlendikten sonra okuyan çok kişi tanıyorum sorun çıkacağını zannetmiyorum canım ...hatta çocuğu olupda okuyan o kadar çok insan var ki ...çocukda yaparım kariyer de... bence nişanlın evlendikten sonra bu kadar kıskanç olmayacak,belliki nişanlının korkuları var ya beni bırakırsa ya beni unutursa diye korkuları olabilir sonuçta iyi bir bölümde okuyorsun dediğine göre güzel ve bakımlısın ...kıskanılmayacak gibi değil yani ona da hak ver ...

bence evlenebilirsin evlendikten sonra okuyan çok kişi tanıyorum sorun çıkacağını zannetmiyorum canım ...hatta çocuğu olupda okuyan o kadar çok insan var ki ...çocukda yaparım kariyer de... bence nişanlın evlendikten sonra bu kadar kıskanç olmayacak,belliki nişanlının korkuları var ya beni bırakırsa ya beni unutursa diye korkuları olabilir sonuçta iyi bir bölümde okuyorsun dediğine göre güzel ve bakımlısın ...kıskanılmayacak gibi değil yani ona da hak ver ...

Gerçekten böyle mi düşünüyorsun..:) Evlendikten sonra okuldan soğumaktan da korkuyorum rahata alışır gitmek istemezsen dersleri boşverirsem diye..Uzarsa uzasın ne kaybedersin acelen mi var ki paraya ihtiyacın mı var ki diyo oda.Peki ya evlenince bu kıskançlıkları artarsa evlisin okulda işin yok derse :(

sen benden daha iyi tanırsın erkek arkadaşını ama böyle diyeceğini zannetmiyorum ...hem hukuk kazanmış birisin ders çalışmayı seviyorsundur sen yoksa hukuk gibi bir bölümü kazanman imkansız insan istedimi evli olsa da 10 çocuğu olsa da okur buda senin istemene bağlı tabi ...başarmak isteyen hangi şartlar altında olursa olsun başarır...

Canlarım, benim 2 yıllık bir ilşkim var 21 yaşındayım nişanlım ise 26 yaşında.Ben üniversite öğrencisiyim hukuk fakültesinde 3.sınıf öğrencisiyim nişanlımın okulu falan bitti askerliğini yaptı kıskançlıkları yüzünden benim okulum bitmeden ikinci sınıftayken nişanlandık ama nişanlanmadan önce söz verdi bana okuluna gitmene gelmene artık karışmaz olucam daha rahat olucaksın diye.Şimdi de evlenelim diye tutturuyo.Uzatmanın ne anlamı var okul nasılsa biter bi iki dönem uzasın diye ısrar ediyor.Ben okulumu bitirmeden evlilik istemiyorum ama böyleyken huzur da vermiyo ki :( Sürekli kıskançlıklar arabamı bile istediğim gibi kullanamıyorum yaz günü cam açamıyorum arabada klima yzünden sürekli hasta oluyorum düşünün yani ne derece kıskanç olduğunu.Napmalıyım ben nolur bi akıl verin :(

Bu adamın nasıl bir hayal dünyası var acaba???? :Z

Gerçekten böyle mi düşünüyorsun..:) Evlendikten sonra okuldan soğumaktan da korkuyorum rahata alışır gitmek istemezsen dersleri boşverirsem diye..Uzarsa uzasın ne kaybedersin acelen mi var ki paraya ihtiyacın mı var ki diyo oda.Peki ya evlenince bu kıskançlıkları artarsa evlisin okulda işin yok derse :(

Eminim senin dediğin gibi olur. Erkek ne zaman değişir biliyo musun. Sen asosyal olmaya başlarsın. Çalışmazsın. Çocuğun olur kilo alırsın. kendine bakmazsın. Depresyonlara girersin işte o zaman kıskanmayı bırakır. Bu tipler böyleee. Değişmez. Ben böyle kıskanç bir adamla evlenemem. Sen değişmeden evlenemem diceksin. Değişeceğini sanmıyorum ya. Okuyan kızsın. Hasta edersin kendini. Senin farklı bir hayatın var. Ayrıca sapkınlık derecesinde kıskançlıklar bunlar. Kişi kendinden bilirmiş işi. Onu yeterince tanıyo musun. Evlenince buraya konu açma da eşinin yaptıklarıyla ilgili. Nasıl güveniceksin evlenince biteceğini. Bir imza mı değiştiricek adamı

evlilik için çok gençsiniz bence,hele ki üniversite okuyan biri için,ortada acele etmeyi gerektiren bir neden göremedim ben, çok acele ediyorsa, siz de arkadaşınızdan eminseniz önce bu yaz nişan yaparsınız,seneye yaza okulunuz bitince de düğün yaparsınız...
ben de hukuk mezunuyum, ben bekarken okulu zor götürdüm,evli olsam hiç götüremezdim herhalde:1: benim zamanımda evli olan yoktu, aftan gelen yaşı büyük olanlar evliydi sadece,onlar da kendi ev telaşında,yaş derken zaten daha çok zorlanıyorlardı...

Bu adamın nasıl bir hayal dünyası var acaba???? :Z

Canım bi bilsem :(( Dolabımı baştan donattık eski kıyafetlerimi bi valize koydum verdim ona.Erkeklerin aklından ne geçirdiğini bilemezsin onların arasında ben bulunuyorum ne konuştuklarını ben biliyorum senin hakkında kimse kötü bişey düşünmesin istiyorum diyor..Seviyorum onu katlanıyorum azaldı tabki kıskançlıkları eskisi gibi değil ama okulum bitmeden evlenmek korkutucu geliyor..

evlilik için çok gençsiniz bence,hele ki üniversite okuyan biri için,ortada acele etmeyi gerektiren bir neden göremedim ben, çok acele ediyorsa, siz de arkadaşınızdan eminseniz önce bu yaz nişan yaparsınız,seneye yaza okulunuz bitince de düğün yaparsınız...
ben de hukuk mezunuyum, ben bekarken okulu zor götürdüm,evli olsam hiç götüremezdim herhalde:1: benim zamanımda evli olan yoktu, aftan gelen yaşı büyük olanlar evliydi sadece,onlar da kendi ev telaşında,yaş derken zaten daha çok zorlanıyorlardı...

Aaa öyle mi meslektaşımm :))Canım biz zaten nişanlıyız geçen yıl nişanlandık çok istedi yüzük takalım diye nişanlanmadan önce daha da beterdi kıskançlıkları.Yüzüklerimiz takıldıktan sonra eskisine göre daha rahatım..Şimdide evlilik diye tutturdu

Eminim senin dediğin gibi olur. Erkek ne zaman değişir biliyo musun. Sen asosyal olmaya başlarsın. Çalışmazsın. Çocuğun olur kilo alırsın. kendine bakmazsın. Depresyonlara girersin işte o zaman kıskanmayı bırakır. Bu tipler böyleee. Değişmez. Ben böyle kıskanç bir adamla evlenemem. Sen değişmeden evlenemem diceksin. Değişeceğini sanmıyorum ya. Okuyan kızsın. Hasta edersin kendini. Senin farklı bir hayatın var. Ayrıca sapkınlık derecesinde kıskançlıklar bunlar. Kişi kendinden bilirmiş işi. Onu yeterince tanıyo musun. Evlenince buraya konu açma da eşinin yaptıklarıyla ilgili. Nasıl güveniceksin evlenince biteceğini. Bir imza mı değiştiricek adamı

Nişanlanmadan önce sevgiliyken daha beterdi görmeliydiniz..Yüzükler takılınca onunda içi rahat etti değişti yani.Okulunu bitirme demiyorm bitir ama acelesi yok evlenelim beklemeyelim diyor.

Back
X