Kızlar nolur yardım edin.. Icin içinden çıkamıyorum. Kaynanam deli ediyor!!

Bahanesi hazır kaynanamın. Semt değiştirdiler bizim buraya geldiler. Neymiş miş nakliye şirketi koltukları almamış. Sen al dedikten sonra nasıl almaz parayla degil mi canım?

Bahanesi hazır kaynanamın. Semt değiştirdiler bizim buraya geldiler. Neymiş miş nakliye şirketi koltukları almamış. Sen al dedikten sonra nasıl almaz parayla degil mi canım?
eskileri mi almamış
hayatımda duydugum en aptalca şey bu

ee nişanlında yedi yani bunu?
neymiş taştan falan mıydı bu koltuklar?

Sizin durum cok ama cok kotu.
O esyalar senin gelecekteki esyalarin.
Hicbirsey yapma. Tipis tipis gitsin anasinda yasasin. Bu ne simariklik. Nasil sinirlendim

Yapacaginizi edeceginizi biliyor simariyor. Elinde parasi yoksa siz istemedikce hicbirsey yapamaz. Agirliginizi hissettirin. Nisanlinizla konusun. Asla bu duzende ilerleyen bi "kv pohpohlanmasina" devam etmeyin. Cok basiniz agrir cooook

eskileri mi almamış
hayatımda duydugum en aptalca şey bu

ee nişanlında yedi yani bunu?
neymiş taştan falan mıydı bu koltuklar?
Yemedi. Kadının çeyizlik koltukları napiyim simdi mecbur alicaz dedi. Babası ölünce nişanlımın zaten annem annesiyle yasıcak biraz mutlu olsun istediklerini yapayım diyo. Evlâdıyım diyo. Biraz dini yonden düşünüyor nişanlım. Vebalini kaldıramam dio

Allah yardımcın olsun valla işin zor tatlım

ee kayınvalıde istemıyor ama annesıyle yaşamayı
nişanlın niye kendı kendıne karar verıyor kı?

annem müsaitse oğlum yerıne annemle yaşardım ben
Tercih meselesi surrender , gün geçtikçe kaynana şeklinde düşünmeye başlıyorum sanırım .
20 25 sene yetiştirdiğim oğlum için kaynanamdan nasıl soğutsam diye düşünecek bir geline bende gün göstermem .

annesi müsaitmiş
anne olmasaydı evet evladıyla yaşardı. sonucta yalnız kadın. ama kadının amacı çok başka işte.
yoksa aslakocası ölmüş olan bir kadın için '' evladında ne işi var'' tarzı düşünmüyorum
evladı tabii kimsesi yoksa o bakacak ona.

Bu kadina da kusura bakmayin ama boyle dusunmesi de anormal bisey degil. Tamam etik degil ama insan bu melek degiliz. Bu simariklik icinde insan oy kuslar bocekler daglar taslar da denmiyor

oyyy çok zor bir durum.sen çalışıyor musun? Bi de nişanlının geliri nasıl? Yani kimisi vardır gerçekten 2 evi de idare edecek gelire sahiptir. Gerçi düğün arefesi ne olursa olsun paraya ihtiyaç olur. Benden sana 3 yıllık evli tavsiyesi, sakın ailene yüklenme. madem borç ödeyeceksin aileni yüke sokma. Düğünle ev kurma ile ilgili ne gerekiyorsa yapsın nişanlın. Sakın ailene yük olma böyle bu durumda sakın...

Ben çalışıyorum ama benim aldıgım Maaş asgari Ücret. Nişanlımın maaşı 3000 lira ama suan Nisan Borçları ev kirası derken 100 lira bile koyamıyoruz kenara. Biraz sıkıntı cekicez. Ne kadar ucuz yaparsan yap dügündü evdi esyaydı gelinliği bilmem nesi 30 40000 lirayı buluyor geçiyor bile.

Ailemin durumu iyi oldugu icin onlar yarı yarıya yapalım herseyi dediler. Anca boyle destek olabilirler eşimi kırmadan

Bence sen yol yakinken dön bu olaydan nisanlinda anacigina bişey demiyor baksana

kadın kasıtlı yapıyor tüm bunları belli ki.
evlilik dolayısıyla alınacak eşyaları yapılacak tüm masrafları kıskanıyor demek ki o yüzden kendine çalmak istiyor bunlardan. özverili çocuğum mutlu olsun kafasında biri olmadığı belli.
peki bu konuyu nasıl çözersin bence iş nişanlında bitiyor.
hayır demeyi bilecek ve net olacak.
sen bu konuyu onunla konuşabiliyor musun ?
hem borç hem düğün hem kira gerçekten çok zor. kadın anne gibi değil haset bir düşman gibi yaklaşıyor. nişanı atsan mutluluktan uçar sanırım. oğlum bana çalışsın istiyor o. bencil.

allah manda şifası versin.
Kaynananız sadece biber kızartması yaptığına göre kadınlığı olmayan tembelin biri.
Bu tipler hiç bir becerileri olmadığı halde eleştiriyi çok iyi yaparlar.Baştan konuşun nişanlınızla herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…