Hayır demeye Çalışıyor oda pek istemiyor almak masraf yapmak. Bu konuyu Konuşuyoruz sürekli artık sıkıldık ikimizde bunları konuşmaktan.kadın kasıtlı yapıyor tüm bunları belli ki.
evlilik dolayısıyla alınacak eşyaları yapılacak tüm masrafları kıskanıyor demek ki o yüzden kendine çalmak istiyor bunlardan. özverili çocuğum mutlu olsun kafasında biri olmadığı belli.
peki bu konuyu nasıl çözersin bence iş nişanlında bitiyor.
hayır demeyi bilecek ve net olacak.
sen bu konuyu onunla konuşabiliyor musun ?
hem borç hem düğün hem kira gerçekten çok zor. kadın anne gibi değil haset bir düşman gibi yaklaşıyor. nişanı atsan mutluluktan uçar sanırım. oğlum bana çalışsın istiyor o. bencil.
Allah görüyo yaptıklarını. Herkesin kendi yuvası var ama anlamıyorlar. Bizim günahımız ne de bunları yaşatıyorlar anlamıyorum. Bi anne fedakardır. Kendi yemez yedirir içmez içirir. Bizimki onlar naparsa yapsın ben yasayayım diyorAllahim boyle kaynanalari neyapsin senin yazdiklarini okudukca kendi yasadiklatimi gordum cnm bnmkide ayni bnde nisanlilik donemnde bunlari yasadim k.peder 6yil oldu oleli bizmkinin yeni kocasida vardi ama hep esime dayatiyodu maddiyati esya konusnda olsun aklna gelebilecek hersey birde esime bn varken sapur supur opuyo askim hayatim diyo neler neler bn hep anliyordm brni istemedgni ama esim hassasti bu konuda yok sni sewer diyordu sonra nisanlilik donemi uzuyor nikah dugun konusalm dedik ozmn gercek yuzinu cikardi cirkeflik yapti bna aileme kapiya dayandi hakaret etti ne olaylar snra esiminde azda olsa gozu acildi biricik kiymetli annesinin melek olmadgni anladi smdi bzde nikah yaptik dugun yapmya korkar olduk onun yuzindden nikahi basti polisler fln ne olaylar esimi red etti sirf nikah yapiyor diye smdi issiz ve evsz kaldk onun yuzindn isyerine yskindi evi esimin istifa etti smdi is araken farkli bir sehire tasinalim bize hizur vermez dedik geldik ama smdi cok iyi bir yerdrn esime teklif geldi ve neyapacgmzi bilmiyorz ise ihtiyacmz var ama annesi ayni sehir bizi hhuzirsuz edecek kardeslerine abilik ten gircek babasz kalmasndan demogoji iste ve esim cok iyi niyetli kiyamaz ve okdr yalanci br kadn ki kanserm hastaym oluyom yapiyo hep sikistignda masallah domuz gibi ama erkekler iste anlmiyo bnde cok muskul durumdaym cicegi burnunda gelin olacakken halime bir bakin
madem nişanlında durumun farkında. bırakın kadın dır dır etsin dursun kendi çapında. en azıdan televizyon almayın ona.Hayır d
Hayır demeye Çalışıyor oda pek istemiyor almak masraf yapmak. Bu konuyu Konuşuyoruz sürekli artık sıkıldık ikimizde bunları konuşmaktan.
Aranıza mesafe koyun. Ben öyle yapmayı düşünüyorum. Cok samimi olmuyorum. Benimkide ayak üstü kırk yalan söylüyor. Benim ailem ramazanda yemege giderken kayınvalideme babam ballar Aldı hem petek hem normal sonra kaymak Aldı annem ev yapımı erişte falan yaptı hediye Aldı götürdü. Bi aksam ananesi fln oturuyoruz misafirlerde var kayınvalidem de. O annemin getirdiği erişteyi Gördü anane. Nerden cıktı dedi Süslü görünce. Hazır aldım dedi. Kadın defalarca sordu kayınvalidem de hazır aldım dedi. Sonra ugur da anne ndn yalan söylüyorsun annesi getirdi ya dedi. Bunun icin bi insan ndn yalan Söyler? Daha cok dünürüm yapıp getirdi diye hosuna gider insanın Söyler. Tuhaf bi kadın anlamıyorumGercektende oyle bencil kadin evlat ayiriyor ya kardesler kucuk oldugu icin onlara anne esimle arkadas gibi dert ortagi olmuslar senelerce beni kuma goruyor oyuzden askm hayatm diye seviyor yanimda hhaahahihi yapiyo geciyo cunku esimden para geliyor evlat diye bakmiyor banka diye bakiyor ona ve bni tercih etti diye red edildi.butun herkeside galeyna getirdi sulalesi cephe aldi yalan soyledi bunlr iznimz olmadn gizli nikah yapiyolar dedi.ne rezillik yasadik ve smdi neyapacagz cok dusunuyrz elimze istanbul gbi yerde is firsati geldi ama annesinn burnunun dibi gitmemeliyz oraya esimde maddi durumu toparlmk icn gtmk istiyr aileme karsi korururm seni diyor ama suphrlerm var kadinin neler yapacagni biliyorm
guzelım sana kolay gelsın ogluna yemek yapmıyor daha dusun oglunu dusunmeyen kısı elın kızını mı dusunecek? yanı demem o kı tahmınımce evlendktn snra yanınza gelır kalır oyle gorunyor
sen gene saygını yıtırme cnm esının annesı esınde senın tarfnda olmaz bu konuda ıllakı annesı soncta altlı ustlu ev bulun cok cok madem yakın olmak ıstıyor ıkı ev ıcın odenmesıde zor hayrlısı olsun ama annesınıde kırada bırakmaz bence esın sanmamBurdan kendimede pay cikartiyorm bnm kayinvalide de gelir yerlesir yerlesemesede huzurumzu kacirir cnku is erkekte bitiyo esim annesi oldugu icn kotulukler yap tgni gorsede pismandir belki diyor bnm isim de cok zor
mantıklı :)2 aydır nişanlısınız demek. öncelikle hayırlı olsun. nişanlınız 2 aylık değil ama. Muhtemelen 20 li yaşlarda. O anne zamanında bol bol çocuğuna pişirmiş olabilir. Yemeden mi büyümüş nişanlınız.
biraz uzun olacak Hakkınızı helal edin. Benim bi derdim var içim içimi yiyor. Suan nişanlıyım gecen yıl kayınpederim vefat etti kanserden. Rahmetli arkasında sadece borç Bıraktı. Hala onun Borçlarını ödüyoruz. Asıl konu kayınvalidem. Suan nişanlıyız düğünümüze 6 ay var ama beni geçtim kendine ev düzdürüyor. Koltuk Takım'ı aldırdı nişanlıma smdide televizyon aldırıyor. Annesi tabi ki yapacak ama bizde düğünümüzü evimizi herşeyimizi kendimiz yapıyoruz. Benim ailem destek olmaya Çalışıyor. Düğünü eşyaları fln hersey ortak yapılacak. Biz gidince kayınvalidem tek yasamak istiyor bizde annesiyle yani anneanne ile yasa diyoruz onlar Sağlar daha. Ama tutturuyor hep duygu sömürüsü yapıyor bize istemiyorsunuz beni ben size masrafım diye. Biz ananede yasa para verelim onla gez toz diyoruz. Zaten cok gezen biri. Evlerinde kaynananın kira. Hem kendi evimiz hem onun evi hem düğün borcu biz hepsini nasl yapıcaz? Hic düşünmüyo bunları. Sürekli oraya buraya gitme Peşinde. Bide yemekte yapmıyo Buda benim ağrıma gidiyo ta işten çıkıp kaynanama gidip nisanlıma ben yemek yapıyorum boğazından bisey geçsin die. Yaptıgı tek yemek salâta ve biber kızartması. Neyse konu baska. Maaşı yok evleri kira hic bir geliri yok ve ayrı yasamak istiyor. Siz olsanız ne yaparsınız? Bide biz nişanlanalı 2 ay oluyo daha once hic Nisan yapalım istemeye gelelim demiyordu. Nisan oldu Değişti. Rahatım kaçacak diye bana surat yapıyor herhalde. Anlamış degilim. Evlenmemizde istemiyor sanırım
Valla canım hic birsey bırakmadı borç dışında. Emekli maaşı da yok. Kendi dükkanıydı ama ödememiş sonra BAĞ-KUR borcunu da ödedik. Banka Borçlarını da ödedik. Kayınvalideme dul maaşı bağlandı 2 ayda 500 lira alıyo sadece. Oda 3 aydır gelmiyor.Aralardaki yorumlarda yazdınız mı görmedim ama vefat eden kayınpederin maaşı yok muydu
Bir de dul aylığını araştırır mısınız bi
Kayınpeder vefat etmeden önce bi müddet sigortalı bi işte çalıştıysa kayınvalideye maaş bağlayabilirler. Bunun ayrıntılarını sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bilir bi müracaat edin
Nişanlım anneannesinde yaşıyordu. Babası Vefat edince annesiyle yasamaya basladımantıklı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?