zor durumda belkıde cnm ayda 500 zor bde vefat eden kocası ıcn borcta oduyorsa ALLAH yardmcısı olsun ama kaynananın ıcnde ark nıyet varsa bsey dıyememValla canım hic birsey bırakmadı borç dışında. Emekli maaşı da yok. Kendi dükkanıydı ama ödememiş sonra BAĞ-KUR borcunu da ödedik. Banka Borçlarını da ödedik. Kayınvalideme dul maaşı bağlandı 2 ayda 500 lira alıyo sadece. Oda 3 aydır gelmiyor.
Canmi acitanda bu ya esim olanlari gorduktn snra nasil pisman olmustur belkj diyor dha dugunmzu bile yapadk kim yapck bze dugunsen gene saygını yıtırme cnm esının annesı esınde senın tarfnda olmaz bu konuda ıllakı annesı soncta altlı ustlu ev bulun cok cok madem yakın olmak ıstıyor ıkı ev ıcın odenmesıde zor hayrlısı olsun ama annesınıde kırada bırakmaz bence esın sanmam
ALLAH buyuk cnm ya ıkınz calstmmı bı elden annesınınde maddı durumu yok bellıkı ama gene borc harca gırer ogluna dugun yapar bı ınsan ya o kadrda degl herldeCanmi acitanda bu ya esim olanlari gorduktn snra nasil pisman olmustur belkj diyor dha dugunmzu bile yapadk kim yapck bze dugun
Valla canım hic birsey bırakmadı borç dışında. Emekli maaşı da yok. Kendi dükkanıydı ama ödememiş sonra BAĞ-KUR borcunu da ödedik. Banka Borçlarını da ödedik. Kayınvalideme dul maaşı bağlandı 2 ayda 500 lira alıyo sadece. Oda 3 aydır gelmiyor.
valla ben anlamıyorum bu adamın eli kolu tutmuyor mu da sen de işten çıkıp yemek yapmaya gidiyosun?Adam Oruçlu işten geldi annesinden Menemen istedi. Kayınvalidemin cevap şu; aa ben hayatta Kalkıp kendimi yoramam dedi. Naparsın sen? Kıya
bide benim kocam var demiyo mu nişanlım icin beni deli ediyor iyice. Simdi belinden ameliyat oldu hastanede. Saat bası Arıyor canım sucuk ekmek istedi alsana ekler istedi alsana. Biz masraf yapmamak icin evde oturuyoruz hep onun ruhu duymuyo
Siz evlenecekken kendine ev düzüyor insan görünümlü şeytan. Genelleme yapmıyorum ama bu kaynanalara insan gibi davranmayacaksın. Sende benim gibi kaynanayı evden kov rahat et. Nişanlında illede anam anam garip anam derse gitsin annesiyle evlensinbiraz uzun olacak Hakkınızı helal edin. Benim bi derdim var içim içimi yiyor. Suan nişanlıyım gecen yıl kayınpederim vefat etti kanserden. Rahmetli arkasında sadece borç Bıraktı. Hala onun Borçlarını ödüyoruz. Asıl konu kayınvalidem. Suan nişanlıyız düğünümüze 6 ay var ama beni geçtim kendine ev düzdürüyor. Koltuk Takım'ı aldırdı nişanlıma smdide televizyon aldırıyor. Annesi tabi ki yapacak ama bizde düğünümüzü evimizi herşeyimizi kendimiz yapıyoruz. Benim ailem destek olmaya Çalışıyor. Düğünü eşyaları fln hersey ortak yapılacak. Biz gidince kayınvalidem tek yasamak istiyor bizde annesiyle yani anneanne ile yasa diyoruz onlar Sağlar daha. Ama tutturuyor hep duygu sömürüsü yapıyor bize istemiyorsunuz beni ben size masrafım diye. Biz ananede yasa para verelim onla gez toz diyoruz. Zaten cok gezen biri. Evlerinde kaynananın kira. Hem kendi evimiz hem onun evi hem düğün borcu biz hepsini nasl yapıcaz? Hic düşünmüyo bunları. Sürekli oraya buraya gitme Peşinde. Bide yemekte yapmıyo Buda benim ağrıma gidiyo ta işten çıkıp kaynanama gidip nisanlıma ben yemek yapıyorum boğazından bisey geçsin die. Yaptıgı tek yemek salâta ve biber kızartması. Neyse konu baska. Maaşı yok evleri kira hic bir geliri yok ve ayrı yasamak istiyor. Siz olsanız ne yaparsınız? Bide biz nişanlanalı 2 ay oluyo daha once hic Nisan yapalım istemeye gelelim demiyordu. Nisan oldu Değişti. Rahatım kaçacak diye bana surat yapıyor herhalde. Anlamış degilim. Evlenmemizde istemiyor sanırım
Adam Oruçlu işten geldi annesinden Menemen istedi. Kayınvalidemin cevap şu; aa ben hayatta Kalkıp kendimi yoramam dedi. Naparsın sen? Kıya
bide benim kocam var demiyo mu nişanlım icin beni deli ediyor iyice. Simdi belinden ameliyat oldu hastanede. Saat bası Arıyor canım sucuk ekmek istedi alsana ekler istedi alsana. Biz masraf yapmamak icin evde oturuyoruz hep onun ruhu duymuyo
aynı şekilde düşünüyorumAyy acaip uyuz oldum kaynanana. Evlerden Irak YaRabbimvalla bu işin sonu aynı evde bitecek gibi, kadın rahatına düşkünmüş (hemde baya baya) bakıyor sende beceriyorsun yemekti, aştı, ne kendimi yorayım ayrı evde deyip oğlunu kesin ikna edecek. Bide masraf çıkarmasının sebebi bu gibime geldi, yani masraf çıkarıp çıkarıp, zor durumda kalınca aynı evde yasamaya mecbur bırakacak sizi
:)Adam Oruçlu işten geldi annesinden Menemen istedi. Kayınvalidemin cevap şu; aa ben hayatta Kalkıp kendimi yoramam dedi. Naparsın sen? Kıya
Canım öncelikle başın sağolsun.Ben nişan falan yapmadan direkt evlendim ama yine de kendimi senin yerine koyuyorum eğer nişanlı olsaydım atardım herhalde nişanı.Ne kadar seversem seveyim yani.Çünkü bu kayınvalide problemini hep çekiceksin yarın öbür gün evlendiğinde eşinle size de yansıycak maalesef ki.Bide şuan yalnız kayınvaliden eşini de kaybetmiş artık işi gücü siz olursunuz cinnet geçirtir sana.İstenmeyen gelin olmanın nasıl bir şey olduğunu az çok biliyorum iki kuzenim de çok çektiler ve inan bana değmezmiş diyorlar pişmanlar.Ama anladığım kadarıyla sen nişan atmayı falan düşünmüyorsun hiç değil mi?biraz uzun olacak Hakkınızı helal edin. Benim bi derdim var içim içimi yiyor. Suan nişanlıyım gecen yıl kayınpederim vefat etti kanserden. Rahmetli arkasında sadece borç Bıraktı. Hala onun Borçlarını ödüyoruz. Asıl konu kayınvalidem. Suan nişanlıyız düğünümüze 6 ay var ama beni geçtim kendine ev düzdürüyor. Koltuk Takım'ı aldırdı nişanlıma smdide televizyon aldırıyor. Annesi tabi ki yapacak ama bizde düğünümüzü evimizi herşeyimizi kendimiz yapıyoruz. Benim ailem destek olmaya Çalışıyor. Düğünü eşyaları fln hersey ortak yapılacak. Biz gidince kayınvalidem tek yasamak istiyor bizde annesiyle yani anneanne ile yasa diyoruz onlar Sağlar daha. Ama tutturuyor hep duygu sömürüsü yapıyor bize istemiyorsunuz beni ben size masrafım diye. Biz ananede yasa para verelim onla gez toz diyoruz. Zaten cok gezen biri. Evlerinde kaynananın kira. Hem kendi evimiz hem onun evi hem düğün borcu biz hepsini nasl yapıcaz? Hic düşünmüyo bunları. Sürekli oraya buraya gitme Peşinde. Bide yemekte yapmıyo Buda benim ağrıma gidiyo ta işten çıkıp kaynanama gidip nisanlıma ben yemek yapıyorum boğazından bisey geçsin die. Yaptıgı tek yemek salâta ve biber kızartması. Neyse konu baska. Maaşı yok evleri kira hic bir geliri yok ve ayrı yasamak istiyor. Siz olsanız ne yaparsınız? Bide biz nişanlanalı 2 ay oluyo daha once hic Nisan yapalım istemeye gelelim demiyordu. Nisan oldu Değişti. Rahatım kaçacak diye bana surat yapıyor herhalde. Anlamış degilim. Evlenmemizde istemiyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?