Kızlar nolur yardım edin.. Icin içinden çıkamıyorum. Kaynanam deli ediyor!!

zor durumda belkıde cnm ayda 500 zor bde vefat eden kocası ıcn borcta oduyorsa ALLAH yardmcısı olsun ama kaynananın ıcnde ark nıyet varsa bsey dıyemem

Canmi acitanda bu ya esim olanlari gorduktn snra nasil pisman olmustur belkj diyor dha dugunmzu bile yapadk kim yapck bze dugun

Cnm Nisanlin snn yanindaysa arkandaysa iliskinzde sikinti olmaz kaynana neyapsada ama annesi die ses cikarymz bazi seyleri gotmezlktn gelirse isin zor bn suan yasuyor iste anlattiklrnda sutyen meselesne kdr benzer bzmkide nisan bohcasnda ne aldiysak kndnede aldi dusun.rabbim yardmcn olsun

Peki aileniz ne diyor bu durumlara
Açıkçası bizimkiler evlenelim istemez
Sizin aile bile isteye razı mı hala evlenmenize

Canmi acitanda bu ya esim olanlari gorduktn snra nasil pisman olmustur belkj diyor dha dugunmzu bile yapadk kim yapck bze dugun
ALLAH buyuk cnm ya ıkınz calstmmı bı elden annesınınde maddı durumu yok bellıkı ama gene borc harca gırer ogluna dugun yapar bı ınsan ya o kadrda degl herlde

Sebepsiz yere kesilmez aslında onu bi araştırın işte en azından belli başlı giderlerini karşılayabilir böylelikle

valla ben anlamıyorum bu adamın eli kolu tutmuyor mu da sen de işten çıkıp yemek yapmaya gidiyosun?
şimdidn kendini köle yapmışsın nişanlının değil kayınvalidnin gözünde.

Siz evlenecekken kendine ev düzüyor insan görünümlü şeytan. Genelleme yapmıyorum ama bu kaynanalara insan gibi davranmayacaksın. Sende benim gibi kaynanayı evden kov rahat et. Nişanlında illede anam anam garip anam derse gitsin annesiyle evlensin

Şuana kadar karnını nasıl doyurmuş nişanlınız , siz mi vardınız ? Neyin derdindesiniz?
Nişanlınızı o kadın büyüttü, elbet yedirip içirmiştir.
Ayrı ev mevzusunda ise aynısını yaşadım ama karışmadım. Ömrünün son zamanlarını ayrı bir evde geçirmek istiyorsa hakkıdır. İlla çalışmak, ya da maaşı olmak zorunda değil.
Sizin hakkınızı asla çiğnemeden annesine destek çıkmalı.
Bugüne kadar yalnız büyümedi nişanlınız

Edit : Yiyip içmekle, yedirip içirmekle fakir olunmaz. Bir eklet , bir sucuk çok değil anneye.

Kayınvalideniz göçmen mi? hayır biberi en fazla kızartıp yiyen onlarda ondan :) konuyla alakasız bir soru oldu farkındayım :)

Eşiniz tek cocuk mu? yük fazlasıyla onun üstünde anladıgım kadarıyla.

daha oğlu aç mı tok mu umrunda olmaya bir kadından bir de sizi düşünüp evlendirmesini bekliyorsunuz he?
sözün bittiği yer.ne diyeyim kolay gelsin..

aynı şekilde düşünüyorum
oğluna iyice masraf yaptıracak sonrada sen iki eve yetişemiyordun oğlum en iyisi ben size taşınayım diyecek
kadın kurnaz hem gelini evde her hizmetçiliğini yapacak oğlu da para getirecek gezip yiyecek
kendi annesiyle ondan kalmıyor yoksa o işlerin hepsi kadının bakımı kendine kalacak

Büyük bir sabırla okudum yazıyı ve size ne diyeceğimi bilemiyorum, dünyada bir tane erkek kaldıda onumu kaptırmamak için kendinizi parçalıyorsunuz!
Eline ekmeğini almış bir bayansınız nasıl basitleştirişmiş gurursuzlaşmış bir davranış sergiliyorsunuz böyle.
Kusura bakmayın ama size ne nişanlınız nede annesi asla saygı göstermez çünkü siz kendinize saygınızı yitirmişsiniz.
Nişanlısınız işten çıkıp birde yemek pişirmeye gidiyorsunuz cidden aklın mantığın durduğu an.

bende bu yemek pişirme olayına çok takıldım internette en basit yemek tariflerinden başlayarak bir sürü tarif var bir dener iki dener yapar nişanlınız ayrıca şu ana kadar açlıktan ölmediğine göre illa ki bir şeyler yapmış annesi salata olsa bile

bence kendi değerinizi düşürmeyin daha şimdiden böyle yaparsanız evlenince nerde olursanız olun işler size kalır
bu tıpkı nişanlıyken kaynanasına temizliğe gidenlerin evlenince bayram temizliğine çağrılınca bozulanlara benziyor

:)

Canım öncelikle başın sağolsun.Ben nişan falan yapmadan direkt evlendim ama yine de kendimi senin yerine koyuyorum eğer nişanlı olsaydım atardım herhalde nişanı.Ne kadar seversem seveyim yani.Çünkü bu kayınvalide problemini hep çekiceksin yarın öbür gün evlendiğinde eşinle size de yansıycak maalesef ki.Bide şuan yalnız kayınvaliden eşini de kaybetmiş artık işi gücü siz olursunuz cinnet geçirtir sana.İstenmeyen gelin olmanın nasıl bir şey olduğunu az çok biliyorum iki kuzenim de çok çektiler ve inan bana değmezmiş diyorlar pişmanlar.Ama anladığım kadarıyla sen nişan atmayı falan düşünmüyorsun hiç değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…