Kızlarrr 22 yaşındayım hayatımda ilk kez bu kadar aşık oldum birisini bu kadar sevdim.onun mutluluğu için elimden geleni yaptım.Annesi ölmüştü dedim ons ki annem oğlun bana emanet ne üzerim nede başkasının üzmesine izin veririm kızlar sanki o an annesi yanımdaydı zaten sabahta işk kez rüyasında gördüğünü söylemişti böyle çok sevdim onu nişan atmıştı ona bile takılmadı bugün konusu geçti o kıza demiş ki geneleve daha düşsen seni sşır namusum yaparım şok oldum giderken seni de götürmüş dedim nerden anladın dedi beni sevmemenden dedim seviyorum diyeceğini düşünerek ben kendimi bile sevmiyorum dedibu laftan sonra devam etsem edemem ayrılsam çok seviyorum napcsm ben
Çok abuk subuk saçma bir konuKızlarrr 22 yaşındayım hayatımda ilk kez bu kadar aşık oldum birisini bu kadar sevdim.onun mutluluğu için elimden geleni yaptım.Annesi ölmüştü dedim ons ki annem oğlun bana emanet ne üzerim nede başkasının üzmesine izin veririm kızlar sanki o an annesi yanımdaydı zaten sabahta işk kez rüyasında gördüğünü söylemişti böyle çok sevdim onu nişan atmıştı ona bile takılmadı bugün konusu geçti o kıza demiş ki geneleve daha düşsen seni sşır namusum yaparım şok oldum giderken seni de götürmüş dedim nerden anladın dedi beni sevmemenden dedim seviyorum diyeceğini düşünerek ben kendimi bile sevmiyorum dedibu laftan sonra devam etsem edemem ayrılsam çok seviyorum napcsm ben
Aynen şok oldum ne yazdığımı bilmiyorum güzel özetlediBen şöyle anladım:
Konu sahibesinin sevgilisi ayrıldığa kıza geneleve düşsen seni alır namusum yaparım demiş . Bunun konusu çocukla konu sahibesinin arasında geçince k.s. giderken seni de götürmüş demiş. Çocuk nerden anladın diyince k.s. beni sevmemenden diyerek cevap vermiş. Çocuk da seni sevyrm dememiş, kendimi bile sevmyrm demiş.
Yazmadı sadece ben birşeyi merak ettim konu açılınca da oralara kadar geldi kendisi hiç açmamıştıAnlayabildiğim kadarı ayrıl dememe yetti. Tek anladığım kısım ise eski sevgilisini her durumda kabul edecek biriymiş sevgilim dediğin kişi.
Eski sevgiliye yazan adamdan sana hayır gelmez
Vallahi senin yazdığını da anlamadım.Ben şöyle anladım:
Konu sahibesinin sevgilisi ayrıldığa kıza geneleve düşsen seni alır namusum yaparım demiş . Bunun konusu çocukla konu sahibesinin arasında geçince k.s. giderken seni de götürmüş demiş. Çocuk nerden anladın diyince k.s. beni sevmemenden diyerek cevap vermiş. Çocuk da seni sevyrm dememiş, kendimi bile sevmyrm demiş.
Adam sevmiyor yani.Daha niye devam edeceksin ki ayrıl tabi.Arkadaşlar konu şu başkasına ait birini o kadar sevmiş ve ben omu bunkadar çok severken bana kendimi bile sevmiyorum ki dedi yani ondan farkı kaldı mı şimdi
Bunları duyup bilen ve hala seviyorum diyenden kime hayır gelirAnlayabildiğim kadarı ayrıl dememe yetti. Tek anladığım kısım ise eski sevgilisini her durumda kabul edecek biriymiş sevgilim dediğin kişi.
Eski sevgiliye yazan adamdan sana hayır gelmez
Vallahi senin yazdığını da anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?