Kızlar nolur yardım edin

Gülüm ben sana şunu söyliyim. Çek git o diyardan sen. Zırlıya zırlıya olsada git. Öle öle olsada git. Ama mutlaka git. Sen dinle beni git.. yarabandı olma yapışkanlığın gittiğinde çöpe atılcaksın hiç acımadan. Unutma yarabandınıda yıllarca kullanmayız. En fazla haftalık.

daha coookkkk kişiyi seversin unut boşver..sacmalama...topla kendini...

Kızlarrr 22 yaşındayım, hayatımda ilk kez bu kadar çok aşık oldum,birisini bu çok kadar sevdim.
Onu mutluluğu için elimden geleni yaptım.

Annesi ölmüştü.
Annesine dedim ki; Annem oğlun bana emanet, ne oğlunu üzerim ne de başkasının üzmesine izin veririm .
(Bu cümleyi sevgilisinin annesine rahmetli olduğu zaman söylemiş.)nasıl söylediğini anlayamadım???
Kızlar ,sanki o an sevgilimin annesi yanımdaydı. Sevgilim de zaten sabah ilk kez rüyasında annesini gördüğünü söylemişti.

Böyle çok sevdim onu,nişan atmıştı ona bile takılmadım.
Bugün eski nişanlısının konusu geçti, eski nişanlısına demiş ki geneleve düşsen de, seni alır namusum yaparım .Bu sözün üzerine şok oldum. Sonra sevgilime, nişanlın giderken seni de götürmüş dedim, sevgilim de bana bunu nereden anladın? dedi. Ben de seni seviyorum diyeceğini düşünerek beni sevmemenden anladım dedim. Bunun üzerine sevgilim ben kendimi bile sevmiyorum dedi
Bu laftan sonra devam etsem edemem,ayrılsam çok seviyorum ne yapacağım ben.
.
Konu sahibi konunu hayrıma düzenledim.sanırım bunu demek istedin.
Sevgilinin ölmüş annesi ile konuşma kısmını çözemedim.

Onu galiba kendi rüyasinda görüp söyledi.gerçek gibiydi diyor çünkü sanki yanımda gibiydi kismindan onu anladım

Bence de hemen ayrıl ki,bundan sonra gecirecegin zamanı ne yapsam diye değil de unutmaya çalışarak geçir en iyisi bu olacaktır senin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…