Özetten de bişey anlamadım ama tek anlamayan ben değilmişimAynen şok oldum ne yazdığımı bilmiyorum güzel özetledi
Konu sahibi anladı mı acaba yazarkenVallahi senin yazdığını da anlamadım.
Yazmak derken mecazi anlamda kullandım,eski sevgiliyi unutmamış ,eski sevgilisi ne kadar kötü şarttta olursa olsun onu kabul edeceğini söyleyen birinden sana yar olmaz. Bu adam sana acıdan başka bişey vermez.Yazmadı sadece ben birşeyi merak ettim konu açılınca da oralara kadar geldi kendisi hiç açmamıştı
Ah o kadın Tv'de al dedi git dedi demeseydi biz bu konuları nasıl özetlerdik
Al dedi git dedi gibi yazmışım ondandır
Seni anlayabilmemiz için öncelikle konuda ne yazdığını anlamamız gerekiyor canımkendimi bile sevmiyorum dedi bu seni de sevmiyorum demek bana göre öyle dedi bende birşey yazamaıdm şaştım kaldım bazen fazla tepki verebiliyorum danışmak istedim dalga geçmek yerine biraz anlamaya çalışsaydınız keşke
Vallahi senin yazdığını da anlamadım.
Yani buda demek oluyor ki seni sevmediği halde seninle birlikte.maksat laf olsun torba dolsun.bu bile başlı başına ayrılık sebebi.ayrılkendimi bile sevmiyorum dedi bu seni de sevmiyorum demek bana göre öyle dedi bende birşey yazamaıdm şaştım kaldım bazen fazla tepki verebiliyorum danışmak istedim dalga geçmek yerine biraz anlamaya çalışsaydınız keşke
Aşkından aklını kaybetmemiş herkes bilir böyle bir adamdan( kadından) fayda gelmeyeceğini ama konu sahibi umut fakirin ekmeği derler ya ,o kafada biraz sanırım.Bunları duyup bilen ve hala seviyorum diyenden kime hayır gelir
K.s ne demekBen şöyle anladım:
Konu sahibesinin sevgilisi ayrıldığa kıza geneleve düşsen seni alır namusum yaparım demiş . Bunun konusu çocukla konu sahibesinin arasında geçince k.s. giderken seni de götürmüş demiş. Çocuk nerden anladın diyince k.s. beni sevmemenden diyerek cevap vermiş. Çocuk da seni sevyrm dememiş, kendimi bile sevmyrm demiş.
Konu sahibiK.s ne demek
Konu sahibiK.s ne demek
Bu konu sen kimsin ben kimim nerdeyim e döndü:)Konu sahibi
Bu konuda, kimse kimseyi anlamıyor .konu sahibinden mi bulaştı ne
Konu sahibi
Bu konuda, kimse kimseyi anlamıyor .konu sahibinden mi bulaştı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?