Kızlar nolur yardım edin

Bana bazen senin sevdiğin gibi sevilmedim fazla geliyor bana derdi bu yüzden mi böyle kaldıramadı mı yani sevgimi Birşey yazmadım daha ne yazacağımı bilmiyorum

Yazmadı sadece ben birşeyi merak ettim konu açılınca da oralara kadar geldi kendisi hiç açmamıştı
Yazmak derken mecazi anlamda kullandım,eski sevgiliyi unutmamış ,eski sevgilisi ne kadar kötü şarttta olursa olsun onu kabul edeceğini söyleyen birinden sana yar olmaz. Bu adam sana acıdan başka bişey vermez.

Sevmiyorsa sevmeyecektir uzatmanın anlamı yok. Önündeki maçlara bak.

kendimi bile sevmiyorum dedi bu seni de sevmiyorum demek bana göre öyle dedi bende birşey yazamaıdm şaştım kaldım bazen fazla tepki verebiliyorum danışmak istedim dalga geçmek yerine biraz anlamaya çalışsaydınız keşke

Bence nasıl trip atılacağını öğrenmeden önce nasıl gururlu olunur öğrenmek lazım. Burada açılan konuların bazıları ne kadar gurursuz olunabileceğini gösteriyor.

Seni anlayabilmemiz için öncelikle konuda ne yazdığını anlamamız gerekiyor canım
O kadar insan anlamamışsa sorun bizde değil
Ama anladığım kadarıyla sen bu çocuktan ümidi kes
Yarın sana gelsede kes zira çok üzer

Vallahi senin yazdığını da anlamadım.

Konu sahibi sevgilisine ""eski sevgilini seviyorsun beni sevmiyorsun"" tarzında bişey söylemiş
Sevgiliside "" seni seviyorum"" demek yerine "" kendimi bile sevmiyorum"" demiş
Hanımkızımızda üzülmüş çünkü çocuğu çok seviyormuş. Ayrılsam çok aşığım ayrılmasam gururuma yediremiyorum napacağım diyor

Yani buda demek oluyor ki seni sevmediği halde seninle birlikte.maksat laf olsun torba dolsun.bu bile başlı başına ayrılık sebebi.ayrıl

Paylaşmadan önce okusaydın keşke,annesi ölmüş bir tek onu anlayabildim

K.s ne demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…