Kızlar ölmek üzereyim

Mideniz hasta ve sabaha kahveyle başladınız, canınızın hiç kıymeti yok sanırım, giden sağlık tekrar gelmiyor

Arkadaşlar Canan Karatay lahmacun yiyin der yahu yapmayın resmen karalama kampanyası,bol et maydanoz soğan yanına ev turşusu ayran diye de tarif eder yani böyle detaylı detaylı

Arkadaşlar Canan Karatay lahmacun yiyin der yahu yapmayın resmen karalama kampanyası,bol et maydanoz soğan yanına ev turşusu ayran diye de tarif eder yani böyle detaylı detaylı

Öyle diyor

Eşim geçen bir ara yediklerine dikkat etmeye başlamıştı karatay lahmacun yiyebilirsinîz dedi ben de yiyeyim diyordu

Çakma dukan ya da çakma karatay ile 15 kilo verdim ki yaşım 35 idi

Kendime uyarladım ona göre yaşadım akşam 6 dan sonra bir şey yemedim

Anneme gittim kadın börek yaptı öğlen yemeğine diye özene bezene, yedim kötü oldum vücut unutmuş öyle şeyleri

tatilde garsonlar kahvaltıda almayı unutmuşum diye ekmek getirirlerdi ekmeksiz kahvaltı mı olur diye

hem reflüm var diyosun hem de saçma sapan zararı milyarlarca kez açıklanmış şok diyetlerden yapıyorsun hem de bir şey ye demeyin diyorsun; zayıflama uğruna Ya Rab.. Neyse.
makyaj falan yapıp yatağa uzan, bari cesedin yakışıklı olsun ne diyeyim??

Hayır ölmeye mi çalışıyorsun anlamadım ki ? Öldükten sonra o zayıflaman bir şeye yaramaz haberin olsun. Elinin altında internet var diyetisyenlerin makalelerinden falan oku bir iki tane de belki daha sağlıklı bir diyet bulursun.

Bugün isveç diyetine başladım, 8 de kahvemi içtim. Öğle yemeğimi 1 gibi yiyeceğim. 6-6.30 gibi de akşam yemeğimi yiyeceğim, saatleri bu şekilde ayarladım.
Mide bulantımın tarifini yapamam size öyle böyle değil çok berbat bi haldeyim.
Su içeyim dedim biraz daha, zor geçti o su boğazımdan..
Sanırım reflümün etkisi bunlar..
Diyeti asla bırakmam, bi şeyler ye demeyin.. Mide bulantıma nasıl çözüm getirebilirim onu söyleyin..

Nane limon dene

Aynen ya kadın bildiklerini çat çat söylüyor diye birçok kişi cephe aldı. Özellikle de şeker yüklemesi olayından sonra. Bende onun dediği gibi beslenmeye çalışıyorum çok daha iyi kondisyonum.

Isvec diyeti nedir ya git diyetisyene yap tahlillerini sana uygun en saglikli beslenmeyi onersin lutfen bu kendine yaptigin kotuluge bizide ortak etme birakmiyorsan git kus cek ozaman

Bugün tam 5 sayfaya aynı şeyi yazdım, Karatay lahmacun sağlıklıdır der, bol soğan ve maydanozlu ayranla yenecek ve ev turşusu olacak, mükemmel bir öğundür der, takip edenler bilir

Aynen ben de biliyorum. Zaten hayvansal yağ ve proteine karşı değil hoca. Onun ilgi alanı şeker :kk77:

Alla allah va nadil bi iradedir bu
Madem bu ksdar iradelisiniz normal diyetler neden degil
bir yila yayarak iskence etmeden
Hizli kilo vermek sarkmqyida yaninda getir
aman sey gibi konustum neydi yaaa
immm
he ebru sallu:))
:) bende bunun hata olduğunu anlatmaya çalıştım zaten kesjnlikle bu tür diyetler den kacılmalı insan sonraki kilomu hem yiyerek hem spor yaparak vermistim zaten ;)

Kahkahalar attırdınız kızlar :KK70::KK70:
Aynı zamanda da korkuttunuz :stop: bende anında bıraktım diyeti… yediklerime dikkat etmeye çalıştım yalnızca… Hatta bu lahmacun olayı yüzünden canım feci lahmacun çekti. Dün oturup bi güzel lahmacunumu yedim :KK53:

hiç bir şey yemeyip bir süre sonra tükenen enerjiniz yüzünden parmağınızı bile oynatamayacak duruma gelebilirsiniz...
muhtemel sağlk sorunlarıda cabası...
bunun yerine dengeli beslenip spor yaparak kilo vermeyi deneseniz...

Aynı zamanda da korkuttunuz :stop: bende anında bıraktım diyeti… yediklerime dikkat etmeye çalıştım yalnızca… Hatta bu lahmacun olayı yüzünden canım feci lahmacun çekti. Dün oturup bi güzel lahmacunumu yedim :KK53:
Afiyet olsun yemesrn kilo alirsin zaten☺onemli olan az yemek
bende 4kilo vercem 1ayda 2kilo verdim sikinti yok
bugunde enfes bi borek yaptim ogul usagima tabi bende iki dilim goturdum☺

Bizde aç acına banladın diye üzülmüştük:KK70: demek gidip lahmacun yedin.. ha şöyle

Back
X