kızlar sabah kalktığınızdaki halinizi eşiniz beğenirmi?

Saruboceq

İki Kız Annesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
12.358
218
208
İsviçre
Kızlar sabah kalktığınıda nasıl olursunuz?
ilk yatağınızdan kalktığınızda yani..
saçlarınız dağınıktatlicadiarzu
gözler çapaklı:bbo:
üst baş dağınıkjeyyar
yada son derece güzel,uyku sizi rahatlatmış,saçlarınız düzgün(pek olmaz ama):1closedeyes:
ve eşleriniz..bu halinizi nasıl bulur...
hadi bakim gece gece coştum ben gene:içelim:

böcüğüm sabah kalktığımda kendimi çok beğeniyorum vallahi :smiley-cool:
genelde bayanlar sabah kaltığında kendini beğenmez ama ben seviyorum o halimi evli değilim ama eminim eşimde beğenir :1closedeyes: beğenmezsede beğendiririz tatlicadiarzu :mymeka:

aslında biraz kendimi tarif ettim..
benim saçlar dağınıktırtatlicadiarzu
gözlerim çapak yapmaz pek hatta hiç:1closedeyes:
üstüm başım gerçekten de dağınıktır çünkü gece boyunca ya bunalırım ya üşürüm..çorabımın biri vardır biri yoktr..
eşim güler eğer yakalandıysam...ama ilk ben kalkıp kendime çeki düzen verdiysem sorun yokşakkıdı

sabah da güzelim öğlende akşamda
işin şakası okuldan geldiğimde beğenmem kendimi. makyaj hafifi akmıştır, yüzümde yorgunluk ifadesi. ama oda güzel beeeesırnaşık şey

Bende sabah uyandığımda kendimi güzel bulanlardanım. Sanki cildim daha bir güzel geliyor gözüme. Eşimin ne düşündüğüne gelince; saçların hariç her yerin her zaman güzel diyor:asigim:
Not: Saçlarım kıvır kıvır sabahlarıda kayda değer derecede kabarıyor.senağlama

ben de begenirim sabah kendimi ki eşim de begenir zaten..

dedimin bir lafı varmış anneme söylermiş;

"sabah kalktıgında güzel olan hatun her daim güzeldir."

:)))

Sabahlari bende kendimi çok begenirim. üstûm basim dagilmaz çünkü pijama nedir bilmema.s iç çamasirla yatarim oldum olali :1rolleyes: ve saçlarim dagilmaz çok düz saçlarim var.(fön çekmeme bile gerek yok) Saçlarimi taramasam yeri var yanii. lülülülülülü Esimde çok begenir, belli de eder yaniii, her sabahlari sümsük gibi bana yapistigina göre :asigim:

Ben de sabahları kendini güzel bulanlardanım.
Cildim ve gözlerim daha güzel duruyor gibime gelir.
Saçlarımı toplayıp yattığım için dağılma gibi bir sorun olmuyor.
Sanırım eşim de bu halimi beğeniyor, aksi birşey söylemediğine göre...sırnaşık şey

Sabah çok berbat halde uyanmam.
Hatta beğenirim bile kendimi.:smiley-cool:
Eşim bugüne kadar sabahki halimle ilgili yorum yapmadı.

he berbat olurum saclarim bazen daginik bazzen hic degil
gozlerimi acamam hemen isik vuruyor ya gunesin isigi bazen daha erken uyaniyorum yolumu sasiriyorum :)) muaahaha
neyse esim beni begenir sabahlari niye begenmesin kine :)
he bugun ki gibi bazi gunler gel karicim seni kucaklayam der kucaklar oper gider isi varken hehehe :)

Çorapla mı yatıyorsun??
Allah asla yatamam öyle çorap, üst üstüste giyinip falan..tatlicadiarzu

Nasıl yatarsam öyle kalkarım, sakin yattığım için üstüm başım derli toplu uyanırım..Her halimi de beğenir eşim..

Oooo sabahları ne eşimi görürüm ne de eşim beni görür.
Bazen eşim gözleri kapalı kahvaltı eder o kadar ağırdır uykusu. Hemen kendine gelemez.
Ben ise hep telaşlı olduğumdan ordan oraya kaçınmaktan fırsat bulamam.
Anca evden çıktıktan sonra servise binmeye giderken net görüyoruz birbirimizi.

son derece güzel,uyku sizi rahatlatmış,saçlarınız düzgün ben genelde bu şekilde kalkarın valla akşam saçlarım sardıgım için saçlarıda hep düzgündür aşkım beni her şekilde beğenir bu arada gözümdede hiç çapak olmuyor benim neden ki bi sorun mu var ki acep

benim eşimden önce kalkma gibi bi şansım yokh sabahın köründe kalkar o yüzden ona süpriz kahvaltı hiç hazırlayamadım:a015::çok üzgünüm:

fazla giyinik yatmam
sacimda hic kabarmaz cunku dumduz asla sacim dolasmaz
gozlerimde capaklanmaz
sabahlari yuzumde sanki bi masumluk varmis gibi gelir
esimde simdiye kadar hic sikayet etmedi demmekki memnun bocuqum

Efenim eşimi bilmem ama ben sabah kalkınca kendimi beğenirim. Netekim güzel uykudan uyanınca,çirkin banyo yapınca güzelliği ortaya çıkarmış. E ben sabah güzel oluyom bu durumda hakiki güzel oluyorum:icecream:

Yok yok sabahları benden olabildiğince millet uzak durmalı..
Hem çirkin olurum hem de gayet şerli..
Aradan bi saat falan geçtikten sonra ancak ben,ben olurum..Yoksa ele alınacak tarafım yoktur sabahları.

Ule ne kendini beğenmiş karılarsınızsengözlerimebaksanab

Şöyle güzelim, böyle güzelim, bir tane bile çirkin yokmu lan aranızda.:uhm:

Ben çirkinim kardeşim, hiiiç beğenmem sabahki halimi ve sonraki halimi, uyuzun tekiyim zati:smiley-cool:

Kör kuzu,görmüyon mu?
Bir üstte ben dedim ya..Hem çirkin hem şerli olurum diyesengözlerimebaksanab

Madem sabahları uyuz biri oluyorsun,beni de kabul et o uyuzlar kulübüne..Benden uyuzu olamaz çünküm..

Ama kuzucum senin o halin saatler, aylar hatta yıllar ilerledikçe de değişmiyor değişmiyor:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…