kızlar sabah kalktığınızdaki halinizi eşiniz beğenirmi?

bende sabah kaltığımda kendimi güzel bulurum eşiminde güzel bulduğuna eminim sabahları kahvaltı hazırlamaya geçerim eşimde arkamdan gelir bi öpücük ve GÜNAYDIN.......

önemli olan sağlık diyorum kızlar eğer sağlığınız yerindeyse huzurunuzda varsa sizden daha güzeli varmıdır :)
ALLAH(c.c) herksi yuvasında mutlu etsin

evet Sabah Kalktiğimda Kendimi çok Masum Buluyorum.makyajsiz Piril Piril Bi Cilt Ve Pembeleşmiş Yanaklar Ve Al Al Olmuş Dudaklar.
Sabahlari Bu Masumluğumu Seviyorum
eşimde bu halimi çok seviyor her sabah küçüçük bebekler gibi seviyor o halimi.ona göre en güzel halim mişşşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
Walla evli değilim evlendikten sonra sevgilim ne der bilemiyorum.ama sabah uyandığımda annem ve ablam beni çok beğenirler.Gözlerim sabah uyandığımda daha güzel bi mavi oluyormuş:sm_cool:

ben kendimi hiç beğenmem ama kızım ve eşim çok tatlısın derler ama sadece sabahları öyle oluyomuşum :roflol: sonrası malum cadııKötü Kazen

ayyy ben sabahları bayılıyorum kendime.hele eşim sabah yanından kaldırmaz beni.biraz daha biraz daha derken.kaynanam evi süpürmeye başlıyo valla..

valla eşimin beni sabahları beğendiğini pek sanmıyorum çünki onu uyandırmaya çalışırken sinirden çıldırıyorum kafamçokkarıştı bir yandan üstümü giyinmeye çalışırken bir yandanda kahvaltı hazırlıyorum bunlar olurkende yatak odasına gidip hadi artık kalkmıyomusun demekten dilimde tüy bitiyor benneyaptımki kalkmasıylada sorunlar bitmiyor pantolonum nerde çorap vericekmisin anahtarımı bulamıyorum sorularından beni delirtip öyle evden gidiyor bende güne masum bir güzellikle değil sinirden gözü dönmüş ve işe geç kalmış bir şekilde başlıyorum :1closedeyes:

:roflol:ayy çok güldüm, sen çok yasa canim ya ne güzelde anlatmissin öyle ))

daha henüz evli degilim ama sunun surasinda bir kaç ay kaldi. sahsen ben sabahlari kendimi hiç ama hiç sevmiyorum, askim nasil sevecek acaba. çok asabi olurum. gözüm burnum siser...:sm_confused:anlamiyorum yaa..hayret birsey hadi gözü anladik da burnum niye sisiyor çok meraktayim...
evlenince yazarim kizlar...

Ay komik gelicek ama sabahki halimi degilde gece tuvalete kalktigimda aynaya bakmadan gecemem.Dunden kalma makyajim azcik akmis hafif gozler sismis cok guzel duruyo ya ne bilem hosuma gidiyo o halim :)))) ama ustume bakmayin tabi pijama kendinden geciyo yazik rahat yatamiyom ne yapim sagolsun kiz depusuyo banada rahat uyku yok sabaha kadar don oyana don bu yana :)))

esime sorarsak hic yorum yapmadi simdiye kadar ama eminim o korkuyordur benden o halimden :roflol:

uyurken güzel oldugumu söler ..ama yeni uyandogom halimi sevmez sanırım..agrasif ve sersem olurum çünkü..ama merak ettim yarın sorucam hemen CADIARZUCADIARZU

ben sabah uyandığımda, gün içindeki makyajsız halimden daha iyi görünüyorum.
eşim de beğenir.
eğer saç baş çok dağılmışsa takılır . tatlicadiarzu

Evli degilim bu yüzden böyle bir derdimde yok, valla sac bas birbirine girmis bir sekilde uyanirim, uyuz uyuz aynaya bakarim, bu sac neee derim, sonra geri yatar bir saat daha kestiririm

Ama genelde erkekler dogalliktan hoslanirlar, bu yüzden eminim evli erkekler eslerini sabah kalktiklarinda gördükleri zaman begeniyorlardir .

ben sabah uyandığımda, gün içindeki makyajsız halimden daha iyi görünüyorum.
eşim de beğenir.
eğer saç baş çok dağılmışsa takılır . tatlicadiarzu

Canim sana özelden mesaj atcam ama atamiyorum, bana ulasabilirmisin rica etsem?

valla sabhki halimi bende eşimde çok beğeniyor bebek gibi yüzün diyor biraz tombişim hemen yumuşağım benim der sarılırrrr....

ben de begenirim sabah kendimi ki eşim de begenir zaten..

dedimin bir lafı varmış anneme söylermiş;

"sabah kalktıgında güzel olan hatun her daim güzeldir."

:)))

Bu sözleri ilk kez duyuyorum;ama çok hoşuma gittinaniknanik

Yok yok sabahları benden olabildiğince millet uzak durmalı..
Hem çirkin olurum hem de gayet şerli..
Aradan bi saat falan geçtikten sonra ancak ben,ben olurum..Yoksa ele alınacak tarafım yoktur sabahları.

Sen de bendensn yani...Cadı gibiyim sabahları..Öğleye doğru sakinleşiyorum..:roflol:

sacım dagınık bır sekılde hayatta uyuyamam bunaltıyor benı..benneyaptımki
yatmadan once duzgunce tarar ve toplarım
tonıkle cıldımı temızler yatarım..
esım ılk uyandıgımda ve sudan cıktıgımda cok daha guzel oldugumu soyler :asigim:

ben zaten kendini begenmisim tekiyim :) o da beni begenir zaten isinden dolayi farkli saatlerde uyuyup uyandigimiz icin her sabah birlikte uyanmiyoruz birlikte uyandigimiz zamanlardaysa bebegim diye sever beni cok guzel oldugumu dile getirir durur canim benim ya cok seviyorum onu ve esim ne bana ne de baska bayanlara fonlu saci agir makyaji yakistirmaz dogalligi bozuyor der ,sabahlari da bir kadinin en dogal halii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…