kızlar sabah kalktığınızdaki halinizi eşiniz beğenirmi?

Kör kuzu,görmüyon mu?
Bir üstte ben dedim ya..Hem çirkin hem şerli olurum diyesengözlerimebaksanab

Madem sabahları uyuz biri oluyorsun,beni de kabul et o uyuzlar kulübüne..Benden uyuzu olamaz çünküm..

Allahım ya hamişlik valla yaramamış bu kıza:bbo:, kızıııım senle aynı anda yazarken sen benden önce davranıp yollamışsın mesajı işte.:tomato:

Ama kuzucum senin o halin saatler, aylar hatta yıllar ilerledikçe de değişmiyor değişmiyor:sm_confused:

Dinime küfreden müslüman olsa bari.:smiley-cool:

Biz güzeliz anam napalım. çikin olalım istiyosan:)
.arkideşler her kadın güzeldir, yeterki gözleri güzel baksın

hehhh ii dediniz bunlara ben giremiyorum ya şirketten anammmm iyi sallamışlar yok güzel bulurlarmış kendilerini..:1closedeyes:
papucumun güzelleri ayol bunlar:mymeka:
ben de güzel olurum ama dağınık...her dağınık çirkinmidir :sm_confused:
gonuşmayın bakim hadi dağılınnn:mymeka:

Geceyi nasil gecirdime bagli (simdi sizin akliniza neler gelir klava:)
Eger cok rahat, deliksiz bi uyku gecirdigsem sabah kalktimda kendimi güzel buluyorum acikcasi.
Ama geceleri bir kac kez uyandiysam,bi sicakdan bunaldiysam sonrada üsüdügsem sabah kalktimda gözlerim sismistir, saclar tabiki dagnikdir tatlicadiarzu
Esimden önce uyandim icin bu halimi fazla görmez :teytey:

sabahları eğer uykumu alıp kalkmışsam kendimi güzel bulurum almamışsam yorgun bir ifadeden dolayı hoşlaşmam.ama eşime göre sabah akşam farketmiyo her daim güzel bulduğunu söyler önemli olan benim kendimi bilmem o nasıl olsa kırılmayayım diye öyle söylecek.gece yatarkende sabah kalkarkende darmadağın olmam zaten kıyafetimden pijamama kadar hep dikkat çekici ve özel seçimlerde bulunurum buda etkili olabilir belki...

valla ben genelde her gece banyo yapıp yattığım için sabahkalktığımda hep saöçlarım kabarmış oluyo.erken kalkıyosam düzeltiyorum.eğer eşim erken kalktıysa uyandırır beni sarılmak için demekki onun için her daim güzelim .o sadece pijama giydiğimden şikayetçi.teni tenime değmiyomuş.napayım deprem yaşadığımdan ,1yıldır geceliklerime elveda dedim.takmayın kafaya hanımlar seven her halinixzle sever

eşim beni en çok sabah uykulu halimi çok beğenir.en doğal halimmmm

ay ay ay :roflol::roflol:

ben sabahları kendimi güzel bulurum ama çok aksi oluyorum eşimde sabahları yataktan kaktığında çok hoşuma gidyorsun ama huysuzluğun daha ağır basıyor der hep..saçlarımı bağlayıp yattığım için dağılmaz,ben gözlerimde çapakta hiç hatırlamam aslında yatakta da deli yatarım ama üstüm başımda dağılmaz..ama ne olursa olsun benim kocişim senin herhalini seviyorum der...canım benimmmm.....

benim eşim beni en çok sabah kalktığımda beğendini söyler. Çok tatlı ve masum oluyormuşum. Helede uykumu almısam çok çok güzel oluyormuşum. Öyle diyor vallah. Bende sabahları dinlenmiş olarak kalkarsam kendimi güzel bulurum. Saçlar başlar dağınık tabii ama çokta önemli değil insani güzel gösteren bence düzgün saçlar değildir zaten. Çoğu sabah uyandığımda bakarımkı eşim beni izliyor oluyor. Uyurken beni seyretmek çok hoşuna gidiyormuş

sana ne kızım kocam beni beğenii mi beğenmii mi...
hayyret de bişiiii...
ben her halımlan kusursuz olduğumdan mütevellit bayılır bana kocem...
sabah darmadağın uyanırım ama çok severim kendimi...
0 makyaj, kivircuk saçlarım birbirine girmiş...
ama tatlıdır beee...
bu arada senin o iş yerini dağıtacam...
ne istedi caanım kkdan be...
sensiz kaldık...

sabah saçım başım darmadağınıktır, ama gözümde falan bir şey olmaz hiç, eşim çok sevimlisin der

ondan önce uyanırım. kahvaltıyı hazırladığım zaman , hadi bey:)) kalk derim...

o yüzden nasıl kalktığımı pek bilmez,yüzüm yıkanmış,saçım taranmış ve mutlaka dişlerimi fırçalamış olurum...

ha gördüğü yok mu .tabiki var ama şimdiye kadar ne bu hal dediğini duymadım ...

sorma bettycim yaa modeme şifre koymuşlar işte böle aralara sıkıştırıyorum.ya sabah yada akşam giiriyorum..kksızlık ve sizlik kötüüşutarafagitti
neyse konuyu dağıtmayayım :mymeka:

sabahları bende kendimi beyenirim dudaklarım şiş oluyor silikonlu gibi ve insanın cildi daha bi güzel oluyor evlendiğimde bakalım eşim ne diyecek o zaman söylerim....

sorma bettycim yaa modeme şifre koymuşlar işte böle aralara sıkıştırıyorum.ya sabah yada akşam giiriyorum..kksızlık ve sizlik kötüüşutarafagitti
neyse konuyu dağıtmayayım :mymeka:
O modeme şifre koyanların ellerine sağlık.jeyyar tatlicadiarzu

SABAH KALKTIĞIMDA SAÇLARIM KABARMIŞ OLUR. EŞİM TAKILIR SÜREKLİ EİNSTEİN'IN KARISI YADA MAKBULENİN SAÇLARI GİBİ FALAN DER:roflol:
BENDE HEMEN GİDİP SAÇ DÜZLEŞTİRİCİSİ ALDIM..sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…