Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar KIZLAR SAÇLARIMDAN UTANIYORUM :(:(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

asli1605

Acı Yok Rocky!!!
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
1.271
1.470
83
32
Hepinize merhaba hanımlar. Belki burası yeri değil bilmiyorum kusura bakmayın. Canıma tak etti. Saçlarımdan çok şikayetçiyim o kadar seyrek ince telli sönük bir saç ki ne şekil verebiliyorum ne açabiliyorum ne de toplatınca bişeye benziyor her yolu denedim olmuyor durmuyor kırılmalar dökülmeler. Bekarken saçlarım inanılmaz gür be uzundu ama cahildim ütü düzleştiri 4 sene oldu hiç toparlanmadı. 22 yaşımdayım ve artık utanıyorum. Evliyim eşim bana seni hiç uzun saçlı görmedik diyor. Ben vejeteryanım protein eksikliği de olabilir doktora da gittim demir eksikliği yok aklınız almaz ne yollar denedim. Bi yere kadar uzuyor sonra uclardan kopmalar başlıyor. Kendi kendini kesio kısalıo sanki. Düşünüyorum acaba kaynak yaptırırsam nasıl olur kalan saçlarım da gider mi? Yaptıran beğenen pişman olan öneren var mı bilinen tavsiye edilen yer var mı istanbul da yaşıyorum yardım edin ben psikolojik olarak bitik....

Ahh o gençlikteki saçlarımıza yaptıklarımız. . Bugünleri düşünemediydik. .

Ben annemden duymuştum yılan yağı saç cikariyormus o da çocukken buyuklerinden duymuş. Ama ne derece doğru bilemem araştırmak lazim

Çıt çıtta takamıom ya bi ara aldım geri verdim 8 parça neyi nereye takacağımı bilmiyordum

Ahhh ahhh ne pişmanım annemi dinleseydim bunlar başıma gelmezdi. Ergen işte

Aynen öyle. Annem bana da yapma derdi de nerdeeee. . Burnumuzun dikine gideceğiz ya. . O zamanlar saçlarım gayet iyiydi. Şu an yıkayıp ilk şekil verdiğim gün iyi görünüyor sayılır. Sonraki gün foss diye sönüyor. Elime topladığımda ise elime incecik geliyor. Diğer çıt çıt ya da postiş hakkında bilgim yok. Buradaki deneyimli hatunları dikkate alıp bi şeyler deneyebilirsin bence. Moralini çok bozma. Stres de döker saçını. Sonucu belki çok değiştirmiyor ama yine de burdaki saç bakım önerilerden faydalanabilirsin. .

Fotoğraf at canım,sorun abarttığın kadar var mı, bakalım.

Sağol canım benim ya aynen dediklerine katılıyorum

Cilt, saç işlerinde dıştan ne yaparsanız yapın sağlıklı değilseniz sonuç alamazsınız.

Demir eksikliği saç dökülmesine de yol açar. O problemi mutlaka çözün gerisi gelir.

Saça gelinceye kadar başka problemleriniz de vardır eminim. Demir vücut için çok önemli.

Resim nasıl atılıyor bilmiyorum ama gerçekten yok yani elimi kafayı kaşımak için atıyorum direk kafa geliyor yani hani açıklık deri yok ama saçta yok

Hızlıresim den fotonu linklet doğrudan erişim olan kısmını kopyalayıp smiley ifadelerinin yanındaki kutucuğu tıklayıp oraya yapıştır ve paylaş.

Kaynak yaptırdım daha önce gür görünmesi acisindan işe yarıyor ama 3 yada 4 ay sonunda yenilemek gerekiyor. Sac uzadıkça dipten gelen saclarin ucunda ki yapay saclar agirlastirip kopmasina neden oluyor. 3 yil kullanmış biri olarak tavsiye etmiyorum. Bence sagliksiz.

Haklısınız demire baktırdım sorun yok ama ben çok düzensiz beslenirim kahvaltı doğru dürüst yapmam meyve hiç yemem mesela

Herzaman derim saça en iyi bakım saça hiç bişey yapmamaktır sen en iyisimi güzelce kestir ve hiç birşey yapma nemlendirmek için bakım ve uzaması için kür yap ama kaynak aslaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…