İşte bende bundan bahsediyorum kel kalınıo daha fazla döküyor dimi offZaten kafandaki saclarin azligindan sikayetcisin bi de kaynak yapip hepten kel kalmayimi planliyorsun?
Ahhh ahhh ne pişmanım annemi dinleseydim bunlar başıma gelmezdi. Ergen işteAhh o gençlikteki saçlarımıza yaptıklarımız. . Bugünleri düşünemediydik. .
Ahhh ahhh ne pişmanım annemi dinleseydim bunlar başıma gelmezdi. Ergen işte
Sağol canım benim ya aynen dediklerine katılıyorumAynen öyle. Annem bana da yapma derdi de nerdeeee. . Burnumuzun dikine gideceğiz ya. . O zamanlar saçlarım gayet iyiydi. Şu an yıkayıp ilk şekil verdiğim gün iyi görünüyor sayılır. Sonraki gün foss diye sönüyor. Elime topladığımda ise elime incecik geliyor. Diğer çıt çıt ya da postiş hakkında bilgim yok. Buradaki deneyimli hatunları dikkate alıp bi şeyler deneyebilirsin bence. Moralini çok bozma. Stres de döker saçını. Sonucu belki çok değiştirmiyor ama yine de burdaki saç bakım önerilerden faydalanabilirsin. .
Resim nasıl atılıyor bilmiyorum ama gerçekten yok yani elimi kafayı kaşımak için atıyorum direk kafa geliyor yani hani açıklık deri yok ama saçta yokFotoğraf at canım,sorun abarttığın kadar var mı, bakalım.
Resim nasıl atılıyor bilmiyorum ama gerçekten yok yani elimi kafayı kaşımak için atıyorum direk kafa geliyor yani hani açıklık deri yok ama saçta yok
Haklısınız demire baktırdım sorun yok ama ben çok düzensiz beslenirim kahvaltı doğru dürüst yapmam meyve hiç yemem meselaCilt, saç işlerinde dıştan ne yaparsanız yapın sağlıklı değilseniz sonuç alamazsınız.
Demir eksikliği saç dökülmesine de yol açar. O problemi mutlaka çözün gerisi gelir.
Saça gelinceye kadar başka problemleriniz de vardır eminim. Demir vücut için çok önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?