Değil mi ya her şeyin orjinalı güzel ama gerçekten kadın için saç ne kadar güzel olursan ol farketmez saç olması lazım rabbim kemotrapi görüp tedavi olan bayanlarımıza yardımcı olsun ne ilaçlar alıp saçları gidenler varKaynak yaptırdım daha önce gür görünmesi acisindan işe yarıyor ama 3 yada 4 ay sonunda yenilemek gerekiyor. Sac uzadıkça dipten gelen saclarin ucunda ki yapay saclar agirlastirip kopmasina neden oluyor. 3 yil kullanmış biri olarak tavsiye etmiyorum. Bence sagliksiz.
Hepinize merhaba hanımlar. Belki burası yeri değil bilmiyorum kusura bakmayın. Canıma tak etti. Saçlarımdan çok şikayetçiyim o kadar seyrek ince telli sönük bir saç ki ne şekil verebiliyorum ne açabiliyorum ne de toplatınca bişeye benziyor her yolu denedim olmuyor durmuyor kırılmalar dökülmeler. Bekarken saçlarım inanılmaz gür be uzundu ama cahildim ütü düzleştiri 4 sene oldu hiç toparlanmadı. 22 yaşımdayım ve artık utanıyorum. Evliyim eşim bana seni hiç uzun saçlı görmedik diyor. Ben vejeteryanım protein eksikliği de olabilir doktora da gittim demir eksikliği yok aklınız almaz ne yollar denedim. Bi yere kadar uzuyor sonra uclardan kopmalar başlıyor. Kendi kendini kesio kısalıo sanki. Düşünüyorum acaba kaynak yaptırırsam nasıl olur kalan saçlarım da gider mi? Yaptıran beğenen pişman olan öneren var mı bilinen tavsiye edilen yer var mı istanbul da yaşıyorum yardım edin ben psikolojik olarak bitik....
Canım o bahsettiğin şampuanı nerden alabilirim nashi mi ne işte ben dove kullabmam vi kere kullandım iyi gelmedi gçdiğer şampuan için detay verebilir misinCanım benim saçlarımda ince ve cansızdı ben nashinin ince telli saçlar için vitamin şampuanından çok fayda gördüm inan kuaföre gittiğimde kuaför remen saç fışkırmış dedi nasıl mutlu oldum inan anlatamam :)saçlarım çok güzel uzadı o uzamyan saçlar, birde yanında keratin serum kullandım morfose ninkini internetten alabilirsin bunları aynı zamanda dove markasının bir serisi var kuru saçlar için çok güzel parlatıyor saçları bi blogda görmüştüm kızın saçalrı canlanmıştı bende kullandım arada .ben bunların çok çok faydasını gördüm
Canım benim saçlarımda ince ve cansızdı ben nashinin ince telli saçlar için vitamin şampuanından çok fayda gördüm inan kuaföre gittiğimde kuaför remen saç fışkırmış dedi nasıl mutlu oldum inan anlatamam :)saçlarım çok güzel uzadı o uzamyan saçlar, birde yanında keratin serum kullandım morfose ninkini internetten alabilirsin bunları aynı zamanda dove markasının bir serisi var kuru saçlar için çok güzel parlatıyor saçları bi blogda görmüştüm kızın saçalrı canlanmıştı bende kullandım arada .ben bunların çok çok faydasını gördüm
Canım o bahsettiğin şampuanı nerden alabilirim nashi mi ne işte ben dove kullabmam vi kere kullandım iyi gelmedi gçdiğer şampuan için detay verebilir misin
bunu dert edip çok stres yaptığınızdan dolayı uyguladıklarınız işe yaramıyor olabilir miHepinize merhaba hanımlar. Belki burası yeri değil bilmiyorum kusura bakmayın. Canıma tak etti. Saçlarımdan çok şikayetçiyim o kadar seyrek ince telli sönük bir saç ki ne şekil verebiliyorum ne açabiliyorum ne de toplatınca bişeye benziyor her yolu denedim olmuyor durmuyor kırılmalar dökülmeler. Bekarken saçlarım inanılmaz gür be uzundu ama cahildim ütü düzleştiri 4 sene oldu hiç toparlanmadı. 22 yaşımdayım ve artık utanıyorum. Evliyim eşim bana seni hiç uzun saçlı görmedik diyor. Ben vejeteryanım protein eksikliği de olabilir doktora da gittim demir eksikliği yok aklınız almaz ne yollar denedim. Bi yere kadar uzuyor sonra uclardan kopmalar başlıyor. Kendi kendini kesio kısalıo sanki. Düşünüyorum acaba kaynak yaptırırsam nasıl olur kalan saçlarım da gider mi? Yaptıran beğenen pişman olan öneren var mı bilinen tavsiye edilen yer var mı istanbul da yaşıyorum yardım edin ben psikolojik olarak bitik....
kaynak yaptirma dökülür cunku kaynak yaptirdiginda sac kökleri nefes alamaz benim saclarim oldukca gur hatta kabarmasindan sikayetciyim ben sadece kina kullaniyorum cunku daha once actirmistim sacimi yiprandi ve dokulmelerde oldu yaklaşık 2 senedir ayda bir yada 2 ayda bir kina yakiyorum sacima inanilmaz guzel oldu ayrica haftada bir zeytinyağı uyguluyorum sac kirilmalarina birebir simdi saclarim daha guzel belime kadar uzadiHepinize merhaba hanımlar. Belki burası yeri değil bilmiyorum kusura bakmayın. Canıma tak etti. Saçlarımdan çok şikayetçiyim o kadar seyrek ince telli sönük bir saç ki ne şekil verebiliyorum ne açabiliyorum ne de toplatınca bişeye benziyor her yolu denedim olmuyor durmuyor kırılmalar dökülmeler. Bekarken saçlarım inanılmaz gür be uzundu ama cahildim ütü düzleştiri 4 sene oldu hiç toparlanmadı. 22 yaşımdayım ve artık utanıyorum. Evliyim eşim bana seni hiç uzun saçlı görmedik diyor. Ben vejeteryanım protein eksikliği de olabilir doktora da gittim demir eksikliği yok aklınız almaz ne yollar denedim. Bi yere kadar uzuyor sonra uclardan kopmalar başlıyor. Kendi kendini kesio kısalıo sanki. Düşünüyorum acaba kaynak yaptırırsam nasıl olur kalan saçlarım da gider mi? Yaptıran beğenen pişman olan öneren var mı bilinen tavsiye edilen yer var mı istanbul da yaşıyorum yardım edin ben psikolojik olarak bitik....
Canım aynen bi zamanlar bende kına yakıyordum bu dökülmemin bir nedenide evde açmam pişman oldum şimdi saçlarım siyaha boyadım ama o açma etkisi hala var bari diyorum şu dökülme dursa ama durmuo kına düzenli yakmak saç renginde değişikli yapıyor mu yani rengi nasıl oluyor sende tam olarakSakin
kaynak yaptirma dökülür cunku kaynak yaptirdiginda sac kökleri nefes alamaz benim saclarim oldukca gur hatta kabarmasindan sikayetciyim ben sadece kina kullaniyorum cunku daha once actirmistim sacimi yiprandi ve dokulmelerde oldu yaklaşık 2 senedir ayda bir yada 2 ayda bir kina yakiyorum sacima inanilmaz guzel oldu ayrica haftada bir zeytinyağı uyguluyorum sac kirilmalarina birebir simdi saclarim daha guzel belime kadar uzadi
Benim suan kipkirmizi 2 senedir kullaniyorum kinayi papatya suyuyla yakiyorum renk veriyo cok memnunum ne dökülme var nede kirik canim sende boyaya ara ver biraz saclarinin kiriklarini kestir ve bakima basla duzelir hic canini sıkmaCanım aynen bi zamanlar bende kına yakıyordum bu dökülmemin bir nedenide evde açmam pişman oldum şimdi saçlarım siyaha boyadım ama o açma etkisi hala var bari diyorum şu dökülme dursa ama durmuo kına düzenli yakmak saç renginde değişikli yapıyor mu yani rengi nasıl oluyor sende tam olarak
Kaynağı tavsiye etmem bakımı zor ve çıkarınca daha mutsuz olursun önce tedaviye başla bi gelişme olmazsa saç kliniklerine gidersin bi şampuan var araştırıp kullan iyi geliyo anna susannaHepinize merhaba hanımlar. Belki burası yeri değil bilmiyorum kusura bakmayın. Canıma tak etti. Saçlarımdan çok şikayetçiyim o kadar seyrek ince telli sönük bir saç ki ne şekil verebiliyorum ne açabiliyorum ne de toplatınca bişeye benziyor her yolu denedim olmuyor durmuyor kırılmalar dökülmeler. Bekarken saçlarım inanılmaz gür be uzundu ama cahildim ütü düzleştiri 4 sene oldu hiç toparlanmadı. 22 yaşımdayım ve artık utanıyorum. Evliyim eşim bana seni hiç uzun saçlı görmedik diyor. Ben vejeteryanım protein eksikliği de olabilir doktora da gittim demir eksikliği yok aklınız almaz ne yollar denedim. Bi yere kadar uzuyor sonra uclardan kopmalar başlıyor. Kendi kendini kesio kısalıo sanki. Düşünüyorum acaba kaynak yaptırırsam nasıl olur kalan saçlarım da gider mi? Yaptıran beğenen pişman olan öneren var mı bilinen tavsiye edilen yer var mı istanbul da yaşıyorum yardım edin ben psikolojik olarak bitik....
MasallhBen verem sana :) ara kesim attirmaktan fenalık geldi inan
kaynağa sakın sakın bulaşmayın ben saglam saçlarımı mahvettım ıkı yıldır duzeltemedim. uzaması için soğan suyunu denediniz mi?[/QUOTESOĞAN suyu mu ilk kez duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?