Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar KIZLAR SAÇLARIMDAN UTANIYORUM :(:(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Değil mi ya her şeyin orjinalı güzel ama gerçekten kadın için saç ne kadar güzel olursan ol farketmez saç olması lazım rabbim kemotrapi görüp tedavi olan bayanlarımıza yardımcı olsun ne ilaçlar alıp saçları gidenler var ben en son sığır iliği duydum ama kullanıp fayda alan var mi bilmiyorum

Canım benim saçlarımda ince ve cansızdı ben nashinin ince telli saçlar için vitamin şampuanından çok fayda gördüm inan kuaföre gittiğimde kuaför remen saç fışkırmış dedi nasıl mutlu oldum inan anlatamam :)saçlarım çok güzel uzadı o uzamyan saçlar, birde yanında keratin serum kullandım morfose ninkini internetten alabilirsin bunları aynı zamanda dove markasının bir serisi var kuru saçlar için çok güzel parlatıyor saçları bi blogda görmüştüm kızın saçalrı canlanmıştı bende kullandım arada .ben bunların çok çok faydasını gördüm

Canım o bahsettiğin şampuanı nerden alabilirim nashi mi ne işte ben dove kullabmam vi kere kullandım iyi gelmedi gçdiğer şampuan için detay verebilir misin

internete yaz çıkıyor canım nashi sık yıkanan saçlar için vitamin şampuanı yaz çıkıyor

Gerçekten allah başka utanç vermesin:)
Cevremde boyle cok arkadas var. ben ömrümde sacima utu surmedim.

Canım o bahsettiğin şampuanı nerden alabilirim nashi mi ne işte ben dove kullabmam vi kere kullandım iyi gelmedi gçdiğer şampuan için detay verebilir misin

buarada dove saç bakım kremi şampuanı değil canım şampuanı banada yaramadı gerçi o kremini bende şu sıralar bulamıyorm çok çabuk tükeniyor expres bakım diye geçiyor sadece saç uçlarına sürüyorum.

bunu dert edip çok stres yaptığınızdan dolayı uyguladıklarınız işe yaramıyor olabilir mi doktor da sorun görmüyorsa akışına bırakın derim

Keratin yüklemesi yaptırın, hem dolgun hem sağlıklı olur. Ama dikkatli yaptırın kaliteli ürün kullanılmazsa işe yaramaz.

Güzellik bir bayan için çok önemli.
Özellikle saç bayanın ziynetidir.
Bu kadar üzülmenizi anlayabiliyorum.
Ama sakın kaynak yaptırmayın. Olan saçlarınızı da elinize alırsınız.
Bıkmadan bakım yapın. Ben badem yağı, has zeytinyağı,yılan yağı ve hint yağı kullanıyorum. Dökülmem hiç olmuyor hemen hemen. Haftada 1 masaj yapın 10 dk ve 1-2 saat kalsın kafanızda. Üstüne de su kaynatıp havluyu ıslatıp sıcak buhar terapisi de yapabilirsiniz.
Uzun saç istiyorsanız çıt çıt kullanabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum.
Tez zaman da dilerim istediğiniz sağlıklı saçlara kavuşabilirsiniz !

canım saçlarını güzelce kuaförde kısa kestir ve hint yagı kullan. Hint yagı saçı besler ve uzamasını saglar. Bir arkadaş saç tellerini kalınlaştırır yazmış oda dogru olabilir. Sen bunları yap bi bakalım bakarsın iyi sonuç alırsın.

Sakin
kaynak yaptirma dökülür cunku kaynak yaptirdiginda sac kökleri nefes alamaz benim saclarim oldukca gur hatta kabarmasindan sikayetciyim ben sadece kina kullaniyorum cunku daha once actirmistim sacimi yiprandi ve dokulmelerde oldu yaklaşık 2 senedir ayda bir yada 2 ayda bir kina yakiyorum sacima inanilmaz guzel oldu ayrica haftada bir zeytinyağı uyguluyorum sac kirilmalarina birebir simdi saclarim daha guzel belime kadar uzadi

Canım aynen bi zamanlar bende kına yakıyordum bu dökülmemin bir nedenide evde açmam pişman oldum şimdi saçlarım siyaha boyadım ama o açma etkisi hala var bari diyorum şu dökülme dursa ama durmuo kına düzenli yakmak saç renginde değişikli yapıyor mu yani rengi nasıl oluyor sende tam olarak

Benim suan kipkirmizi 2 senedir kullaniyorum kinayi papatya suyuyla yakiyorum renk veriyo cok memnunum ne dökülme var nede kirik canim sende boyaya ara ver biraz saclarinin kiriklarini kestir ve bakima basla duzelir hic canini sıkma

Kaynağı tavsiye etmem bakımı zor ve çıkarınca daha mutsuz olursun önce tedaviye başla bi gelişme olmazsa saç kliniklerine gidersin bi şampuan var araştırıp kullan iyi geliyo anna susanna

Kanşıklık testinin yanında kanında cinko,magnezyum, Â Vitamini değerlerine baktıedin mi

kaynağa sakın sakın bulaşmayın ben saglam saçlarımı mahvettım ıkı yıldır duzeltemedim. uzaması için soğan suyunu denediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…