Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar KIZLAR SAÇLARIMDAN UTANIYORUM :(:(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ben kendım denedım herkese de tavsıye edıyorum sacı uzatıyo guzel de bakım yapıyo gökçes life kanalında anlatmış. lınkını verıyım

bende bi süre önce cildiyeye gittim dökülme sorunuyla dr bana vichy'nin bi şampuanını,shen min women adında bitkisel saç besleyiciyi ve bir kaç yağdan oluşan bi karışım yazdı reçeteme aldım hepsini kullanıyorum sonuçtan memnunum saç derim kendisine gelmeye başladı minik saçlarım da çıkıyor zamanla canlanıp gürleşecek inşallah :) her yolu denedim diyorsun ama sanırım istikrarlı değildin..saç hemen sonuç veren bi sorun değil maalesef dr.umda zamana bırakacaz zamanla görücez gelişmeleri demişti

merhabalar

bende sığır iliği kürü uyguluyorum kardeşimle.Sabır gerektiren birşey ama sonuç süper..nettende bakabilirsniz.

birde sampuan olarak hc sac bakım sampuanı ve yağını kullanıyorum..sacı uzatıyor.kefilim..

ben kızların saçlarını ütü masasına yatırıp ütü ile üstünden geçmelerini bi türlü anlayamadım....resmen saçı katletmek bu...çinko eksikliği vardır kan eksikliği vardır...banada doktor kan değerlerin normal demişti ama başka bir doktor öyle demedi...

Neden saç ekimini düşünmüyorsun? Kesin çözüm olur sonuçta...
Bu işi gerçekten çok iyi yapan klinikler mevcut

Kızlar biraz önce dışardaydım ve bi aktarcının önünden geçerken bişey dikkati mi çekti ilan vardı işte ayda 7cm saç uzatan şampuan gelmiştir diye ben orda şok.. Sonra ben de anlamsız bir gülüş yani böyle şeylere itibar etmeli miyiz bilmiyorum

Benim bi arkadaşımında saçları öyleydi çamterebentin yağı diye bi yağ kullandı yanlış hatırlamıyoraam şampuana karıştırıyor öyle yıkıyordu saçları hem gürleşti hemde kısa sürede uzar oldu bence bi dene derim

Ben bu konuda doktora yaptım nerdeyse öncelikle sağlıklı gür saçlar istiyorsan herşeyi içine atan biriysen bunu birakican gamsız olucan, regl döneminin 3. Günü gidip hormonlarina baktirican genelde kansızlık yoksa tiroid çok seyreklestiriyo bunlarda bi sorun yoksa çok etkili kara üzüm özü alıp her sabah aç karnına ic ısırtan otu çayı hergün bi kupa ic ve sacinada icir gece yatarken dut pekmezi saçı müthiş beslio sen bile inanamiyacaksin bunlar düzenli yap iki üç haftaya kalmaz saçlarının çıktığını hacimlendigini gözle görürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…