kızlar sağlıklı, aklıllı ve mantıklı bir yola ihtiyacım var

Boşandık :)
 
Ben de aynı şeyi hissederdim sonuna kadar hak verdim, doğru kararı verirsiniz ve mutlu olursunuz inşallah
 
Vah yazık. Böyle bir adamdan mi bosandin? Beklentiyi çok yüksek tutma bundan sonra. Çok üzülürsün. Varsın üç kuruş az kazansın. Ama içgüdüler öyle demiyor.
 
Vah yazık. Böyle bir adamdan mi bosandin? Beklentiyi çok yüksek tutma bundan sonra. Çok üzülürsün. Varsın üç kuruş az kazansın. Ama içgüdüler öyle demiyor.

Kendimi iyi hissetmediğim

Evliliğin çoğu karar ve sorumluluğu taşıdığım bi evliliği bitirdim

Evlilik sadece adamın 2 çiçek alması
Markete gitmesi mi?
Onda bile bi alışveriş yapacak 5-10 kez beni arardı
Beceremezdi

Umarım siz sadece yukarda yazanlarla yetinir
Hislerinizi ve duygularınızı bir kenara bırakıp o şekilde yaşarsınız:)
 
Öncelikle yeni hayatınız size huzur ve mutluluk getirsin.O kadar gençsiniz ki önünüzde harika bir hayat var sizin adınıza eminim.Ben hep duyguya inanırım bir kadın mutsuzsa huzursuzsa vardır bir sebebi.Hic bir ilişki durduk yerde huzursuzluk vermez. İlla ki çok spesifik sebepler gerekmiyor bazen.Siz yazarken o ilişkiden gitmişsiniz onu hissettim ben.Sonunda bunu resmiyete dökmüşsünüz.
Ben eşimle çok aşık olarak evlendim.O zaman çok karşı çıkan oldu.Ama hiçbirini önemsemedim.Çünkü mutluydum şüphem yoktu.Kimsenin dediği beni eşimden uzaklaştırmıyordu.Evlendik zamanla farklı bir adama dönüştü eşim evliliğimiz gariplesti.Baksan adam aynı gibi ama ben huzursuzum.Bavulum hep kapının yanındaydı.Gelecegimde onunla ilgili bir hayalim yoktu.Bende güvenmiyordum ona.Hep yalnız hissettirdi bana sırtımı hiç dayayamadım mesela.Bana istediği sevgi gösterisini yapsın çiçekler alsın markete gitsin vs.O güven olmayınca inanç bitince neler yapsa gözünde zerre kıymeti olmuyor.Ben çocuk var diye çok sabrettim.Şuan bakınca çok gereksizmiş diyorum.Evlilik güvenmiş.Benim hiç sahip olmadığım güven içinize düşen sizi kemiren o kurdun peşinden gitme cesaretiniz olduğu için sizi tebrik ederim.Mutlu olmadığınız bir durumun içinden kendinizi çekip çıkarmışsınız.
 
Sizin bu adama saygınız ve güveniniz kalmamış. Çok gençsiniz ve çocuğunuz yok, hayat yolunun başındasınız. İnşallah doğru bir karar verirsiniz. Not: şimdi gördüm boşanmışsınız, hayırlı olsun yolunuz açık olsun
 
Anlaşılmak çok güzel öncelikle teşekkür ederim
Evliliğin somut ve soyut boyutta bir çok boyutu var
Kimse ve hiçbir evlilik mükemmel değil
Ama evliliğe devam edebilmek için artıların , eksilerden çok olması şart

Çiçek alırdı ama ben başım sıkıştığında maddi manevi kendimi güvende hissedemez onu arayamazdım

Markete giderdi ama bana aidiyet yada sahiplenilme hissettirmezdi

Çamaşırların katlanmasına yardım ederdi ama beni koruyup kollamazdı

Gibi onlarca örnek

Böyle adama zor bulursun diyen hanımefendiyede ayrıca , çamaşırımı kendim katlayabilirim , marketide görebilirim ama bana hissettirmesi gereken güven ve duyguları nasıl tek başıma halledebilirim demek istiyorum


Bundan sonra umarım mutlu olabilirim , tekte mutlu olabilmeli insan , hayatın ne çıkaracağını bilemiyorum

Gelecekle ilgili tek kaygım anne olamamak şuanda bir daha evlilik vs sıkıntı zor durumlar

Tabi derin bir boşluk ve yalnızlık huzursuzluk da yaşıyorum ama bazende aşırı huzurlu ve mutlu oluyorum

Sizin içinde hayat karşınıza güzellikler çıkarsın
 
İyi yapmışsın. Boşanmayı hemen kabul etti mi?
Burda yazdığım olaysan öncede bir kaç kez ciddi kavgalar neticesinde boşanmalar konuşulduğu için
burda bahse geçen zamanlarda son kez denemek istemiştik denedik olmadı

Kabul etti sorunsuz anlaşmalı şekilde 1 ay gibi bir sürede boşandık
 
Hayırlı olsunnnn soru sahibi, kesinlikle çok doğru bir karar vermişsin böyle bir adamdan boşanmakla
Teşekkür ederim
Duygusal yorgunluk , fiziksel yorgunluktan saha kötü

Ev işi yapıp çalışıyorsun bedenin yoruluyor
Ama duygusal eksik kalınca o geçmiyor…
 
Evet
Saygı , sevgi , güven yitirdiğimi hissediyordum

Şuan ne hissediyorum tam anlamlandıramıyorum boşanma sonrası

Olmayacağına emindim zaten bir düzelme
Ama bile bile şuan kötü hissetmek çok saçma geliyor ve ben bu durumu yaşıyorum
 
Net olarak mutsuz ve boşlukta hissediyorsunuz o yüzden bosanmaniz daha iyi olacak gibi. Bilmiyorum belki geri kafalı olduğumu düşünenler olacaktır ama evlilik içerisinde erkeğin kazancının kadından daha iyi olması veya en azından eşit olması gerektiğini düşünüyorum. Aksi durumlarda sizin yaşadığıniz gibi bir durum ve bunun dışında da erkeğin komplekse girip kadına hayatı zindan etmesi, hatta aşağılık kompleksinden dolayı aldatması gibi durumlar yaşanabiliyor. Maddi konular dışında da zaten size verdiği değeri hissettiremedigi için sizde bir degersizlik duygusu oluşmuş ayrıca sizin sevginiz de bitme noktasına gelmiş. Saygı da çok kalmamis gibi. Ayrıldıginiz takdirde pişman olacağınızi sanmıyorum.
 
Ay ben yine konuların tarihine bakmadan yazdım üstte görünce ya bosanmışsıniz sanırım doğru kararı vermişsiniz. Bundan sonraki hayatınız inşallah daha iyi olur.
 
Düzen bozmak kolay değil mutlaka ama katlanmak için fazlasıyla gençsiniz. En doğru kafarı verdiniz bana göre, zamanla alışacaksınız.
 
Konunuzu baştan okudum. Forumda nadiren boşandık diye güncelleme veren kişilerdensiniz, hem de birkaç ay gibi kısa bi süre içerisinde. Verdiğiniz kararlar size güzellikler getirsin hep
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…