OlsunAy ben yine konuların tarihine bakmadan yazdım üstte görünce yabosanmışsıniz sanırım doğru kararı vermişsiniz. Bundan sonraki hayatınız inşallah daha iyi olur.
Teşekkür ederimKonunuzu baştan okudum. Forumda nadiren boşandık diye güncelleme veren kişilerdensiniz, hem de birkaç ay gibi kısa bi süre içerisinde. Verdiğiniz kararlar size güzellikler getirsin hep
Zamanla her şey rayına oturacaktır. Yaşadığımız hiçbir sorun sonsuza kadar sürmüyor. Ben böyle bir durum yasamadım, öğüt vermek haddime degildir belki ama hepimiz dönem dönem farklı farklı durumlarla mücadele etmisizdir. İlla ki bocalama olur ama sonrasında bir bakmışız ki zaman hızla akıp geçmiş ve biz yeni düzene çoktan alışmışız.Siz şu anda bu süreçte çok yeni olduğunuz için bocalama ve alışma aşamasındasınız. Zamanla alışacaksınız ve rutinleriniz yeni hayatiniza ayak uyduracak.Olsun
Evet boşandım
Biraz gelecek kaygısı
Biraz huzursuzluk yaşıyorum
Nasıl geçer ne kadar zamanla geçer bekliyorum
Teşekkür ederim, güzel yorumlarınız kalbime dokundu bilmenizi isterimZamanla her şey rayına oturacaktır. Yaşadığımız hiçbir sorun sonsuza kadar sürmüyor. Ben böyle bir durum yasamadım, öğüt vermek haddime degildir belki ama hepimiz dönem dönem farklı farklı durumlarla mücadele etmisizdir. İlla ki bocalama olur ama sonrasında bir bakmışız ki zaman hızla akıp geçmiş ve biz yeni düzene çoktan alışmışız.Siz şu anda bu süreçte çok yeni olduğunuz için bocalama ve alışma aşamasındasınız. Zamanla alışacaksınız ve rutinleriniz yeni hayatiniza ayak uyduracak.
Ki bence kötü bir evliliktense bu seçtiğiniz yeni hayatınızda çok daha mutlu olacaksınız, doğru bir karar vermişsiniz. Yeni hayatınız güzellikler getirsin
Rica ederim, böyle düşündüyseniz ne mutlu banaTeşekkür ederim, güzel yorumlarınız kalbime dokundu bilmenizi isterim
Doğru karar vermişsiniz. Yolunuz açık olsun. Yanaşacak liman olmadiktan sonra gemi olmanın anlamı yok. İyi insanlarla karşılaşırsınız umarimTeşekkür ederim, güzel yorumlarınız kalbime dokundu bilmenizi isterim
Böyle duymak çevremden beni çok mutlu ediyor neden bilmiyorumDoğru karar vermişsiniz. Yolunuz açık olsun. Yanaşacak liman olmadiktan sonra gemi olmanın anlamı yok. İyi insanlarla karşılaşırsınız umarim
Kendi ayakları üstünde duran bir bireysinve kimseye bir minnet etme durumun yok .Lütfen şu ayrılığı kafamızda çok çok büyütmeyelim.Ben demiyorum ki çok basit bir durum.Ama kendi tecrübelerimden yola çıkarak konuşuyorum.Ben ayrıldığımda derin bir ohhh çekmiştim.Benzer durumları yaşamıştım ve biraz daha ağırları vardı .Ama inan insan kamburundan kurtulmuş gibi oluyor :)
En iyisini yaptın çocuk da yokken. Zamanla her şey geçer takma kafana. Otursun şimdi amcalariyla ameleOlsun
Evet boşandım
Biraz gelecek kaygısı
Biraz huzursuzluk yaşıyorum
Nasıl geçer ne kadar zamanla geçer bekliyorum
Cocuk
En iyisini yaptın çocuk da yokken. Zamanla her şey geçer takma kafana. Otursun şimdi amcalariyla amele
Çok güzel insanlarla karşılaşırsin umarım her şey daha guzel olacakoldu kız 6 ay felan hala ara sıra gel git yaşasamda genel anlamda daha iyiyim
Karşıma birileride çıkmaya başladı ara sıra , ama pek güven duyamıyorum
Bakalım hayat ne getirecek bize :)
Çok güzel insanlarla karşılaşırsin umarım her şey daha guzel olacak
Oooo tekrar evlendim 6 aylık bebişim var şuan onu uyuturken girdim siteye:) sakın umutsuzluğa düşmeyin şuan çok sevdiğim ve sevildiğim bir yuvam var.Daha güzelleri sizin olucaktır inşallahEski konumu hortlattığım için üzgünüm ama güncel durumunuz nedir ? Şimdi nasılsınız
Oooo tekrar evlendim 6 aylık bebişim var şuan onu uyuturken girdim siteye:) sakın umutsuzluğa düşmeyin şuan çok sevdiğim ve sevildiğim bir yuvam var.Daha güzelleri sizin olucaktır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?