Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kızlar salon takımım we yemek odası takımım bugun alındıı :) yorumlar beklıyorum

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
dogunal,

çok zevklisin canımmmm :16: çok beğendim. iyi günlerde kullan. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah:nazar:

Son düzenleme:
çok tesekkur ediyorum yaa artık nefes alsam bu siteye yazar oldum. o yuzden herseyı paylasıyorum. cok saolun kızlar ewıme yerlestıreyım bıde o zaman ceker paylasırım sızınle duwar rengım falan cok degısık oldu

dogunal,

çok zevklisin canımmmm :16: çok beğendim. iyi günlerde kullan. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah:nazar:

bunlara babannemın halısınıda serdımmı bak artık keyfıme :P allahım aglancak halıme guluyorum yaa :D

BEN ÇOK BEĞENDİM CANIM HATTA BAYILDIM YEMEK ODASI MÜTHİŞ GÜLE GÜLE KULLAN CANIM :nazar:

ınsallah sanada nasıp olur tatlım cok ıcıme sınerek aldım ama ben yemek odasında sadece masa sandalye we konsolu aldım gumusluk kullanmak ıstemıyorujm

Bunu begenerek ve içine sinerek almana sevindim canım malum :9::9:
Güle güle kullan agız tadıyla oturun inşallah en güzel günlerde :34::34:

modelleri çok güzel , salon takımın şık yemek odası da öyle ancak yemek odası bana göre sanki biraz daha koyu mobilya olsa iyiymiş :nazar:

yemek takımın çok güzel ama salon takımı çok agır ve çok klasik daha rahat ve spor bı takım olsaymış keşke gule gule kullan:))

oturma odamı cok spor köşe takımı aldım ama salonda bıraz daha sıkır sıkır olsun ıstedım. yınede dıger avangardlarla karsılastırdıgınızda yanlarında spor duruyor.. tesekkur ederım yınede canlarım

Güle güle oturun.Bende mobilya bakacağımız günleri heyecanla bekliyorum eminim çok heyecanlı ve zevklidir:)

Güle güle oturun.Bende mobilya bakacağımız günleri heyecanla bekliyorum eminim çok heyecanlı ve zevklidir:)

tatlım zewkli ama çok yorucu... kasc tane mobılyscı gezıyorsun ve kafan karısıyor cok fena... ama tatlı telas tabıkı bunlar..

güle güle kullan.çok güzel bir takım.komşumda aldı bu takımdan.onunki 14 milyara yakın bir fiyat oldu.takımın tamamını aldı.odada çok asil durmuş.iyi günlerde kullan ve hiç pişman olma.

Canım bence cok guzel bır secım yapmışsın avangard mobilya bence salon için olması gereken mobılya turu yoksa dıger turlu oturma odasıyla pek bır farkı kalmıyor salon dedıgın boyle şıkır şıkır olur :)

çok beğendim ben..çok güzel.güle güle kullanın inşallah..beyaz açık renkler süper oluyor..

Back
X