E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Aman da aman, bir hamile daha katıldı aramıza..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.a.s.
KK halkı üretime devam ediyor son sürat, jeyyarhadi bakalım.. Olmayanların da hayırlı haberlerini bekliyoruz....
ayyyy çok güzel bi durum. hayırlı olsun bebişin. belki ikizdir değerin 10. gün için gayet iyi. rabbim kucağına almayı nasip etsin. bizlere de dua et canım.
ay cnaım çok sevindim umarımd eger yukselir ve hep mutlu haberlerini alırız amin
Canım herzaman isteyen herkese dua ediyorum. değer yüzsek olunca ikiz olma ihtimali yüksek oluyormus bu doğru mu? Canım sen tüp bebek mi yaptırıyorsun? Allah cümlesinin içinde de bizim de yardımcımız olsun. Darısı sizlerea.s.
Canım herzaman isteyen herkese dua ediyorum. değer yüzsek olunca ikiz olma ihtimali yüksek oluyormus bu doğru mu? Canım sen tüp bebek mi yaptırıyorsun? Allah cümlesinin içinde de bizim de yardımcımız olsun. Darısı sizlerea.s.
:dance:Selam arkadaslar bazılarınız bilir test zamanımı bekliyodum ve 2 nisand test zamanım, dayanamıyorum 10. gün yaptırabilirim demiştim ve dün hastaneye gidip test yaptırdım dün 10. günümdü hemşiremle konustum 10. cıkmaya bilir yaptırmasan daha ii dedi ama ben dayanamadım 2 gün daha bekliyemem dedim ve yaptırdım ve sonuc beklediğimden cok yuksek cıktı beta hcg 10. gün 166.3 cıktııııı :teytey::teytey: inanın cok saskınım ya doktorum cok güzel ama biz 12. tekrar ve 14. gün tekrar tahlillerine bakıcaz dedi o yuzden yarın tekrar yaptıracağım Allah ım insallah yükselmiş olur arkadaslar dua edin . Allah ım bekleyen isteyen herkese nasip etsin cok güzel bir his ilk duyduğumda ağlamaya başladım ama suan sadece saskınlık hissediyorum. darısı diğer isteyenlere arkadaslar. :teytey::dance:
değerin konusunda yanlış bilgi vermek istemem ama ikizse de çıkar zaten :)ben henüz tüp bebeğe geçmedim 2. aşılamam yapıldı 1-2 gün içinde sonuç alıcam ama adet belirtilerim var. sende hamilelik belirtileri var mı biz de öğrenelim yazarsan.[/QUOTE
İnsallah sende hayırlısıyla ii sonuclar alırsın canım. Yok bende henüz bir belirti bi ara cok ağrım oldu o ara acaba dedim tutmadımı ama sonra öğrendimki bebek tutunurkende ağrı oluyormus ama son 2 -3 gündür pek ağrım yok ama ayakta fazla kalınca biraz belim ağrıyo birde başım hafif dönüyo sanırım tansiyonum düşüyor benim zaten tansiyonum biraz düşüktür. Bide göğüslerim biraz ağrıyo ama benim adet dönemimde de hep ağrırıdı. Yarın sabah da Allah nasip ederse tekrar yaptırcam işte bakalım hayırlısıyl insallah yükselmiş olur değerim. Allah herkese nasip etsinn.a.s.
Çok güzel yaaa Allah beta hcg nin yüksekliğini bizede göstersin inşallah. Haberin içimi kıpır kıpır etti...
canım öncelikle hayırlı olsun.değerin dahada yükselir inşallah.evet değer yüksek olunca çoğul gebelik olma ihtimali yüksek.ben aşılamanın 17.günü yaptırmıştım 492.1idi.tahmin etmiştik ikiz olduğunu yinede öyleymiş.ama güzel bi duygu bence...
gözün aydın esmanur nihayet ii bişeyler okuyabildim dünden beri okadar arıyorum bana morel verecek bişeyler .saol canım bana ne kadar umut verdin inanamzsın sen aşılamamı yoksa tüp bebek mi yaptırdın .
inş. hayırlısıyla kucağınada alırsın allahım bizede nasip eder inş.bende yarın aşılama yaptırcam lütfen bana du aedin
tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin bende 14. gün tahlil sonucumu bekliyorum. allah hepimize sağlıkla dünyaya getirmeyi ve sağlıkla hayırlı evlatlar yetiştirmemizi kısmet eder inşallah.
canım benim çok sevindim ben sana demedim mi içime doğuyo bu sefer olcak diye çok şükür RABBİME maşallah hem mubarek bi günde yumurtalar toplanmıştı ALLAHIM hepimizin işini rast getirsin bende dün ilk transferimi oldum darısı başımıza dua et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?