- Konu Sahibi EU1
-
Evet canım doğru söylüyorsun sen söylemiştin kalbin cok temiz demekki Allahıma milyarlarca kere şükürler olsun banada bu güzelliği yaşattı. Allahım sizlere de yasatsın insallah senin test zamanın n zaman canım? kac tane transfer yapıldıı hadi hayırlısı insallah seninde burdan hayırlı haberlerini alırız. canım bol bol dinlen iş falan yapma ve bol bol dua et. her gün Yasin oku, sürekli ayetel kürsü oku canım Allah yardımcın olsuna.s.
tebrikler canıma.s.allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.:dance:Selam arkadaslar bazılarınız bilir test zamanımı bekliyodum ve 2 nisand test zamanım, dayanamıyorum 10. gün yaptırabilirim demiştim ve dün hastaneye gidip test yaptırdım dün 10. günümdü hemşiremle konustum 10. cıkmaya bilir yaptırmasan daha ii dedi ama ben dayanamadım 2 gün daha bekliyemem dedim ve yaptırdım ve sonuc beklediğimden cok yuksek cıktı beta hcg 10. gün 166.3 cıktııııı :teytey::teytey: inanın cok saskınım ya doktorum cok güzel ama biz 12. tekrar ve 14. gün tekrar tahlillerine bakıcaz dedi o yuzden yarın tekrar yaptıracağım Allah ım insallah yükselmiş olur arkadaslar dua edin . Allah ım bekleyen isteyen herkese nasip etsin cok güzel bir his ilk duyduğumda ağlamaya başladım ama suan sadece saskınlık hissediyorum. darısı diğer isteyenlere arkadaslar. :teytey::dance:
merhaba ben yeni üyeyim.soru sormuşun.ben kuran k. öğreticisiyim.namazlarına bundan böyle daha dikkat etmen gerek.allh sana ikram etti.teşekkür etmelisin.oturarak kılabilirsin.yeterki vakitli kıl.selametle
:dance:Selam arkadaslar bazılarınız bilir test zamanımı bekliyodum ve 2 nisand test zamanım, dayanamıyorum 10. gün yaptırabilirim demiştim ve dün hastaneye gidip test yaptırdım dün 10. günümdü hemşiremle konustum 10. cıkmaya bilir yaptırmasan daha ii dedi ama ben dayanamadım 2 gün daha bekliyemem dedim ve yaptırdım ve sonuc beklediğimden cok yuksek cıktı beta hcg 10. gün 166.3 cıktııııı :teytey::teytey: inanın cok saskınım ya doktorum cok güzel ama biz 12. tekrar ve 14. gün tekrar tahlillerine bakıcaz dedi o yuzden yarın tekrar yaptıracağım Allah ım insallah yükselmiş olur arkadaslar dua edin . Allah ım bekleyen isteyen herkese nasip etsin cok güzel bir his ilk duyduğumda ağlamaya başladım ama suan sadece saskınlık hissediyorum. darısı diğer isteyenlere arkadaslar. :teytey::dance:
canım nete fazla giremiyorum ara ara bakıyorum genede gelen gidende var sağ olsun yatıyorum arada 3 tane transfer oldu 12 nisanda belli olcak inşallah hayırlısı bakalım nasıl geçecekse artık bide bişey sorcam namaz kılmamın bi sakıncası olurmu acaba dr da sormadım ama kılmadığım için hiç içime sığmıyora.s.
arkadaslar birsey soracagim. hamile kaldiginizda hani degerlerden bahsediyorsunuz ya hsg gibi bisey. onun kac olmasi gerekiyor hamile oldugunuz da? belirli bi rakami varmi?
canımm arkadaşımm;
hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin inşallah hadi bakalım bi aralık 2008 annesi daha geliyor aman aman ne güzel site şenlendi valla nisanda bereketli geldi ne güzel yaa insan böyle haberler alınca daha bi mutlu oluyor canım arkadaşım rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin inşallaah ve ben sana bişi diyimm mii ikiz annesi olabilirsin maşallah değerin çok yüksek çıkmış inşallah biraz daha yükselir
:dance:Selam arkadaslar bazılarınız bilir test zamanımı bekliyodum ve 2 nisand test zamanım, dayanamıyorum 10. gün yaptırabilirim demiştim ve dün hastaneye gidip test yaptırdım dün 10. günümdü hemşiremle konustum 10. cıkmaya bilir yaptırmasan daha ii dedi ama ben dayanamadım 2 gün daha bekliyemem dedim ve yaptırdım ve sonuc beklediğimden cok yuksek cıktı beta hcg 10. gün 166.3 cıktııııı :teytey::teytey: inanın cok saskınım ya doktorum cok güzel ama biz 12. tekrar ve 14. gün tekrar tahlillerine bakıcaz dedi o yuzden yarın tekrar yaptıracağım Allah ım insallah yükselmiş olur arkadaslar dua edin . Allah ım bekleyen isteyen herkese nasip etsin cok güzel bir his ilk duyduğumda ağlamaya başladım ama suan sadece saskınlık hissediyorum. darısı diğer isteyenlere arkadaslar. :teytey::dance:
:dance::dance:Evettt kızlarr ve bugünn 12. gün testiimi yaptırdım veeee 472 ye cıkmışşş:teytey::teytey: Allahıma şükürler olsunn Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu arkadaslar sanırım bu değer büyük ihtimalle ikizi gösteriyor değil mi?a.s.
Sevgili Esma,
Haberine cok ama cok sevindim. Allahım herkese nasip eder inşallah.
Bence değerin oldukca yüksek. Hiç belli olmuyor ama yüksek ihtimalle ikiz veya üçüz olabilir. Kaç embryo transfer edilmişti?
Bende de deger yuksek cıkmıştı. 26 Martta ilk ultrasonda tek kese gorduk ama dun kalp atisi için erken olmasına ragmen ben bebegimin öldüğünü düşünüp doktoruma gittim. Ve orada iki kalp atışı duydum. Allahım herkese nasip etsin, Allah seni de nazarlardan saklasın ve kucağında sağlıklı görmeyi nasip etsin.
Sevgiler
:dance::dance:Evettt kızlarr ve bugünn 12. gün testiimi yaptırdım veeee 472 ye cıkmışşş:teytey::teytey: Allahıma şükürler olsunn Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu arkadaslar sanırım bu değer büyük ihtimalle ikizi gösteriyor değil mi?a.s.
maşallah allah esrigesin değerin baya yükselmiş....ikiz olma ihtimali yüksek... hayırlısı olsun canım...allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
darısda bizim başımıza...bende yarın lucrine başlayacağım... bizimde tüp bebek serüvenimiz başlıyor...allah szilere nasip ettiği gibi bana nasip eder inşallah...
Canım benim amim İnsallah. Allah sana da isteyen herkese de nasip etsin insallah canım. İnsallah cabaların bosa cıkmaz seninde hayırlı haberlerini burdan alırız.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?