Kızlar sanırım ben de hamileyimmm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım nete fazla giremiyorum ara ara bakıyorum genede gelen gidende var sağ olsun yatıyorum arada 3 tane transfer oldu 12 nisanda belli olcak inşallah hayırlısı bakalım nasıl geçecekse artık bide bişey sorcam namaz kılmamın bi sakıncası olurmu acaba dr da sormadım ama kılmadığım için hiç içime sığmıyora.s.

tebrikler canıma.s.allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
ne güzel hergün bi hamiş haberi alıyoruz.inşallah devamı gelir
inşallah darısı başımıza

arkadaslar birsey soracagim. hamile kaldiginizda hani degerlerden bahsediyorsunuz ya hsg gibi bisey. onun kac olmasi gerekiyor hamile oldugunuz da? belirli bi rakami varmi?

merhaba ben yeni üyeyim.soru sormuşun.ben kuran k. öğreticisiyim.namazlarına bundan böyle daha dikkat etmen gerek.allh sana ikram etti.teşekkür etmelisin.oturarak kılabilirsin.yeterki vakitli kıl.selametle

merhaba ben yeni üyeyim.soru sormuşun.ben kuran k. öğreticisiyim.namazlarına bundan böyle daha dikkat etmen gerek.allh sana ikram etti.teşekkür etmelisin.oturarak kılabilirsin.yeterki vakitli kıl.selametle

canım çok sağ ol nebileyim genede korkutuyorlar insanı eğilcen filan diye dediğin gibi asıl şimdi daha çok dua etmemiz lazım RABBİM NASİP ETSİN DİYE SEN DE DUA ET BANA EMİ benim topiğim de aşağıda görebilirsin ayışığım diye ordanda yazışabiliriz ben daha sonucu almadım sen yanlış anladım sanırım benim dün oldu daha transferim bu arada hayırlı olsun hoş geldin aramıza

canımm arkadaşımm;
hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin inşallah hadi bakalım bi aralık 2008 annesi daha geliyor aman aman ne güzel site şenlendi valla nisanda bereketli geldi ne güzel yaa insan böyle haberler alınca daha bi mutlu oluyor canım arkadaşım rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin inşallaah ve ben sana bişi diyimm mii ikiz annesi olabilirsin maşallah değerin çok yüksek çıkmış inşallah biraz daha yükselir

Canım hadi hayırlısı insallah ii haberler verirsin bize. İlk bir hafta cok önemliymiş sanırım bebek ilk bir hafta içinde tutunuyor bildiğim kadarıyla canım ben ilk bir hafta oturarak kıldım namazlarımı sonra normal kılmaya başladım ama yavas yavas kıldım ama şimdi tekrar oturarak kılamaya başladım cunku bugün biraz belim ağrıdı namaz kılarken oturarak kılmaya karar verdim. sende oturarak kılabilirsin canım Allah kabul eder insallah bol bol dua et ben bunun faydasını gördüğüme inanıyorum bunun sayesinde hamiş olduğuma inanıyorum canım ben birde tefriciye okudum.a.s.

arkadaslar birsey soracagim. hamile kaldiginizda hani degerlerden bahsediyorsunuz ya hsg gibi bisey. onun kac olmasi gerekiyor hamile oldugunuz da? belirli bi rakami varmi?

merhaba canım beta hcg hormonu bebek tutunmaya başladığı andan itibaren kanda ortaya cıkan bir hormon. kac olması gerekir derken bu testi yaptırdığın güne de bağlı kacıncı gün yaptırdığına sen hamişmisin canım? yada test mi yaptırdın kac cıktı?

Canım cok tesekkürler Allah senin hamileliğini de tamamına erdirsin Allah olmayan isteyen herkese nasip etsin insallah, hamilelere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, doğum yapanlara da hayırlı sağlıklı evlatlar versin insallah. Evet herkes oyle söylüyo ikiz olabilir diyor bakalım hayırlısı insallah yarın için cok heyecanlıyım a.s.

Gözünüz aydın canım hayırlısıyla kucağına alırsın umarım.

Ayy çok güzel yaa Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlı olsun :1hug:

inşallah değerin yükselmiştir canım. çok sevindim. sağ salim kucağına al inşallah

:dance::dance:Evettt kızlarr ve bugünn 12. gün testiimi yaptırdım veeee 472 ye cıkmışşş:teytey::teytey: Allahıma şükürler olsunn Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu arkadaslar sanırım bu değer büyük ihtimalle ikizi gösteriyor değil mi?a.s.

Sevgili Esma,
Haberine cok ama cok sevindim. Allahım herkese nasip eder inşallah.
Bence değerin oldukca yüksek. Hiç belli olmuyor ama yüksek ihtimalle ikiz veya üçüz olabilir. Kaç embryo transfer edilmişti?
Bende de deger yuksek cıkmıştı. 26 Martta ilk ultrasonda tek kese gorduk ama dun kalp atisi için erken olmasına ragmen ben bebegimin öldüğünü düşünüp doktoruma gittim. Ve orada iki kalp atışı duydum. Allahım herkese nasip etsin, Allah seni de nazarlardan saklasın ve kucağında sağlıklı görmeyi nasip etsin.
Sevgiler

Amin canım insallah Allah seninde yavrularını sana bağışlasın insallah. Canım bana 4 tane transfer yapıldı ama sanırım 2 si daha ii durumdaydı senin değerin kactı? suan ikiz olduğu anlasıldı yani senin değil mi? Allah tamamına erdirsin canım, hadi hayırlısıa.s.

maşallah allah esrigesin değerin baya yükselmiş.... ikiz olma ihtimali yüksek... hayırlısı olsun canım...allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

darısda bizim başımıza...bende yarın lucrine başlayacağım... bizimde tüp bebek serüvenimiz başlıyor...allah szilere nasip ettiği gibi bana nasip eder inşallah...

Canım benim amim İnsallah. Allah sana da isteyen herkese de nasip etsin insallah canım. İnsallah cabaların bosa cıkmaz seninde hayırlı haberlerini burdan alırız.a.s.

Tebrikler canımmmmmmmmmmmmmmmmm. Sonunu da gör inşallah , kucağın bibişlerle dolsun.

Canım benim amim İnsallah. Allah sana da isteyen herkese de nasip etsin insallah canım. İnsallah cabaların bosa cıkmaz seninde hayırlı haberlerini burdan alırız.a.s.

aminnn canım inşallah...allah razı olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…