kızlar çok korkuyorum aslında hiç birine cesaret edemiyorum napcam bilmiyorum ?kasıklarımda ağrıyor cirinone jel kullanıyorum oda gecikme yaparmı?
canım allah kucagına almanı nasip etsin ben de nisan 15 başlıyom 2 tüp bebek tedavisine allah bizlerede gösterir ihşallah bu mutlu günleri bizler içinde dua et
Canım cok sağol. Aminn İnsallah. senin 13. bhcg 135 di demissin peki suan kac aylık? senin tek mi? canım Allah tamamına erdirsin seninde Allah hayırlı sağlıklı evlatlat versin insallah.a.s.
esmanur77 tebrik ederim canım.Allah bir an önce hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Darısı bizim başımıza.Hangi merkezde yaptırdın?Memnunmuydun?
ben çikolata kistinden ameliyat oldum.tüplerim kapanmış kistlerden çok geç kalınmış.şimdi ameliyattan sonra ilk adetimi oldum.ikinci adetimde tüp bebek tedavisine başlıycam.hala bi merkez bulamadım araştırıyorum.mayısın 3ünde adet olucam mayısın 5indede tedaviye başlıycam sanırım.yani tam 1 ayım var.şimdi rapor çıkartmam lazım onuda nasıl yapıcam bilmiyorum.Özel hastanede ameliyat oldum.şimdi devlet hastanesinemi gitmem lazım bilmiyorum.
şu an tüplerim kapalı işte.benim olduğum ameliyattan olanlara kolay veriyolarmış raporu ama ben ne gibi işlemler yapmam gerektiğini bilmiyorum.Cem fıçıcıoğlunu tvdende hatırlıyorum sanırım.araştırıyorum merkezleri bakalım hangisi iyiyse orda yaptırmak istiyorum. şu ana kadar memorial.jinemed hospital,bide medical park bahçelievleri duydum.buralarda yaptıranlar çok ii diyolar.bu hastaneleride burdan buldum tabi bu siteden yani.daha görüşmeye gitmedim rapor işini hallettikten sonra gidicem merkezlerle görüşmeye.sen toplam ne kadar ödedin hastaneye ilaçlarla birlikte?
uzun oldu ama benim için çok ii oldu :) çok sağol canım.bende ilk görüşmeye oraya giderim o zaman.hem rapor için de uğraşmıyım bari.onlar biliyordur neler yapılması gerektiğini.Peki Cem Fıçıcıoğlu bizzat kendisi herşeyinle ilgileniyo mu? şu göbekten yapılan iğneler çok acıyomu?kaç gün oluyosun o iğneleri?bide yumurta toplama işlemi biraz ağrılı oluyomuş sanırım genel anesteziylemi yaptılar sanada?sizin ikinizdede hiç sorun olmadığı haldemi tüp bebek yaptırdınız?ilkinde neden tutmadığını söyledimi doktorlar?bide neden 4 emrio transfer edildi?normalde 2 tane diye biliyorum.
Ay benimkide çok uzun oldu :) çok soru sordum biliyorum ama bu konuyla ilgili hiçbirşey bilmediğim için merak ediyorum nolur kusura bakma.
Mrb arkadaşlar benimde 12.günümde hcg 320 çıktı yarın bir daha yaptıracam inşallah yükselmiştir.bana 1 embrio transfer edilmişti bakalım hayırlısı ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?