- Konu Sahibi EU1
-
eesmanurcum vallahi 400 lerde çıkmış rakamın canım benim sakın dörtüz olmasın :) allahım hayırlısıyla kucağınada almayı nasip eder inşallah.... mutluluğun daim olsun...
TEBRİKLER CANIM ESMANUR , İKİZ Mİ DESEK,ÜÇÜZ MÜ DESEK YOKSA DÖRDÜZ MÜ.......
HADİ BAKALIM SENİN ŞİMDİ YATMAN GEREK KESELERİ GÖRÜNCEYE KADAR HADİ BAKALIM :hooray:
:teytey: esmanur tebriklerrr.ikiz garanti gibi ama üçüüüz olmasıııınnnn :dance: :dance: :dance:
canım benim yaaa ne güzel bir duygudur eminim....inşallah herşey çokk güzel olur hakkında..rabbim tamamına erdirsin...darısı biz bekleyenlerin başına inşallah...
esmanur77 tebrik ederim çok sevindim.Ne güzel aralık ayı gibi kucağına alacaksın yavrunu(larını) hayırlı olsuna.s.
eesmanurcum vallahi 400 lerde çıkmış rakamın canım benim sakın dörtüz olmasın :) allahım hayırlısıyla kucağınada almayı nasip eder inşallah.... mutluluğun daim olsun...
asmacım,tebrik ederim çok sevindim,dün yazamadım,çok geç geldim,harika bir haber bu Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin,benim testim de cumartesi günü,dua et ben de sevineyim o gün
esma nur tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin sanırım kan testi yaptırdın bende aşılama yaptırdım bu gün 14. günüm biraz önce dr görüştüm idral tahlili yaptır dedi adetim 2 gün geçti idralde kaç günde çıkar .LÜTFEN FİKRİ OLAN ARKADAŞLARDA CEVAPLASIN?
esma nur tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin sanırım kan testi yaptırdın bende aşılama yaptırdım bu gün 14. günüm biraz önce dr görüştüm idral tahlili yaptır dedi adetim 2 gün geçti idralde kaç günde çıkar .LÜTFEN FİKRİ OLAN ARKADAŞLARDA CEVAPLASIN?
Canım öncelikle ii dileklerin için sağol Allah razı olsun. Senin içinde hayırlısı olur insallah insallah Allah ım sana da nasip eder. Anlamadığım şey neden idrar tahlili yaptır dedi doktorun kan tahlili yaptırsana, kan tahlilinde daha kesin olarak cıkıyor sonucta canım. Sen bilirsin ama adetimde gecti diyorsun bence sabah kalk bir kan tahlili yaptır hadi hayırlı olsun insallah ii sonuclar alırsın beni de haberdar et olur mu ?a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?