Kızlar sanırım ben de hamileyimmm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eesmanurcum vallahi 400 lerde çıkmış rakamın canım benim sakın dörtüz olmasın :) allahım hayırlısıyla kucağınada almayı nasip eder inşallah.... mutluluğun daim olsun...

eesmanurcum vallahi 400 lerde çıkmış rakamın canım benim sakın dörtüz olmasın :) allahım hayırlısıyla kucağınada almayı nasip eder inşallah.... mutluluğun daim olsun...

:) Canım sağolasın. Evet aslında bazen benimde aklıma gelmiyo değil dördüz olmasa da üçüz olabilir belki diye düşünüyorum canım. hayırlısı olsun bakalım.a.s.

TEBRİKLER CANIM ESMANUR , İKİZ Mİ DESEK,ÜÇÜZ MÜ DESEK YOKSA DÖRDÜZ MÜ.......

HADİ BAKALIM SENİN ŞİMDİ YATMAN GEREK KESELERİ GÖRÜNCEYE KADAR HADİ BAKALIM :hooray:

TEBRİKLER CANIM ESMANUR , İKİZ Mİ DESEK,ÜÇÜZ MÜ DESEK YOKSA DÖRDÜZ MÜ.......

HADİ BAKALIM SENİN ŞİMDİ YATMAN GEREK KESELERİ GÖRÜNCEYE KADAR HADİ BAKALIM :hooray:

Canım cok sağolasın Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.a.s.

:teytey: esmanur tebriklerrr.ikiz garanti gibi ama üçüüüz olmasıııınnnn :dance: :dance: :dance:

canım benim yaaa ne güzel bir duygudur eminim....inşallah herşey çokk güzel olur hakkında..rabbim tamamına erdirsin...darısı biz bekleyenlerin başına inşallah...

canım benim yaaa ne güzel bir duygudur eminim....inşallah herşey çokk güzel olur hakkında..rabbim tamamına erdirsin...darısı biz bekleyenlerin başına inşallah...

Amin canım insallah. Rabbim sizlerede nasip etsin tez zamandaa.s.

esmanur77 tebrik ederim çok sevindim.Ne güzel aralık ayı gibi kucağına alacaksın yavrunu(larını) hayırlı olsuna.s.

Ya arkadaslar bu arada bende hamile cetveli almak istiyorum ama nasıl bilmiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz?a.s.

asmacım,tebrik ederim çok sevindim,dün yazamadım,çok geç geldim,harika bir haber bu Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin,benim testim de cumartesi günü,dua et ben de sevineyim o gün

esmanur gulçıçek helin hıvda tebrikler darısı gulseren4434 diger arkadaşlar ve bana

asmacım,tebrik ederim çok sevindim,dün yazamadım,çok geç geldim,harika bir haber bu Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin,benim testim de cumartesi günü,dua et ben de sevineyim o gün

canım sağol amin insallah arısı sizlere insallah hayırlı haberler verirsina.s.

esma nur tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin sanırım kan testi yaptırdın bende aşılama yaptırdım bu gün 14. günüm biraz önce dr görüştüm idral tahlili yaptır dedi adetim 2 gün geçti idralde kaç günde çıkar .LÜTFEN FİKRİ OLAN ARKADAŞLARDA CEVAPLASIN?

idrar tahlilinde hemen çıkmaz en iyisi kan tahlili yaptır çünkü en son idrar da gebelik gözükür en garantilisi b-hcg. Hayırlı olsun diyelim şimdiden inşallah iyi haber alırsın

Canım öncelikle ii dileklerin için sağol Allah razı olsun. Senin içinde hayırlısı olur insallah insallah Allah ım sana da nasip eder. Anlamadığım şey neden idrar tahlili yaptır dedi doktorun kan tahlili yaptırsana, kan tahlilinde daha kesin olarak cıkıyor sonucta canım. Sen bilirsin ama adetimde gecti diyorsun bence sabah kalk bir kan tahlili yaptır hadi hayırlı olsun insallah ii sonuclar alırsın beni de haberdar et olur mu ?a.s.

idrar tahlili yapabilirsin ama biraz erken 2 gün daha bekle istersen ve mutlaka sabah ilk idrarınla yap ,çünkü bhcg en yoğun olan zamanı o zaman
ara idrara ile test yaptığında kırmızılık biraz hafifl çıkıyor kimi
zaman var mı yok mu kafa karıştırıyor.En garantisi kan tahlili istiyorsan bekle ama o streste insanı biraz yıpratıyor.:enbuyukkk:

kızlar çok korkuyorum aslında hiç birine cesaret edemiyorum napcam bilmiyorum ?kasıklarımda ağrıyor cirinone jel kullanıyorum oda gecikme yaparmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…