Kızlar sanırım ben de hamileyimmm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne güzel ya Allah kavuşmanızıda nasip etsin canım.Bende eğr adet olabilirsem tekrar tedaviye başlıycam ama aşılamamı tüp bebekmi doktor karr vericek artık.Umarımbende sizin gibi olumlu sonuç alırım.Allah'ım benide duyucak biliyorum........

Canım Allah yardımcımız olsun. doktoruna neden güvenmiyosun

canım benim sağol. İnsallah canım. Allah ım duaları duyar. Allah ım herkese nasip etsina.s.

ya canım ocak ayında biz aşılama için başka bi merkeze gitmiştik orda söylenen boşuna uğraşmayın 20 kerede denesek bu değerlerle tutması imkansız demişti eşimin varikosel amaliyatı olması gerekiyordu.ama bu dr.da tahlil sonuçlarına baktı beni muane etti çarşamba aşılama yapalım dedi.benimde siteden takip ettiğim kadarıyla ilaç yada iğne veriyolar.böle çok apar topar oldu anlamadım yani o yüzden klıma hiç yatmıyor.o yüzden bu kadar karamsarım.inş. olurda allahım benim bu kadar efhamım boşuna çıkar

tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin bende 14. gün tahlil sonucumu bekliyorum. allah hepimize sağlıkla dünyaya getirmeyi ve sağlıkla hayırlı evlatlar yetiştirmemizi kısmet eder inşallah.

Ebrizm hamilesin herhalde sen de hayırlı olsun canım

tebrikler allah tamamına erdirsin inşallah.en kısa zamanda bizlerede göstersin o günleri.umarım sonucun artmaya devam eder sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.

esmanurrrrrrrr çok sevindim canım bende seni merak ediordum hatta dün yazdım eski konuna hayırlısı olsun arkadaşım içimdeki his yanıltmadı Allah sağlıklı bi gebelik yaşamanı dilerim canım darısı tüm isteyenlerin başına HAYIRLI OLSUNNNNNNNNNNN...

harika bir haber canım benim allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin mutluluğun daim olsun inşallah.

Gözün aydın canım hayırlı olsun.Bana ikiz gibi geliyor.Benim 13. gün B hcg 135 di.Senin baya yüksek.Olsun biz de ikisini bir severizŞeniz

Anladım canım ama kafana yatmıyosa yaptırma neden yok demedin ki doktora, sen bilirsin ama bir kac doktora daha danıssaydın aslında. Allah yardımcın olsun ama yıne de umutsuzluga kapılma insallah olur canım. Allah ım her isteyene nasip etsin insallah.

tebrikler allah tamamına erdirsin inşallah.en kısa zamanda bizlerede göstersin o günleri.umarım sonucun artmaya devam eder sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.

Canım hepinizden Allah razo olsun insallah canım. Allah ım isteyen herkese buradaki uğraşan bütün arkadaslara nasip etsin.

Çok çok çok teşekkür ederim canım. Aminnn insallah. Sen neler yapıyorsun?

Gözün aydın canım hayırlı olsun.Bana ikiz gibi geliyor.Benim 13. gün B hcg 135 di.Senin baya yüksek.Olsun biz de ikisini bir severizŞeniz

Canım cok sağol. Aminn İnsallah. senin 13. bhcg 135 di demissin peki suan kac aylık? senin tek mi? canım Allah tamamına erdirsin seninde Allah hayırlı sağlıklı evlatlat versin insallah.a.s.

allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.......
darısı anneliği isteyen,özlemle bekleyenlere......inşallah.......

tebrikler esmanur allah tamamınada erdirsin rabbim isteyen herkese bu duyguyu tatırsın inşallah değerinde baya bir iyimiş maşallah büyük ihtimalle ikizlerin olacak darısı biz isteyenlerinde başına amiinn

esmanur canım tebrikler... çok sevindim... allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım...

ya ne güzel bu aralar ne çok hamiş haberleri alıyoruz ard arda maşallah... darısı başımıza inşallah... :teytey:

tebrikler canim,allah hayirlisiyla gormeyi nasip etsin,darisi diger tum isteyen arkadaslarin basina

gül beyazgül allah yardımcın olsun inşallah iyi geçer ve güzel haberler verirsin burdan bizlere allaha emanet ol...

Arkadaşlar iyi niyetlerinize gercekten cok teşekkürler. Allah ım isteyen herkese nasip etsin darısı olmayan arkadasların başına insallah hepsinden de teker teker hamiş haberlerini alırız burdan. Yrın dediğim gibi 12. günün sabahtan yine test yaptırmaya gideceğim burdan merak eden arkadaslara haber veririrm insallah iyi haberleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…