esmanur bilmezmiyim 4444 kere . 6 yıllık evliyim 2-3 yıldır uğraşıyoruz ilk defa aşılama olucak.ama bu arada biçok şey denediler üstümde dr. değil aile büyükleri . lahana kayanatıp buharında oturttular iğrençti bir sürü ot koydular içime iltahap için oda berbattı.sonuçta anladılarki ben değilim yanlış insan için uğraşıyolar.yarın bu saatlerde belki aşılama gerçekleşmş olur.dr pek güvenmiyorum ama hayırlısı olsun bakalım
Ne güzel ya Allah kavuşmanızıda nasip etsin canım.Bende eğr adet olabilirsem tekrar tedaviye başlıycam ama aşılamamı tüp bebekmi doktor karr vericek artık.Umarımbende sizin gibi olumlu sonuç alırım.Allah'ım benide duyucak biliyorum........
tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin bende 14. gün tahlil sonucumu bekliyorum. allah hepimize sağlıkla dünyaya getirmeyi ve sağlıkla hayırlı evlatlar yetiştirmemizi kısmet eder inşallah.
:dance:Selam arkadaslar bazılarınız bilir test zamanımı bekliyodum ve 2 nisand test zamanım, dayanamıyorum 10. gün yaptırabilirim demiştim ve dün hastaneye gidip test yaptırdım dün 10. günümdü hemşiremle konustum 10. cıkmaya bilir yaptırmasan daha ii dedi ama ben dayanamadım 2 gün daha bekliyemem dedim ve yaptırdım ve sonuc beklediğimden cok yuksek cıktı beta hcg 10. gün 166.3 cıktııııı :teytey::teytey: inanın cok saskınım ya doktorum cok güzel ama biz 12. tekrar ve 14. gün tekrar tahlillerine bakıcaz dedi o yuzden yarın tekrar yaptıracağım Allah ım insallah yükselmiş olur arkadaslar dua edin . Allah ım bekleyen isteyen herkese nasip etsin cok güzel bir his ilk duyduğumda ağlamaya başladım ama suan sadece saskınlık hissediyorum. darısı diğer isteyenlere arkadaslar. :teytey::dance:
ya canım ocak ayında biz aşılama için başka bi merkeze gitmiştik orda söylenen boşuna uğraşmayın 20 kerede denesek bu değerlerle tutması imkansız demişti eşimin varikosel amaliyatı olması gerekiyordu.ama bu dr.da tahlil sonuçlarına baktı beni muane etti çarşamba aşılama yapalım dedi.benimde siteden takip ettiğim kadarıyla ilaç yada iğne veriyolar.böle çok apar topar oldu anlamadım yani o yüzden klıma hiç yatmıyor.o yüzden bu kadar karamsarım.inş. olurda allahım benim bu kadar efhamım boşuna çıkar
tebrikler allah tamamına erdirsin inşallah.en kısa zamanda bizlerede göstersin o günleri.umarım sonucun artmaya devam eder sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.
esmanurrrrrrrr çok sevindim canım bende seni merak ediordum hatta dün yazdım eski konuna hayırlısı olsun arkadaşım içimdeki his yanıltmadı Allah sağlıklı bi gebelik yaşamanı dilerim canım darısı tüm isteyenlerin başına HAYIRLI OLSUNNNNNNNNNNN...
harika bir haber canım benim allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin mutluluğun daim olsun inşallah.
Gözün aydın canım hayırlı olsun.Bana ikiz gibi geliyor.Benim 13. gün B hcg 135 di.Senin baya yüksek.Olsun biz de ikisini bir severizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?