- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
Kızlar sevgilimle bir aydır çıkıyoruz ama ben ona güvenemiyorum çünkü öyle şeyler söylüyor ki insanın inanası gelmiyor yalan gibi bu arada yanlış anlaşılmak istemem bu söylediklerinin hiçbiri olmasın isterse ama bana yalan söylemesi en kötü şeydir affedemem bunu mesela babamın şirketleri var başına geçicem diyor düğünümüzü çırağan sarayında yapabiliriz istersen çırağan sarayının sahibi babamın arkadasi diyor., evlenince nerde oturmk istersen istediğin daireyi alırız diyor ki ben ona hiç maddi konularda konuşmuyorum bana yalan gibi geliyor kızlar sizce ne yapmalıyım yalan olup olmadığını nasıl anlayabilirim(
Bu tür konuları konuşmak için zaten erken bence.. Şu an ne işle meşgul kendisi, babasıyla mı çalışıyor?
Sevgilin herhangi bir işte çalışıyor mu yani babasının şirketleri varmış ya o şirkette çalışıyor mu eger çalışıyorsa sevgiline iş yerini merak ettim beni oraya götürürmüsün de bakalım nasıl davranacak.
Sevgilinin giydigi kıyafetler,kullandıgı arabalardan yada kullandıgı cep telefonundan onun zengin olup olmadıgını anlıyamazsın çünkü bugun 15 yaşındaki çocuk bile elinde en pahalı telefon üstünde en pahalı montla geziyor insanlar artık yemeyelim içmeyelim ama dışarıya karşı lüks giyinelim lüks telefon taşıyalım yada lüks bilgisayar alalım derdinler.Sana kendini zengik göstermek için gider araba şirketlerinden günlük degişik degişik araba kiralar bunlar benim arabam der yani demek istedigim kullandıgı cep telefonuna yada kıyafetlerine bakarak zengin olup olmadıgını anlıyamazsın.
Şimdi benim şirketlerim ve fabrikalarım olmuş olsa heralde çocugumu kendi şirketimde çalıştırırdım yani kendi aile şirketimde hayatı ögrenmek gerkirse yine ögrenebilir burası bana biraz saçma geldi.:26:
Dizilerden etkilenmiş olmalıShow tv de bir dizi var ya
Yok şu an galeride çalışıyor babasının arkadaşının yerinde babası hayatı öğrensin diye yollamıs onu oraya zaten işe de haftada bir iki gün gidiyor sadece bütün gün evde çok sosyal bir insan normalde niye evden çıkmıyorsun diyince sensiz hiçbisey yapmak gelmiyor içimden diyor neye inanacagimi şaşırdım
Konu sahibi arkadaşım sevgilinin sözde çalıştıgı araba galerisine giderek onu sorabilirsin şayet böyle bir galeri varsa orda sana gerçekleri söylerler tabi bundan sevgilinin haberi olmasın.
Aaa hiç aklıma gelmemişti bak bu olabilir ama orda çalışanlar söylemezler mi peki birileri geldi sordu diye o zamanda ben kötü olurum ama ya
ay ben en çok erkek arkadaşının şuan ki arabasını merak ettim açıkçası yani o kadar zengin madem hangi arabayı kullanıyor , telefonu ne marka , kıyafet markaları bi yazar mısın canım
Rica edersin söylemesinler kendi kız kardeşleride vardır oradaki kişilerin eger kendi kardeşleride kandırılmış olsaydı ne olurdu biraz laflarını süslesonuçta bir insan bir ilişkiye başlarsa hele evlilik gibi ciddi bir kurumu düşünüyorlarsa karşı tarafı sorup soruşturmak en doğal hakkın yada sen degilde bir arkadaşınıda yollayabilirsin.Sizin hiç ortak arkadaşınız yok mu nasıl tanıştınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?