- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
Güneşcim çocuk sözde galeride çalışıyormuş kendini zengin göstermek için her gün bir araba kiralar bunlar benim arabam diye.Telefon olayına aslında ben çok takılmıyorum bugun maddi durumu en kötü insanların bile elinde son model telefon var sırf hava atmak için.
ay ben en çok erkek arkadaşının şuan ki arabasını merak ettim açıkçası yani o kadar zengin madem hangi arabayı kullanıyor , telefonu ne marka , kıyafet markaları bi yazar mısın canım
Üniversitede tanıştık kendisi gelip tanıştı bu sene mezun oldu ama ortak arkadaşımız yok tamam dediğiniz gibi yapacağım hiç aklıma gelmemişti böyle bisey çok sağolun
Telefonu samsung S4 arabası da bmwymis öyle dedi ben görmedim ama
böyle yalanlar en son dizilerde ve 90 larda kalmıştı sanki yaa :)
canım sen hangi üniden mezunsun çocuğun elinde s4 iphone 5 veya tablet görebiliyormusun ? takıldığınız yerler nereler? sevgilin en kaliteli sayılabilcek yerlerden giyenebiliyor mu ? konuşurken tavırları nasıl gerçekten asil mi çakma asil mi ? bir yere gidince hesabı o mu ödüyor toplu taşımaya bindniz mi ? arkadaşları nasıl eli yüzü temiz mi ? daha cok sayabilceğim şey var sana bunları düşün öyle karar ver bence .. belki amacı seni bu vaadlerle kandırıp yararlanmakta olabilir mesela sen zaten benimsin gibilerinden.. vs vs vs cıkartabileceğin bir cok sey var
Evet istanbuldayiz ikimizdeslm,istanbulda mı ikamet ediyor erkek arkadaşın??
Baştan zengin gibi gösterip aklı sıra sizi kendine aşık edecek daha sonra da herşey ortaya çıkacak ama iş işten geçmiş olacak.
Bana kalırsa planı bu.
Çırağan sarayı falan bana pek inandırıcı gelmedi.
Nerede oturduğunu da mı bilmiyorsunuz? Sonuçta zengin insanların muhitleri olsun oturduğu ev olsun kendini belli eder yani.
Bence bir an önce onun yaşamına adım atın ki ne olduğu ortaya çıksın.
Belkide şizofrenidir kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?