- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
Kızlar sevgilimle bir aydır çıkıyoruz ama ben ona güvenemiyorum çünkü öyle şeyler söylüyor ki insanın inanası gelmiyor yalan gibi bu arada yanlış anlaşılmak istemem bu söylediklerinin hiçbiri olmasın isterse ama bana yalan söylemesi en kötü şeydir affedemem bunu mesela babamın şirketleri var başına geçicem diyor düğünümüzü çırağan sarayında yapabiliriz istersen çırağan sarayının sahibi babamın arkadasi diyor., evlenince nerde oturmk istersen istediğin daireyi alırız diyor ki ben ona hiç maddi konularda konuşmuyorum bana yalan gibi geliyor kızlar sizce ne yapmalıyım yalan olup olmadığını nasıl anlayabilirim(
Bende onu çok düşünüyorum beni kandırıyor mu diye kafam çok karıştı gerçekten ne yapacağımı hiç bilmiyorum ilk sevgilim ve ciddi düşünüyorum bir yola girmeyi düşünüyorum yalancıysa Allahından bulsun ne diyeyim başka bu saatten sonra ben ne yapabilirim peki akıl verin arkadaşlar ya aklim durdu şu an
Akıl ver diyorsun ama sen pek birşey anlatmadın ki. Sorulara cevapta vermedin? Giyimi nasıl ? Nerde oturuyor ? Ailesi ne iş yapıyor? İsmini soyismini nette arattır. Çırağanda düğün yapan birinin adı mutlaka çıkar ya da babasının ismi. Başka ne gibi şeyler söylüyor?
Arkadaşlarıyla gittiği mekanlar nasıl yerler? Ya da siz beraber nerelere gidiyorsunuz? bunları bir cevapla da akıl verelim
Evet istanbuldayiz ikimizde
Yok şu an galeride çalışıyor babasının arkadaşının yerinde babası hayatı öğrensin diye yollamıs onu oraya zaten işe de haftada bir iki gün gidiyor sadece bütün gün evde çok sosyal bir insan normalde niye evden çıkmıyorsun diyince sensiz hiçbisey yapmak gelmiyor içimden diyor neye inanacagimi şaşırdım
şuna çok emin olabilirsin arkadaşın yalancının bayrak tutanı ,
çırağan sarayı arkadasının babasının nasıl oluyor nevşehirli damat ibrahim paşa babasının arkadaşıyla ona bilemem
çırağan sarayı mülkü beşiktaş belediyesine ait işletme hakkında yabancı bir zincir otelindir
atsın da bari destekli atsın arkadasınız
Arkadaşlar ablamin onu araştırmak istediğnı söyledim kabul etmedi zamanı gelince araştırırsın ddi bende niye kabul etmiyorsun diyince ablan karışamaz dedi evliliğimize müdahale eder ilerde dedi bende bu şekilde araştırılmaktan korkan biriyle devam edemem dedim ayrıldım hemen kabul etti sen bilirsin dedi başka bi konuda olsa hemen yalvarıyordu barışmak için şoktayim ya herşeyi yalanmis demek ki
Arkadaşlar ablamin onu araştırmak istediğnı söyledim kabul etmedi zamanı gelince araştırırsın ddi bende niye kabul etmiyorsun diyince ablan karışamaz dedi evliliğimize müdahale eder ilerde dedi bende bu şekilde araştırılmaktan korkan biriyle devam edemem dedim ayrıldım hemen kabul etti sen bilirsin dedi başka bi konuda olsa hemen yalvarıyordu barışmak için şoktayim ya herşeyi yalanmis demek ki
En isabetli kararı vermişsin ama ona ablam seni araştıracak demeseydin ablan yada sen ona söylemeden araştırsaydınız ve gerçekleri yüzüne vursaydınız.Arkadaşlar ablamin onu araştırmak istediğnı söyledim kabul etmedi zamanı gelince araştırırsın ddi bende niye kabul etmiyorsun diyince ablan karışamaz dedi evliliğimize müdahale eder ilerde dedi bende bu şekilde araştırılmaktan korkan biriyle devam edemem dedim ayrıldım hemen kabul etti sen bilirsin dedi başka bi konuda olsa hemen yalvarıyordu barışmak için şoktayim ya herşeyi yalanmis demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?