Kızlar sevgilim yalancı mi sizce ben sağlıklı düşünemiyorum lütfen yardım edin

önce babasının şirketinin nerede olduğunu öğren... adını öğrenip de kısa bi internet araştırması yeter ama daha güzeli
babasıyla tanışmak istediğini söyle gidin şirkete tanışın bakalım...:)

Akıl ver diyorsun ama sen pek birşey anlatmadın ki. Sorulara cevapta vermedin? Giyimi nasıl ? Nerde oturuyor ? Ailesi ne iş yapıyor? İsmini soyismini nette arattır. Çırağanda düğün yapan birinin adı mutlaka çıkar ya da babasının ismi. Başka ne gibi şeyler söylüyor?
Arkadaşlarıyla gittiği mekanlar nasıl yerler? Ya da siz beraber nerelere gidiyorsunuz? bunları bir cevapla da akıl verelim

şuna çok emin olabilirsin arkadaşın yalancının bayrak tutanı ,

çırağan sarayı arkadasının babasının nasıl oluyor nevşehirli damat ibrahim paşa babasının arkadaşıyla orasını bilemem

çırağan sarayı mülkü beşiktaş belediyesine ait işletme hakkında yabancı bir zincir otelindir

atsın da bari destekli atsın arkadasınız

Son düzenleme:

Katılıyorum.. ne sorulara cevap veriyor ne doğru düzgün anlatıyor.. fikir istemekten vazgeçti sanırım

Ben hiç bir söylediğine zerre kadar inanmasam da !
Farzedelim ki arkadaşınız gerçekten bahsettiği herşeye sahip,farkeder mi?
Belli ki görgüsüz ve sonradan görme.
Demek ki kendini ifade edecek ve size kendini beğendirip kalbinizi kazanacak başka özellikleri ve kendine güveni yok ki
size daha 1.ayınızda maddiyatını sayıp durmuş.
Bu bile yeterince itici bence.

zengin bebeleri böyle atıp tutmaz hele ki 1 aylık sevgilisine.

Ayrıca çook zengin biri normalde bunu saklar ki karşısındaki para için onunla olmasın diye.. gerçekten çok görgüsüzmüş.. gerçekse tabi..

Gerçek olmadığı için sallıyor..

Doğru söylüyorsun canım çırağanı yabancılar işletiyormuşbende netten baktım bari atıyorsun tutarlı at.Ayrıca konu sahibinin anlattıgına göre sevgilisinin multimilyarder olması gerek eger böyle olmuş olsa internette adını soyadını yazsın bütün seceri dökülür.

Arkadaşlar ablamin onu araştırmak istediğnı söyledim kabul etmedi zamanı gelince araştırırsın ddi bende niye kabul etmiyorsun diyince ablan karışamaz dedi evliliğimize müdahale eder ilerde dedi bende bu şekilde araştırılmaktan korkan biriyle devam edemem dedim ayrıldım hemen kabul etti sen bilirsin dedi başka bi konuda olsa hemen yalvarıyordu barışmak için şoktayim ya herşeyi yalanmis demek ki

tabiki yalan, aman kızlar akıllı olun

23 yaşında ultra milyarder bu kadar evlilik meraklısı bir erkek ilk kez gördüm

ürkütmeseydiniz cocuğu

adını soyadını biliyorsun googleden yaz çıkar zaten

facebooktada akrabaları falanları filanları vardır

araştırmak için izin almanıza gerek yok yani

Belki cinsel anlamda yaklasmak icin bu kadar salladi:)
Hala bazi erkekler parayla herseyi yapicani dusundugu icin.

Zaten 1 ayda evlilik konuşulmaz
Onu da geçtim senin ki sınır tanımıyo atmak ta
Arkana bakmadan kaç derim

İkinizde istanbuldasın bu senin için iyi bi fırsat araştırman için..zamanında yalanmı söylüyor diye taaaa samsuna gitmişliğim var gizlice :)) neyse araştırman o kadar basit ki,bence burda bizlere sormak yerine hemen internetten araştırabilirdin..belki ismi bile sahtedir bu geldi aklıma şimdi.

En isabetli kararı vermişsin ama ona ablam seni araştıracak demeseydin ablan yada sen ona söylemeden araştırsaydınız ve gerçekleri yüzüne vursaydınız.

Siz niye söylediniz ki ? Bir insanı araştırmak için kendisinden izin alınması gerekmiyor. Netten birkaç şeye bakıp ya da sadece oturduğu evi görerek araştırmış olurdunuz.

Araştırılmaktan bu kadar hoşlanmadığına göre demek ki yalan söylüyormuş. Belki gerçekten zengindir. Ama Allah korusun tefecidir, kadın pazarlayıcıdır. Valla ben çok paralı insandan korkarım Orta hallisi hatta düşük gelirlisi kafidir

sen burda söylenen hiç bir şeyi dikkate almamışsın k,i ablam seni araştırmak istiyorda nedemek yaa madem söylenenleri dinlemeyeceksin kafana göre hareket edeceksin neden ne olur akıl verin diye veryansın ediyorsun milleti burda oyalıyorsun doğru düzgün sorulan sorularada cevap vermemişsin bende seni çözemedim...

oturduğu yer , arabası , giyim , kuşamı , takıldığınız mekanlar , en azından bunlara cevap versen sağlıklı düşünmen için yardımcı olabiliriz belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…