- 9 Nisan 2014
- 2.861
- 3.614
- 133
- Konu Sahibi Eowynn_arwn
-
aktarlarda satılan bir bitki onu kaynatıp vitaminlerle karıştırıp bakım yapıyosun ve işte sonuçç :)))sinameki kürü nedir yahu ben bilmiyorum?
ceross versen tarifi kaça kaç yapıyorsun ne koyuyorsun başka?
ayy maşallah çok güzel olmuş :) ben de sinameki denedim yanlız sadece sinamekinin suyuna badem yağı koyuyordum ve o şekilde saçlarımı çok kuruttu. benim saçlarım sabah yıkanınca bile akşama yağlanan bir saçtı. şimdi böyle görünce keşke bırakmasaydım dedim :)
niye ki canım?ben seviyorum hem basit bi uygulama.saçlarımı da yumuşacık yapıyosinamekiyi sevemedim ben
Merhaba canım maşallah ne güzel uzamış..Bugün bende belimde olan saçlarımı seninkinden biraz kısa kestirdimÇok dökülüyoda..Bu kür nasıl yazarmısın birde dökülmeye iyi gelir mi acaba?
tamam aldım canım tarifi teşekkürler....tşk ederim :)tarifini ilk sayfada bi arkadaşa da yazdım canım.ordan okuyabilirsin.çok üzüldüm.bende geçen sene yanılıp şu bob kesimden yaptırmıştım.şimdi koydum kafaya uzatıcam.artı bu kür başlarda çok döküyo.o da sağlıksız olan saçları atıyo.ben başlarda çok korktum.ama durdu şimdi toparlamaya başladı.ekstradanda her akşam bi çay bardağı lavanta çayı içiyorum.ama ona başlayalı daha bir hafta oldu...
tamam aldım canım tarifi teşekkürler....
Baya uzamis ya her ay boyle uzasa......
Saçların da dökülme oldumu canım ilk başta dökülme oluyormuş bende hızlı uzasın istiyorum valla uzun saç hevesim den çıt çıt saç aldım bugün geldi ama midem almadı valla başkasının saçı diye yollıycam yarın en güzeli kendi saçımı uzatmak bugün dank ettitabii hemen veriyorum çok basit ve zahmetsiz bir işlem...
malzemeler sinameki otu,bemiks ampul,bepanten ampul,evin ampul ve badem yağı..
yapılışı : bir çay bardağı suya bir tutam sinamekiyi atıp 1-2 dakika kaynatıyosun snra süzüyosun.ılıdıktan snra vitaminlerden birer ampul cuk içine...bir tatlı kaşığı badem yağını da ekliyosun ve snra saç diplerine masaj yaparak yediriyosun.4-5 saat bekletip yıkıyorsun...bu kürü 8 hafta boyunca haftada bir kez uygulayıp 15 gün ara veriyosun ...işte bu kadar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?