Saç Uzatma Yöntemleri KIZLAR...sinameki gerçekten işe yarıyor bir bakın resimli ;)

ewet canım.bende çok düşündüm çıt çıt yada kaynak yaptırmayı.ama benmde içime sinmedi.en iyisi sabır ve bakım.başlarda ewet çok dökülüyo ama snra cidden duruyo.bnm çok döküldü ama şimdi bide yeni çıkanlarımı görmen gerek tavsiye ederim.düzenli yapınca farkı görüyosun

Canim güzel uzama olmuş 5. Haftandasin dimi

tşk ederim :) yok canım bu 8.kürümden snra.ama fotolarımın arasında tam 1 ay var.yani bu uzama 1 ay gerçekleşti.zaten ilk zamanlarda fark etmiyo kür.1 ayı atlattığında etkisini gösteriyo.ilk ayda dökülmeler oluyo zaten

Ben sinemkiye başlayıp yarim birakiyorum hep . ama sinemaki ile sacini beline getiren çok ornek var

Ben sinemkiye başlayıp yarim birakiyorum hep . ama sinemaki ile sacini beline getiren çok ornek var

ewet canım önceleri bende öyleydim 1 gün yaparsam 2 ay sallıyodum aklıma estikçe takılıyodum.ama bu sefer kararlıyım yaz başlangıcına kadar düzenli yapıcam bu hızla uzamaya devam ederse belimde olurlar ztn :)

Bende sinema kiye basladim bi kaç kere ancak devam ettiremedim sinema ki ile sacini beline getiren çok kişi var aslında sabredip 2 tur yapsak tamamdir

İnşallah canim benim konuma ve saclarimada bak yorumunu bekliyorum

Maşallah çok qüzel uzamış heryerde rastlıyorum bu sinemaki kürüne :)

merak ettiqim şey koku oluyormu bu kürde? koku takıntım varda biraz :)

ben bimeks ampul bulamamıştım bu kürü ilk duyduğumda eczanede artık yok fln demişlerdi şimdi bu ampuller eczanede var mı?

ama denemkede fayda var.. benimde kısa küt şeklinde.. uzun saça alıştıqımdan çok kısa qeliyor.

ama denemkede fayda var.. benimde kısa küt şeklinde.. uzun saça alıştıqımdan çok kısa qeliyor.

ewet canım denedim ve oldu ama düzenli yapmak çok önemli tabi.bende 1 yıldır kısa bob modelini kullanıyodum uzatamadığım iiçin.ama sabredicem ve ilk defa uzun saç kullanıcam inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…