- Konu Sahibi Eowynn_arwn
-
rica ederim :) valla canım ben turp suyunu da denedim.ama yapılışı kokusu midemi bulandırıyor.bütün evden turp kokusu çıkmıyor snra.bende bi etki göstermedi ayrıca.ama her bünye farklıdır.dene bakalım bi uzama olucak mı.bizi de bilgilendirirsin :)teşekkurler :) bende turp suyuna basladım bugun :) 1 ay kullanıcam ıse yaramazsa sinameki :)
eevet kokusu çok kötü eve sarıyor birde aklıma geldi şimdi fena yani
eevet kokusu çok kötü eve sarıyor birde aklıma geldi şimdi fena yani
Suyla yağı nasıl karıştırmayı başardın canım, tam karışmaz ki onlar :/ uygularken dengesizlik olmuyor mu? 1 ayda çok iyi uzamış cidden, ben de yağ kürüme sinameki katabilirim.
1 ay sonra fotosunu atıcam umarım etkisini gösterir :)
Hiiiii kızz bu ne bende istiyoruuuuum çok uzamış 2 ayda hemde tam olarak ne yapîyosun ekstra bişey kullanıyomusun sadece kürümü uyguluyosun bide saç döküyomuş bu kür zaten dökülüyo saçım daha kütü olmasın sonra ayrıntılı yazarmısın naptıgıniişte bunlarda fotolarım...saçlarımın ilk ve son hali
Hiiiii kızz bu ne bende istiyoruuuuum çok uzamış 2 ayda hemde tam olarak ne yapîyosun ekstra bişey kullanıyomusun sadece kürümü uyguluyosun bide saç döküyomuş bu kür zaten dökülüyo saçım daha kütü olmasın sonra ayrıntılı yazarmısın naptıgıni
tşk ederim canım :)T-shirtin çizgilerinin 1cm olduğundan yola çıkarak bilirkişi olarak diyebilirim ki gerçekten uzama 9 cm üzeri ve gayet sağlıklı görünüyor saçların.
Maşallah ne güzel uzamıs saçların bayıldım.
Bende bugün başladım bu sinemaki kuru ne hatta şuanda 2 saattir kafamda. Sen bu kür haric başka birşey kullandinmi şampuan vs?
Yıkadıktan sonra bende bir foto çekeceğim öncesi ve sonrasi için.
tabii hemen veriyorum çok basit ve zahmetsiz bir işlem...
malzemeler sinameki otu,bemiks ampul,bepanten ampul,evin ampul ve badem yağı..
yapılışı : bir çay bardağı suya bir tutam sinamekiyi atıp 1-2 dakika kaynatıyosun snra süzüyosun.ılıdıktan snra vitaminlerden birer ampul cuk içine...bir tatlı kaşığı badem yağını da ekliyosun ve snra saç diplerine masaj yaparak yediriyosun.4-5 saat bekletip yıkıyorsun...bu kürü 8 hafta boyunca haftada bir kez uygulayıp 15 gün ara veriyosun ...işte bu kadar canım
Cnm sen birde bepanthen ampul ve evin ampul de katmış sin. Ben sadece bemiks le yaptım.
Bepanthen ve evinle dahamı çok etkisi oluyork?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?