Saç Uzatma Yöntemleri KIZLAR...sinameki gerçekten işe yarıyor bir bakın resimli ;)

teşekkurler :) bende turp suyuna basladım bugun :) 1 ay kullanıcam ıse yaramazsa sinameki :)

teşekkurler :) bende turp suyuna basladım bugun :) 1 ay kullanıcam ıse yaramazsa sinameki :)
rica ederim :) valla canım ben turp suyunu da denedim.ama yapılışı kokusu midemi bulandırıyor.bütün evden turp kokusu çıkmıyor snra.bende bi etki göstermedi ayrıca.ama her bünye farklıdır.dene bakalım bi uzama olucak mı.bizi de bilgilendirirsin :)

Suyla yağı nasıl karıştırmayı başardın canım, tam karışmaz ki onlar :/ uygularken dengesizlik olmuyor mu? 1 ayda çok iyi uzamış cidden, ben de yağ kürüme sinameki katabilirim.

Suyla yağı nasıl karıştırmayı başardın canım, tam karışmaz ki onlar :/ uygularken dengesizlik olmuyor mu? 1 ayda çok iyi uzamış cidden, ben de yağ kürüme sinameki katabilirim.

tam olarak karışmıyorlar tabi ama uygularken şişeyi sürekli çalkalayarak sıkıyorum.dengesizliği ortadan kaldırmış oluyorum tşk ederim sinamekinin yanında olmazsa olmaz bemiks bu arada.tek başına sinameki ne kdr faydalı bilmiyorum

kızlarrr.bir ay daha geçti.geçen gün saçımda ölçüm yaptım veeeee tam tamına 2 ayda 9,5 cm büyüme olmuşçok sevindim bu duruma saçlarımın belime gelmesi için bi 5 aya ihtiyacım var.yaza uzun saçlarla giricem inş.fotoda çektim bu akşam yüklerim

işte bunlarda fotolarım...saçlarımın ilk ve son hali

Eklentiler

• 2014-11-06 18.09.41.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 551
  • IMG_20150103_001937.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 575
işte bunlarda fotolarım...saçlarımın ilk ve son hali
Hiiiii kızz bu ne bende istiyoruuuuum çok uzamış 2 ayda hemde tam olarak ne yapîyosun ekstra bişey kullanıyomusun sadece kürümü uyguluyosun bide saç döküyomuş bu kür zaten dökülüyo saçım daha kütü olmasın sonra ayrıntılı yazarmısın naptıgıni

tşk ederim canım benm :)ewet sadece kürü uyguluyorum.son zamanlarda birde maya maskesine başladım.onu 10 günde bir yapıyorum.ekstra hiç bişi uygulamıyorum.sadece zamanında ve düzenli uygulamak şart dökülmeler başta oluyo ama snra duruyo.benimde çok dökülürdü bende korktum başta.ama saçım toparladı gürleşmeye başladı bile diyebilirim canım

T-shirtin çizgilerinin 1cm olduğundan yola çıkarak bilirkişi olarak diyebilirim ki gerçekten uzama 9 cm üzeri ve gayet sağlıklı görünüyor saçların.

Maşallah ne güzel uzamıs saçların bayıldım.
Bende bugün başladım bu sinemaki kuru ne hatta şuanda 2 saattir kafamda. Sen bu kür haric başka birşey kullandinmi şampuan vs?
Yıkadıktan sonra bende bir foto çekeceğim öncesi ve sonrasi için.

hayır canım hiç bişi kullanmıyorum sadece bu kür.birde son zamanlarda 10 günde bir maya maskesi yapmaya başladım.destek olsun saçlarıma die.malum hızlı uzayan saçlar bakımsızlaşıyor.maya maskesinde gerekli protein ve vitaminler var.hepsi bu kadar.fotolarını bekliyorum canım

Cnm sen birde bepanthen ampul ve evin ampul de katmış sin. Ben sadece bemiks le yaptım.
Bepanthen ve evinle dahamı çok etkisi oluyork?

Cnm sen birde bepanthen ampul ve evin ampul de katmış sin. Ben sadece bemiks le yaptım.
Bepanthen ve evinle dahamı çok etkisi oluyork?

en çok etkisi olan ampul bemiks tabi ama ben diğerlerinide katıyorum daha iyi beslensin die.sende bi daha ki kürünü öle hazırla istersen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…