- 21 Haziran 2015
- 159
- 286
- 18
- 35
- Konu Sahibi Eowynn_arwn
-
sizce olur mu
o halde hiç kaynatmayalım bile, direkt yağ ve vitamin sürelim tek başına bir işe yaramıyorsa
Canım senin foto hangi sayfada? Sanırım saclarimiz ayni boyda :) benimde toplanmiyo. Ben 3. Kurumu salı günü yapicam uzama da var ama öyle 1 cm kadar değil bide arada saçımi da boyadım 1 ay dolsun tahmini uzatmayı yazicam. Yalniz ben içine bepanten ve evigen koymamistim yarin alicam 3. Küre onları da eklicem karar verdim
kızlar merhabalar.uzunca bi süre giriş yapamadımne durumdasınız kürler nasıl gidior ??? en son foto atıcaz demişsiniz ama yokk merak ettim
güzel uzamış saçlarınız ama bu saç max. 10 15 cm uzamış gibi görünüyor. 24 cm uzamamıştır:)Eki Görüntüle 1517574 Eki Görüntüle 1517575
bunlar canım fotolarım toplamda 6 ay yaptım her ay 4 cm uzama oldu.ama en sonki halin üzerinden 1 ay geçti tekrar yeni halinin fotosunu atıcam.şimdi karışık yağ bakımını kullanıyorum.saçlarım dökülüyor tabi ama öyle abartılcak gibi değil
iyi uzamış. 15 cm kadar gibi duruyor uzaması.Eki Görüntüle 1517574 Eki Görüntüle 1517575
bunlar canım fotolarım toplamda 6 ay yaptım her ay 4 cm uzama oldu.ama en sonki halin üzerinden 1 ay geçti tekrar yeni halinin fotosunu atıcam.şimdi karışık yağ bakımını kullanıyorum.saçlarım dökülüyor tabi ama öyle abartılcak gibi değil
merhaba kızlar şu saç uzatan sinameki kürünü bende denedim ve bir ayda saçlarım nasıl uzamış sizlerlede paylaşmak istedimyorumlarınızı bekliyorum hanımlar Eki Görüntüle 1333665 Eki Görüntüle 1333667
uzuyo canım.Şaka..
1ayda nazil uzar bu kadarr
uzuyo canım.
daha önce yaptım ve biliyorum 4-5 sene önce yapmıştım ilk daha bu sinameki ilk yazıldığı zaman.
herkeste ayı sonucu verir mi bilmem ama baya iyi uzatıyor.
denediğim şeyler var ve hiç bu denli uzatan görmemiştim.
o yüzden yine aynı formülü yapıyorum. hiç başka şeylere bakmadım bile. direk bu kür aklıma geldi ve başladım.
Sinem ki bende 3ayda bu etkiyi gösterdi
herkeste aynı olamıyo demek ki. ama bende de böyle oluyo birden coşturuyo saçlarımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?