- 15 Nisan 2015
- 230
- 125
- 53
- Konu Sahibi Eowynn_arwn
-
Kullaninca dökülen saçların geri ciktimi benim saclarimda cook seyreldi ve birsuru kür ilac hersey kullandım umarim bendede ise yarar cook tesekür ederim cevap verdigin icin. Burada haftada 1 kere kullanip 5 saat bekletiyordunuz degilmi
Canimcim ben bugun tum malzemeleri aldim yarin basliyorum kure umarim bi an once saclarim gurlesir dokulmez ve bi an once omuzlarimi gecer gelismeleri yazicam canim yarin ilk gun hadi hayirlisi
Su an saclarim bu boyda bugun son kez kestirdim boyadan arindim tamamen yarindan itibaren Kure basliyorum hadi hayirlisi uzun saclara kavusalim cok ozledim yaa
Canim ben daha bugun basladim bu kure gelismeleri paylasacagim cok iyi seyler hissediyorum ama umarim cok guzel olacak
Merci canim... Insallah :)) ben dun yaptim bemiksin kokusu hâlâ var biraz ama portakalli surup gibi beni pek rahatsiz etmedi :) yapilamayacak bir sey degil... Ayrica dun yikayip ciktigimda banyoda 10-15 tel tararken de en fazla 20 tel dokuldu bugun 1 tel bile dokulmedi saclarim son zamanlarda elimi attigimda gelirdi ilk kullanimda etkisini gosterdi :)))
Simdi senin saclar uzun mu? Nerene geliyor? Saglikli mi? Dokulme ne durumda kurun bitti mi? Kac ayda uzattin ? Yeni foto koyabilir misin tatlim ? Ilk ve son hali... Merak merak merak :)) simdiden tesekkurler her sey icin
Canimcim 6 ayda 4 cm daha uzun olmasi gerekmez mi? Beline yakin olmali... Guzel uzamis yine ama benim saclarim 6 ayda normalde bu kadar uzar zaten desene costukca cosacak saclarim :)) ay hadi insallah
nasıl yani sorunu anlamadım canım her ay 4 cm uzadı.normalde benm saçım ayda 1 cm bie uzamazdı bu bile çok bnm içinsenin adına sevindim canım normalde böyle uzuyorsa düşünemiyorum kürle nasıl olur :)
nasıl yani sorunu anlamadım canım her ay 4 cm uzadı.normalde benm saçım ayda 1 cm bie uzamazdı bu bile çok bnm içinsenin adına sevindim canım normalde böyle uzuyorsa düşünemiyorum kürle nasıl olur :)
Canım senin foto hangi sayfada? Sanırım saclarimiz ayni boyda :) benimde toplanmiyo. Ben 3. Kurumu salı günü yapicam uzama da var ama öyle 1 cm kadar değil bide arada saçımi da boyadım 1 ay dolsun tahmini uzatmayı yazicam. Yalniz ben içine bepanten ve evigen koymamistim yarin alicam 3. Küre onları da eklicem karar verdimkızlar salı günü tam 1 ay olacak benim sinameki kürüm. önceki halini foto atmıştım 2 haziranda tekrar foto çekip atıcam sabırsızlanıyorum. ama şu kadar söyliyeyim sinamekiye başladığımda saçlarım bağlanmıyordu özellikle enseden küçücük küçücük kalmıştı saçlarım şu an çokkkkk rahat toplayabiliyorum saçlarımı bi kaç aya omuzlarımı bile geçer :))) çok işe yarıyor kesinlikle deneyin...
arkadaşlar vitamin ve yağ kullanmasak, sadece sinameki suyunu sürsek sizce uzamaya etkisi olur mu? yağlar beni çok huylandırıyor maalesef bekleyemiyorum saatlerce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?