- 9 Kasım 2014
- 9
- 5
- 3
- 34
- Konu Sahibi Eowynn_arwn
-
bende dün ilk kürümü yaptımm bugün saçlarım yumuşacık dökülme ilk başta olur yazılmış çok korktum saçlarım normalde de dökülüyo ama dökülme olmadı :) inşallah hızla uzarlar :)
Merhaba bende sinamekiye başladım gecenhafta ilk uygulamayı yaptım yarında 2.yi yapıcam fayda edecekmi merakla bekliyorum zaten haftada 1 parmak kalınlığında uzuyor eskiden bu kadar bile uzamiyordu yağ bakımlarıyla oldu.uclarida surekli nemli tutuyorum sinamekiden umutluyum. Saçım omuzuma anca değiyor yaninca kestirdim.olumlu sonuç alırsam fotoğrafını paylasirim burda Herkese bol şans
hoşbuldumm.haftada 2 kez doa'dan aldığım saç bakım yağını kullanıyorum bazende argan yağıyla karışık saf hindistan cevizi yağı veya gliserinli e vitaminli yağ karışımları uyguluyorum.değişik değişik kafama göre karıştırıyorum yani. ama çok faydasını gördüm.uzamayan saçlarım uzamaya başladı.şimdiki aklım olaydı saçlarımı kaybetmeden bunları yapardım yıkayıp çıkıyordum.bakımın çok çok etkisi oluyor canım değilmi? şimdi sinamekiye geçtiğimden beri yağlı karışımları haftada 2'den 1'e indirdim.ilk kestirdiğimden bu yana çıkan dip boyamı fotoğraflarla göstereyim.tam 4 aylık resimler bunlar.uzamasını engeller diye rezil gibi dibi çıkmış boyayla gezdim artık bugun boyuyorum çünkü bu kötü görüntüden fenalık geldi tatlım. resimlerini sende eklersin ben takipteyim.sonucunu bende resimle paylaşırım hoşçakal.Eki Görüntüle 1504779 Eki Görüntüle 1504780 Eki Görüntüle 1504781 Eki Görüntüle 1504782
Canım ciddi misin,gerçekten bir ayda 4 cm uzama elde edebildin mi ?ben her türlü bakım kürü denemiş biri olarak,ayda 1,5-2 cm den fazla uzama olmadı. dip boyasından anlıyorum zaten,boydan ölçmek yanıltıcı oluyor.merhaba canım hoşgeldin :) yağ bakımı olarak ne kullanıyorsun.bende şimdi yağ bakımına geçtim.sinamekiyle olan yolculuğumu bitirdim.haftada 1 cm olmak üzere ayda 4 cm uzama elde ettim.fotolarımı görmüşsündür.bakalım bu ay nasıl bir uzama olacak tekrar foto atıcam bende.bazı yerlerde sinamekiyi bıraktığın halde etkisi 3-4 ay daha sürüyormuşsanada bolll şanslar.umarım istediğin gibi olur herşey :)))
Canım ciddi misin,gerçekten bir ayda 4 cm uzama elde edebildin mi ?ben her türlü bakım kürü denemiş biri olarak,ayda 1,5-2 cm den fazla uzama olmadı. dip boyasından anlıyorum zaten,boydan ölçmek yanıltıcı oluyor.
Gerçekten ayda 4-5 cm uzama sağlayan var mı,boydan değil ama dip boyasından görcez,boydan azıcık eğilince bile fark ediyor çünkü
Merhaba canim... Gule gule kullan saçlarını maşallah nazar değmesin... Sana bir kaç sorum olacak... Saçlarımdaki boya gitsin diye 5-6 aydır saçlarımı sürekli kestirdim doğallığa dönmek için bayağı uzundu saçlarım şimdi bi tek uç kısımlarda kaldı artık kestirmek istemiyorum normalde çok çabuk uzar saçlarım ama ben daha hızlı uzasın istiyorum çok sıkıldım küt saçtan uzun saçın havası başka. Sen bunu haftada bir uygularken diğer günler kaç günde bir normal yıkıyorsun? Bazıları sık yıkama bazıları her gün yıka diyor. Bir de haftada bir yaptığın kürün kokusu yıkadığın halde çıkmıyor mu? Bir de saçlarımda dökülme var biraz mevsimsel olsa gerek dökülme durur mu gürleşsin istiyorum eski formuna kavuşsun istiyorum. Son olarak çok fazla vaktim yok gece sürüp sabah yıkasam zararlı mı olur? Sorularımı cevaplayıp yardımı olursan çok mutlu olurum canım şimdiden teşekkürler
hoşgeldin canım.ewet başlarda dökülme oluyor.bnm aşırı derecede döküldü ilk ay çok korktum ama bırakmadım devam ettim küre.dökülen saçlar cansız olan saçlar.snra yerlerine çok hızlı bir şekilde yenileri çıktıinş.canım sabret ve sonuca ulaş :)
Merhabalar yorumlarinin bi kismini okudum ne guzel cok mutlusun cunku guzel sonuclar almissin benim saclarimla basim cook buyuk dertte kel kalmamak icin surekli bi careler ariyorum bu yuzden galiba biraz seni rahatsiz edecegim sana bi kac sorum var bu yaptigin saclari cidden gozle gorur bir sekilde gurlestirdimi cunku asiri dokuldugu icin saclarim cok seyreklesti buna care ariyorum ve dokuldugu icinde surekli kisacik kestiriyorum saclarimi toparlarmi acaba senin bu kürünhoşgeldin canım.ewet başlarda dökülme oluyor.bnm aşırı derecede döküldü ilk ay çok korktum ama bırakmadım devam ettim küre.dökülen saçlar cansız olan saçlar.snra yerlerine çok hızlı bir şekilde yenileri çıktıinş.canım sabret ve sonuca ulaş :)
tmm canım gelişmeleri merakla bekliyorumCevaplarin icin cokkkk tesekkur ederim tatlim en kisa zamanda baslayacagim sana gelismeleri buradan yazarim opuyorum
Merhabalar yorumlarinin bi kismini okudum ne guzel cok mutlusun cunku guzel sonuclar almissin benim saclarimla basim cook buyuk dertte kel kalmamak icin surekli bi careler ariyorum bu yuzden galiba biraz seni rahatsiz edecegim sana bi kac sorum var bu yaptigin saclari cidden gozle gorur bir sekilde gurlestirdimi cunku asiri dokuldugu icin saclarim cok seyreklesti buna care ariyorum ve dokuldugu icinde surekli kisacik kestiriyorum saclarimi toparlarmi acaba senin bu kürün
Kullaninca dökülen saçların geri ciktimi benim saclarimda cook seyreldi ve birsuru kür ilac hersey kullandım umarim bendede ise yarar cook tesekür ederim cevap verdigin icin. Burada haftada 1 kere kullanip 5 saat bekletiyordunuz degilmimerhaba canım.ne demek seve seve yardımcı olurum.faydalı olabilirsem ne mutlu bana.saçlarımdan bende çok çok çektim.ewet canım daha önceleri bir sürü kür denedim.turp,sarımsak,yumurta vs vs.ama hiçbiri bu kür kdr yardımcı olmadı.kürün içindeki bemiks sanırım tam bilmiyorum çok güzel besledi saçlarımı.normalinde bnmde çok seyrekti saçlarım.ama şimdi yeni çıkanlarım çok çok fazla.dökülmelerim azaldı.kesinlikle denemelisin.hiçbir zararı ve yan etkisi yok.görümcemin saçları çok azdı.sürekli düzleştiriyordu bide.bu küre başladı ve geçenlerde düzleştirmeden çarşıya indim.kür saçıma çok etki dedi 1 ay oldu başlayalısoruların olursa yanıtlarım canım grşmk üzere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?