evet kız açtı :çok üzgünüm:o hesabı kızmı açmış
atayımda ne atayım bilmiyorum :çok üzgünüm:bence bunun içinde bi iş var sevgilin öle dedi diye yelkenleri suya düşürme o facebooktaki kişiyede mail at bakalım neler dio
o kişi isim bölümüne. hem kendi ismini hemde benim aşkımın ismini soy ismini yazmış. o yüzden gördüm zaten. yoksa göremezdimki :1shok:yani fotoları yakmamıs bırde fac e koymus vay adi zilli kız yaa
ulan varya bu aşk çok b.kdan bişey
bak işte neler yaptrıyor ve neler görüyorsun
ama benım anlamadğm başka birsey var kz mı sewgilinin adına hesap açıyor
hem seni kzın ismini bilmiyorsun
yada kız senin sevgilinin adına ve soyadına dair hesap mı açıyor.ilginç geldı yada sevgilinni eskı profilinde mi kalmıs allam yaa
o hesapla benimkinin bir alakası yok canım. yani şöyle düşün. senin bir facebook hesabın var. ve isim bölümüne hem kendi ismini hemde bir başkasının ismini yazıyor o şekilde.bence bu işin içinde iş var ayrılmışlar da neden sevgiliniz kaydını kapadığı halde o kız o resimleri koymuş bence arkasını bırakmayın
inanmadım desem yalan olur. inandım sevgilime. ama yinede işin ucunu bırakmayı düşünmüyorum. çnkü çok sinir bozucu bir durumcanım sanki sen hemen inanmışsın sevgiline bana öyle geldi hemen yelkenleri suya indirme:1closedeyes:
tavrını koy biraz burnu sürtsün..
kızı da arama ve mesaj çekme.. kızın istediği bu zaten....
valla hiç uzatma ayrıl gitsin diyeceğim nerdeyse...
yol ver gıtsın !!!!!!!
bence uzaktan ıışkı yurumuyor yuruyende cok az
senı haketmıyor arkadas olarakta sarmas dlas olmaz bence arada bır mesafe olmalı
bugun braz ıçın ynar ama elendıkten snra burada okumussundur boyl bırsey oz aman olsa senı yakar yıkar iştee
bugun acı cekersın yarın unuturun karsına bu acını unutturacak kımselr çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?