Kızlar sinirlerim çok bozuk. Sevgilim başkasıyla sarmaş dolaş gördüm:((

angel_

♥ Herşey güzel olucak ♥
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
1.187
14
158
İstanbul
o kadar karmaşığımki anlatamam. dün her zamanki gibi yine sabah erkenden kalktım kahvaltımı yaptım v.s. Neyse sonrada biraz nete gireyim dedim, sıkılmıştım cünkü. bi his içimde facebook a gir dedi. bende girdim. Benim aşkımın adresi yok orda, daha doğrusu sildi hesabını ordan. ben onu orda bulamayacağımı biliyorum, ama yinede sanki onu bulacağım diye isim bölümüne benimkinin ismini soy ismini yazdım. Ve aradım. bide ne göreyim karşımda benimki facebook ta bide bir kızla sarmaş dolaş. Bide isim bölümünde hem kızın ismi soy ismi hemde benimkinin ismi soy ismi varsenağlama. o an resmen şoke oldum anlatamam. gözlerimden yaşlar akıyor ama nasıl nasıl akıyor. içimden neler neler dedim aşkıma kızdım da kızdım. Sonra o kızgınlıkla aşkıma mesaj cektim. Aynen şöyle ''Sen beni uzaktayım diye hiç bişeyi öğrenemez farketmez mi sandın. ama yanıldın.bundan sonra beni kandıramazsın.sakin bir daha beni arayıp sorma. ..... mutluluklar dilerim '' diye mesaj cektim sevgilime kızgın bir şekilde. bunun üzerine bide telefonumu kapattım cünkü hic bir şekilde onunla konuşmak istemiyordum. neyse kısa bir süre sonra yine açtım. cünkü merak ediyordum. aradımı mesaj cektimi diye. ne yazdı diye. Actım mesaj atmış bir sürü. Konuştuk baya sevgilimle. sonra bana olanları anlattı. Aylar öncesinden kalma bir ilişki olduğunu ve onun bu kızla hiç bir alakasının kalmadığıyla ilgili. Zaten benle birlikte olmadan öncede söylemişti. kendini gecmişini anlatmıştı. yani o zamanlar benden once 6 ay once bir ilişkisinin olduğunu biliyordum. ama kızın ismini felan söylememişti. bende sormamıştım zaten. Bu kız şu anda halla benim aşkıma deli gibi aşık yaaa inanamıyorum. çok rahatsız ettiği için zaten kendi hesabınıda kapattı sevgilim. offff icimden bir ses diyorki. at bu kıza bir mesaj, ama sonra yok olmaz diyorum, napacağımı bilmiyorum gercekten. Çünkü aşkım bana sakın ''o ruh hali bozuk kişiyle muhatap bile olma'' dedi.
ooffff yaaa offffff çok sinir bozucu durum gercekten. şu anda halla o resim orda mevcut duruyor. ve ben onu göre göre sinir oluyorum her seferinde. naappaaccaamm ben yaaa:a015:. o kız aşkımı rahat bıraksın yaaa.

Son düzenleyen: Moderatör:
bence bunun içinde bi iş var sevgilin öle dedi diye yelkenleri suya düşürme o facebooktaki kişiyede mail at bakalım neler dio

yani fotoları yakmamıs bırde fac e koymus vay adi zilli kız yaa
ulan varya bu aşk çok b.kdan bişey
bak işte neler yaptrıyor ve neler görüyorsun
ama benım anlamadğm başka birsey var kz mı sewgilinin adına hesap açıyor
hem seni kzın ismini bilmiyorsun
yada kız senin sevgilinin adına ve soyadına dair hesap mı açıyor.ilginç geldı yada sevgilinni eskı profilinde mi kalmıs allam yaa

bence bunun içinde bi iş var sevgilin öle dedi diye yelkenleri suya düşürme o facebooktaki kişiyede mail at bakalım neler dio
atayımda ne atayım bilmiyorum :çok üzgünüm:
bide şu var. ordaki resim şu ankiyle hali değil, yani daha genç sevgilim. yani eski bir resim olduğu belli CADIARZU

Bence kıza hiç mesaj atma..
Eğer kız yapmışsa zaten amacı sizinle uğraşmak,sizi üzmek,bunu başardığını düşünecektir..
Yok eğer sevgilin yapmışsa zaten denecek bir şey yok,ayrıl..

o kişi isim bölümüne. hem kendi ismini hemde benim aşkımın ismini soy ismini yazmış. o yüzden gördüm zaten. yoksa göremezdimki :1shok:

bence bu işin içinde iş var ayrılmışlar da neden sevgiliniz kaydını kapadığı halde o kız o resimleri koymuş bence arkasını bırakmayın

bence bu işin içinde iş var ayrılmışlar da neden sevgiliniz kaydını kapadığı halde o kız o resimleri koymuş bence arkasını bırakmayın
o hesapla benimkinin bir alakası yok canım. yani şöyle düşün. senin bir facebook hesabın var. ve isim bölümüne hem kendi ismini hemde bir başkasının ismini yazıyor o şekilde.

bence birazcık araştır hemen inanma bilmiorum sevgilini sen tanıorsun.

canım sanki sen hemen inanmışsın sevgiline bana öyle geldi hemen yelkenleri suya indirme:1closedeyes:
tavrını koy biraz burnu sürtsün..
kızı da arama ve mesaj çekme.. kızın istediği bu zaten....
valla hiç uzatma ayrıl gitsin diyeceğim nerdeyse...

yol ver gıtsın !!!!!!!
bence uzaktan ıışkı yurumuyor yuruyende cok az
senı haketmıyor arkadas olarakta sarmas dlas olmaz bence arada bır mesafe olmalı
bugun braz ıçın ynar ama elendıkten snra burada okumussundur boyl bırsey oz aman olsa senı yakar yıkar iştee
bugun acı cekersın yarın unuturun karsına bu acını unutturacak kımselr çıkar

bana iş çetrefilli geldi..
sevgilin ruh hali bozuk sakın muhatap olma falan diyor..
sen durumu öğrenince onunla muhatap olmanı istemiyor diye hemende yaftayı boynuna asmış gibi geldi bana..
ruh hali bozuk!
buna nasıl karar vermiş sevgilin?
(gerçi eski sevgililer ilişki bitince ya ruh salığı bozuk oluyor yada kötü kız oluyor nedense erkek kendini hiç suçlamaz)
bence sevgilin senin kızdan duymanı istemediği bişiyler var gibi geliyor...
bence kurcala bu işi bakalım altından bi çapanoğlu çıkacak mı?

ben olsam mesaj falan atmazdım...çünkü kızın amacı seni sinir edip onunla muatap olmanı sağlamak..aşından yana hiç bir kuşkun yoksa bence hiçç umursama..:teselli:

kizla muhattap olmaya gerek yokki... sevgilin facebook a sikayette bulunsun benim isminle hesap acilmis diye. bakalim ne tepki vericek.... eger o da rahatsizsa bu durumdan direk sikayet eder. deilse yanasmaz.... ondan sonra kizla konusursun sen gerekirse...

inanmadım desem yalan olur. inandım sevgilime. ama yinede işin ucunu bırakmayı düşünmüyorum. çnkü çok sinir bozucu bir durum

sen yanlış anladın galiba. bu resimler yeni değilki. o kızla sevgiliyken cekilmiş fotoğraflar onlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
bence hemen inanma canım
bu işin içinde bir iş var bence kızla konuş sen sonra olacaklar olur zaten
ben olsaydım senin yerinde mutlaka kızla irtibata geçerdim çünkü benim başımdanda buna benzer bişey geçmişti kızla konuştum o zaman nişanlıydım herşeyi ortaya çıkardım tam karşımda bir piskopat kız buldum içinin rahat olması için kızla konuş erkekelere güven olmaz çünkü

şöye bişey yapmayı düşünüyorum. kendime başka bir isimden hesap acayım. ona bişeyler yazayım nasıl fikir sizce ?
bide unutmadan söyliyim. benim sevgilimin ilk tanışmamızda başka bir tel.numarası vardı. benle tanıştıktan bir kaç gün sonra felan yeni bir hat aldı kendine, (kız sevgilime ulaşmasın diye olabilirmi acaba). acaba bu olayla ilgilimi yine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…