Kızlar sinirlerim çok bozuk. Sevgilim başkasıyla sarmaş dolaş gördüm:((

ah canım benim kıyamam ben sana:teselli:kimmiş o salak ruh hastası klava:döverim ben onuklava:ama bak sevgilinlede konuşmussun senden saklamamıski eski ilişkisini aşkının bir suçu yok yani ister istemez herkez kızar herkes çileden çıkar böyle bir olay karşısında ama şöyle düşün kız o kadar aciz bir drurmdaki sadece resimleriye avutabiliyor kendini sense kanlı canlı adamın kendisine sahipsin yerimseniben çatlıycaksada patlıyacaksada o na olsun olan üzülme artık lütfen olurmu canımcım:teselli:

sana katılıyorum arkadaşım kesinlikle yazmalısın kıza sevgilinde pek rahat ayrıca neden kıza tepki koymuor ve senin daha çok üzülmene sebeb oluyor.

kıza ilham mı geldi ne -tatlicadiarzu- Allah Allah , birden nasıl böyle oldu ?

Aklıma kurt düştü benim şimdi, erkek arkadaşın onunla irtibata geçip silmesini söylemiş olmasınfisfisfis

saol bitanem :çok üzgünüm:. üzülmememye çalışıyorum. ama başarılı olamıyorum. şu an o resmi gördüğümde boğazlayasım geliyor o kızı Çok üzgünüm çoook

akli dengesi bozuk anacım bunun hiç bulaşmaklava:

kıza ilham mı geldi ne -tatlicadiarzu- Allah Allah , birden nasıl böyle oldu ?

Aklıma kurt düştü benim şimdi, erkek arkadaşın onunla irtibata geçip silmesini söylemiş olmasınfisfisfis
iltibat kurdu diyelim. ne dicek. benim ismimi sil rahatsız oluyorum bu durumdan mı diyecek -tatlicadiarzu-

saol bitanem :çok üzgünüm:. üzülmememye çalışıyorum. ama başarılı olamıyorum. şu an o resmi gördüğümde boğazlayasım geliyor o kızı Çok üzgünüm çoook

tahmin edebiliyorum inn bana ben de seni hissederdim ama yapman gereken elinden geldiğince sakin olman ve kızdan uzak durman onun eline koz vermiş olursun mesaj falan atarsan yapma sakın:teselli:

seni çok iyi anlıyorum cnm uzakta olmak da çok zor.ama şuan ya erkek arkadaşına inanıcaksın ya da kızla irtibata geçiceksin şu an nette sanırım kız ,erkek arkadaşının adını sildiğine göre ,erkek arkadışının vericeği tepkiden mi çekiniyorsun cnm

iltibat kurdu diyelim. ne dicek. benim ismimi sil rahatsız oluyorum bu durumdan mı diyecek -tatlicadiarzu-

ırtibat kurması fikri bana şöyle düşündürdü; acaba telefonda mı söyledi;demek ki telefon numarası sevgilinizde varmış gibi... Ya da nasıl irtibat kurdu acaba , hala konuşuyorlar mı gibi...

tahmin edebiliyorum inn bana ben de seni hissederdim ama yapman gereken elinden geldiğince sakin olman ve kızdan uzak durman onun eline koz vermiş olursun mesaj falan atarsan yapma sakın:teselli:
bi kac gün yazmıcam bişey. baktım haftalarca o resim orda. tutamam kendimi güzel bir mesaj atarım o piskopata
yok canım tepki vermesinden hic cekinmiyorum. niye cekineyimki. sonuçta benim bir yanlışım yok :sm_confused:

erkek tarafı...
canım bak benım ismimi sil ben rahatsız oluyorum demiştir hatta resmımızıde değiştir demiştir.
hatta bak bır kaç arkadaş eklemeye çalışcakmış falan demiştir kıza..

kızda tamam senin ismini sileyim ama resim dursun demiştir.
erkek canım kendi resmini koy demiştir.
kızda aa canım aşkım neden koyayımkı demiştir.
sen benımsevgilimsin herkes bizi biliyor değiştirmem demiştir.
inat degilmi kızda resmi değiştirmemiştir.

bu sadece bir ihtimal.....

peki ama resmin eski olması saçma değilmi sence?

doğru senin bir yanlışın yok elbet:teselli:acaba bu kız neden bu kadar zamn sonra böyle birşeye kalkıştki:mymeka:

etraflıca konuşursun aşkın geldiğinde az kalmış zaten gelmesinede :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…