ah canım benim kıyamam ben sana:teselli:kimmiş o salak ruh hastasıo kadar karmaşığımki anlatamam. dün her zamanki gibi yine sabah erkenden kalktım kahvaltımı yaptım v.s. Neyse sonrada biraz nete gireyim dedim, sıkılmıştım cünkü. bi his içimde facebook a gir dedi. bende girdim. Benim aşkımın adresi yok orda, daha doğrusu sildi hesabını ordan. ben onu orda bulamayacağımı biliyorum, ama yinede sanki onu bulacağım diye isim bölümüne benimkinin ismini soy ismini yazdım. Ve aradım. bide ne göreyim karşımda benimki facebook ta bide bir kızla sarmaş dolaş. Bide isim bölümünde hem kızın ismi soy ismi hemde benimkinin ismi soy ismi varsenağlama. o an resmen şoke oldum anlatamam. gözlerimden yaşlar akıyor ama nasıl nasıl akıyor. içimden neler neler dedim aşkıma kızdım da kızdım. Sonra o kızgınlıkla aşkıma mesaj cektim. Aynen şöyle ''Sen beni uzaktayım diye hiç bişeyi öğrenemez farketmez mi sandın. ama yanıldın.bundan sonra beni kandıramazsın.sakin bir daha beni arayıp sorma. ..... mutluluklar dilerim '' diye mesaj cektim sevgilime kızgın bir şekilde. bunun üzerine bide telefonumu kapattım cünkü hic bir şekilde onunla konuşmak istemiyordum. neyse kısa bir süre sonra yine açtım. cünkü merak ediyordum. aradımı mesaj cektimi diye. ne yazdı diye. Actım mesaj atmış bir sürü. Konuştuk baya sevgilimle. sonra bana olanları anlattı. Aylar öncesinden kalma bir ilişki olduğunu ve onun bu kızla hiç bir alakasının kalmadığıyla ilgili. Zaten benle birlikte olmadan öncede söylemişti. kendini gecmişini anlatmıştı. yani o zamanlar benden once 6 ay once bir ilişkisinin olduğunu biliyordum. ama kızın ismini felan söylememişti. bende sormamıştım zaten. Bu kız şu anda halla benim aşkıma deli gibi aşık yaaa inanamıyorum. çok rahatsız ettiği için zaten kendi hesabınıda kapattı sevgilim. offff icimden bir ses diyorki. at bu kıza bir mesaj, ama sonra yok olmaz diyorum, napacağımı bilmiyorum gercekten. Çünkü aşkım bana sakın ''o ruh hali bozuk kişiyle muhatap bile olma'' dedi.
ooffff yaaa offffff çok sinir bozucu durum gercekten. şu anda halla o resim orda mevcut duruyor. ve ben onu göre göre sinir oluyorum her seferinde. naappaaccaamm ben yaaa:a015:. o kız aşkımı rahat bıraksın yaaa.
sizce napayım. o kıza mesaj atayımmı?aşkım hayır dedim. ama kendimi çok zor tutuyorum atmamak için.yazsaydınız ne yazardınız. lütfen yorumunuza ihtiyacım var. kendimi halla dünden beri sakinleştiremedimsenağlama
ben olsam bu numarayı asla yemezdim ...canım akıllı ol duygularını bi kenara bırak kendin için mantıklı olmaya çalış biliyorum zor bir durum ama ..o kızla muhatap olma diyoki sen bişey yazma gerçekte ortaya çıkmasın diye bunu bu şekilde engelliyo aklınca işte..canım bence yaz kıza neyse çıksın ortaya suçsuzsa sevgilin oda rahatlar sende zaten :) üzme kendini
hemen bakıyorum tatlım :1closedeyes:
baktım tatlım şimdi. yok başka hesabı. hayret bişey ismini de değiştirmiş. yani şu anda sadece kızın ismi soy ismi var. sevgiliminkini silmiş. ama resim halla mevcut -tatlicadiarzu-
saol bitanem :çok üzgünüm:. üzülmememye çalışıyorum. ama başarılı olamıyorum. şu an o resmi gördüğümde boğazlayasım geliyor o kızı Çok üzgünüm çoookah canım benim kıyamam ben sana:teselli:kimmiş o salak ruh hastasıklava:döverim ben onu klava:ama bak sevgilinlede konuşmussun senden saklamamıski eski ilişkisini aşkının bir suçu yok yani ister istemez herkez kızar herkes çileden çıkar böyle bir olay karşısında ama şöyle düşün kız o kadar aciz bir drurmdaki sadece resimleriye avutabiliyor kendini sense kanlı canlı adamın kendisine sahipsin yerimseniben çatlıycaksada patlıyacaksada o na olsun olan üzülme artık lütfen olurmu canımcım:teselli:
hemen bakıyorum tatlım :1closedeyes:
baktım tatlım şimdi. yok başka hesabı. hayret bişey ismini de değiştirmiş. yani şu anda sadece kızın ismi soy ismi var. sevgiliminkini silmiş. ama resim halla mevcut -tatlicadiarzu-
iltibat kurdu diyelim. ne dicek. benim ismimi sil rahatsız oluyorum bu durumdan mı diyecek -tatlicadiarzu-kıza ilham mı geldi ne -tatlicadiarzu- Allah Allah , birden nasıl böyle oldu ?
Aklıma kurt düştü benim şimdi, erkek arkadaşın onunla irtibata geçip silmesini söylemiş olmasınfisfisfis
saol bitanem :çok üzgünüm:. üzülmememye çalışıyorum. ama başarılı olamıyorum. şu an o resmi gördüğümde boğazlayasım geliyor o kızı Çok üzgünüm çoook
saol bitanem :çok üzgünüm:. üzülmememye çalışıyorum. ama başarılı olamıyorum. şu an o resmi gördüğümde boğazlayasım geliyor o kızı Çok üzgünüm çoook
iltibat kurdu diyelim. ne dicek. benim ismimi sil rahatsız oluyorum bu durumdan mı diyecek -tatlicadiarzu-
bi kac gün yazmıcam bişey. baktım haftalarca o resim orda. tutamam kendimi güzel bir mesaj atarım o piskopatatahmin edebiliyorum inn bana ben de seni hissederdim ama yapman gereken elinden geldiğince sakin olman ve kızdan uzak durman onun eline koz vermiş olursun mesaj falan atarsan yapma sakın:teselli:
yok canım tepki vermesinden hic cekinmiyorum. niye cekineyimki. sonuçta benim bir yanlışım yok :sm_confused:seni çok iyi anlıyorum cnm uzakta olmak da çok zor.ama şuan ya erkek arkadaşına inanıcaksın ya da kızla irtibata geçiceksin şu an nette sanırım kız ,erkek arkadaşının adını sildiğine göre ,erkek arkadışının vericeği tepkiden mi çekiniyorsun cnm
peki ama resmin eski olması saçma değilmi sence?erkek tarafı...
canım bak benım ismimi sil ben rahatsız oluyorum demiştir hatta resmımızıde değiştir demiştir.
hatta bak bır kaç arkadaş eklemeye çalışcakmış falan demiştir kıza..
kızda tamam senin ismini sileyim ama resim dursun demiştir.
erkek canım kendi resmini koy demiştir.
kızda aa canım aşkım neden koyayımkı demiştir.
sen benımsevgilimsin herkes bizi biliyor değiştirmem demiştir.
inat degilmi kızda resmi değiştirmemiştir.
bu sadece bir ihtimal.....
bi kac gün yazmıcam bişey. baktım haftalarca o resim orda. tutamam kendimi güzel bir mesaj atarım o piskopata
yok canım tepki vermesinden hic cekinmiyorum. niye cekineyimki. sonuçta benim bir yanlışım yok :sm_confused:
aaahhh bunu bir anlayabilsem herşey çözülecek, ama bilmiyorumki niye böyle bişeye kalkıştı diyedoğru senin bir yanlışın yok elbet:teselli:acaba bu kız neden bu kadar zamn sonra böyle birşeye kalkıştki:mymeka:
cünkü benim tanıdığım sevgilim fotoğratakı gibi değil. fotoğrafta yüzü çok daha zayıf, vücut olarakta dana zayıf, daha genç ne bilim çok başka çıkmış. şu anda daha yapılı benim sevgilim.eski olduğunu nasıl anladın...
cünkü benim tanıdığım sevgilim fotoğratakı gibi değil. fotoğrafta yüzü çok daha zayıf, vücut olarakta dana zayıf, daha genç ne bilim çok başka çıkmış. şu anda daha yapılı benim sevgilim.
peki ama resmin eski olması saçma değilmi sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?