Kızlar sinirlerim çok bozuk. Sevgilim başkasıyla sarmaş dolaş gördüm:((

Sevgiline inanmak durumundasın şu an. Çünkü elinde başka bir delil yok ! Zaten resimler de eski diyorsun,etrafta böyle kız-kadın çok.. Ayrıldığı halde hala eskisini unutamayan, dahası

yenisinden ayırmaya çalışan..

Bunlara pabuç bırakmamak lazım... Bu arada yine de temkinli olmak lazım, kör aşık değil...

Bence çok rahatsız oluyorsan o resimlerden (ki olmamak elde değil ), o kızı kendi facebookuna ekle ,ya da nasıl oluyosa (ben anlamam facebooktan o yüzden) mail filan at, "o resimleri silmesini ,

empati kurmasını" iste, kibarca , mahalle ağzıyla değil !!! Bunu yaparken sevgilinin haberi olsun ve o da bi zahmet anlayış göstersin sana , kendisi olsaydı senin yerinde; o resimler oradayken

nasıl huzurlu olacaktı bir düşünsün...

Son düzenleme:
bence kıza msj at resimdekinin erkek arkadaşın olduğunu söyle fotoyu kaldırmasını istew ve ne hakla bu resmi koyduğunu sor tepkini koy erkek arkdşna da çok güvenemedim açıkçası

içimdeki hislere her zaman güvendim canım ben sakın sevgiline güvenme ve bu olayın peşini bırakma sakın sevgiline kendini kaptırma

Kıza bak ayrılmışlar bitmişş
Eski sevgilisi başkasıyla birlikte
Ve kız hala kendi isminide kullanarak resimlerini koymuş
Gurursuzmuı desem yoksa bu işin içinde başka bir iş varmı ?
Çok zor bişey her kız yapamaz bunu
Sevgilisi başkasıyla birlilkte ama o hala gururunu ayaklar altına alsın
Peki bundan önce bu kız sizinle hiç uğraştımı :????

bence kız sizi üzüp ayırmaya çalışıyo,
facebookta profili şikayet edersen kapatılıyo diye biliyorum. benim bi arkadasın arkadaşı şaka olsun diye ihbar etmiş arkadasımın hesabını ve bi baktık ortada profili filan yok, her şey silinmiş, yeniden hesap acmak zorunda kaldı. sen de öyle yap ama nasıl yapıldığını bilmiyorum facebooku da acamıyorum simdi, bilen vardır belki burda nasıl yapıldıgını

bir de sanal ortamdaki bir şeyi bu kadar abartmamalısın bence, hem sen de dedin resimler eskiymiş, seviglin önceden bi ilişkisi oldugunu ve kızın onu rahatsız ettiğini filan söylemiş. gerçekte birlikte görsen ya da biyerlerde buluştuklarını bilsen hemen bitir derim ama kızın ruh halinin bozuk olduğu ihtimalinin yüksek olduğu böyle bi durumda hemen ilişkini bitirme bence. aşkına kızdan daha fazla guveniyorsun di mi? bi aşkı bitirmek bu kadar kolay olmamalı

ya bır kere o kzın çevresınde hiç arkadaşı dostu akrabası yokmu.
madem kendi isminide yazdı bu kız etrafındakılerın sorulara nasıl cevap verebılecekkı.
demek ki kızın çekindiği bir şey yok..
eger ayrıldılarsa bu kızın arkadaşlarıda bılıyordur muhakkak.
ınsan en azından ondan çekinir ama yinede koymazdı resimlerini hem onun ismini hem kendi ismini yazmazdı.
hadi amacı seni sinir etmek olsun ya kendi çevresine ne diye cevap verecek ki

ben olsam bu numarayı asla yemezdim ...canım akıllı ol duygularını bi kenara bırak kendin için mantıklı olmaya çalış biliyorum zor bir durum ama ..o kızla muhatap olma diyoki sen bişey yazma gerçekte ortaya çıkmasın diye bunu bu şekilde engelliyo aklınca işte..canım bence yaz kıza neyse çıksın ortaya suçsuzsa sevgilin oda rahatlar sende zaten :) üzme kendini

denisecim hiç bulaşma o kıza hayatım
bırak boşver onun istediği de bu zaten değil mi
huzurunuzu bozmak tadınızı kaçırmak
eğer ki o resim seni gerçekten çok rahatsız ediyorsa sevgilinle biraraya geldiğiniz bi gün sevgilin kıza yazsın resmimi profilinden kaldırır mısın diye baktı ki olmuyo facebook'un yardım bölümünden şikayette bulunsun, sonuçta bu bi suçtur
hukuki bir yolla bile mücadele edilir bu konuda
tabii abartmaya gerek yok şu an için ama gerekirse yapılır
benim fotoğrafım iznim ve bilgim olmadan yayınlanıyor
özel hayatıma müdahele ediliyor diye şikayet edebilirsiniz facebookta canım

yok hic muhatap olmadım daha once görmedim bile. tanımıyorumda zaten. belki benim sevgilimin yeni bir ilişkisi olduğu kulağına gittiyse böyle bişeye kalkıştı belkide. oofff bende bilmiyorum gerçekten. sadece 2 gündür çok sinirli olduğumu biliyorum.
şikayet etmek güzel fikir gercekten. öneri icin teşekkürler...
Aşkıma güveniyorum tabiikide, yoksa güvenmeseydim o an ayrılırdım. ama yinede o kızdan çok korkuyorum. bunu yapmaya cesareti olan. kim bilir sevgilime daha neler neler yapar senağlama

arkadaşın yok arama yok mesaj yazma falan fılan dıyerek seni kandırıyor.
yok onun amacı gerçegin açıga çıkmaması..
sanada o kız psıkopat dıye yuttururyor.
o kız sonuçta bekar..
onunda gurur ve onuru var.
onunda etrafı var arkadaşı var...
herşeyi göze alarak nasıl böyle bir saçmalaık yapabilirki..

yaşınız kaç..
ve onunla ayrı şehırlerdemısınız..
birde o bayanla ne kadar bir süredir çıkıyor..
ve sızınle tanışalı ne kadar oldu..
ayrıca arkadaşınızın facebbok kapatmasındaki bahanesi neydi...
size ne söyledi gerekçe olarak

doğru söylüyorsun. harbi yaaa onun cevresine cevabı ne olacak. deli manyak o kız yaaa gerçekten. piskopatmıdır nedır :uhm:
Bu gün en iyisi ben yine sevgilimle konuşayım. dicemki yaa sen müdahale et o kıza, yada ben. bu resim beni çileden çıkarıyor dicem

saol tatlım yorum icin :çok üzgünüm:

Ah keşke dediğin gibi herkesin gururu ve onuru olsa canım... Bazı insanlar bunlardan mahrum ne yazıkki... Ne gurur ne onur kalıyor, hatta çok tehlikeli olanları bile var !

Umarım arkadaşımızın olayında gurursuz olan bir kız vardır ; yalan söyleyen bir erkek değil...

canım sen yanlış anlamışsın benım demek istediğimi..
yanı o kızın çekindiği bir şey olsaydı yada ortada bir yalan olsaydı o resmi koymaz koymadığı gibi hem kendi ismi hemde onun ismiyle face açmazdı.
demek erkeği kızın çevresi arkadaşları biliyorki kız bu kadar rahat.........

ayrıca kızın tek başına ismiyle facede hesabı varmı........

ben 24, sevgilim 30 yaşında. Ayrı şehirlerdeyiz evet. önümüzdeki ayın 15 inde gelecek. konuşuruz bunları dedi. bu olay yüzünden lütfen kendini üzme dedi:çok üzgünüm: .
zaten benim aşkım sanal alemi sevmiyor msn e de pek girmez, sevmez zaten.
yine benden önce hesabı vardı. benle görüşmeye başladıktan. 1 gün sonra iptal etti.
mesela şi anda benim sevgilimin ismini girdiğim zaman en az 5 tane felan cıkıyor sevgilimin isminden -tatlicadiarzu-

hemen bakıyorum tatlım :1closedeyes:

baktım tatlım şimdi. yok başka hesabı. hayret bişey ismini de değiştirmiş. yani şu anda sadece kızın ismi soy ismi var. sevgiliminkini silmiş. ama resim halla mevcut -tatlicadiarzu-

Son düzenleyen: Moderatör:
Erkekçede
"konuşmanı istemiyorum,bir açığımı bulursun diye korkuyorum" yerine,
"o kız psikopat aşkım,aman bulaşma,sağlıklı değil" deniyor genelde.

Kızın arkadaşları bilmiyor mu ayrı olduklarını,bence deli gibi koyup,küçük düşürmez kendini hiçbir kız.
Sonuçta farkınız ne ki,sen olsan yapar mısın?

Temkinli ol derim,umarım sevgilin doğru söylüyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…