kızlarrrrr sizi gelişmelerden haberdar etmek istedim. cünkü bu süreç içerisinde gerçekten bana doğru düşünmem için yardım ettiniz. öncelikle çok teşekkürler yorum yapan herkese a.s.
dün akşam ben iş yerindeyken sevgilim bana mesaj çekmişti. çünkü iş yerinde olduğum zaman telefona konuşamıyordum işim gereği. Mesajlarla anlattı bana herşeyi.
''o kız benim aşkıma herşeyi anlatmış biliyormusunuz. onunla konuştuğumu felan, bana bunu söylerken ben bir şaşkın bir şaşkin anlatamam. resmen yine şoke oldum o an''
sevgilimle msj laşma diyaloğumuz şöyleydi:
sevgilim : ''Bebegim bana bir söz vermeni istiyorum lütfen ''
ben :'' ne sözü bebeğim ?? ''
sevgilim : ''bir daha o malum şahsiyete msj atma lütfen bitanem sonra sapık gibi dakka bir beni arıyor inanılmaz geriliyorum söz ver aşkım bana bir daha kesinlikle muhatap olmayacağına sözmü ?''
ben :''bitanem çok özür dilerim gerçekten. bir anlık sinirle yazdım. sonradan bende pişman oldum muhatap olduğuma. seni kırdıysam çok özür dilerim. söz bi daha olmayacak aşkm. ama yaaa bu kız hep seni böyle rahatsızmı edecek
,hiç peşini bırakmayacakmı bebeğim ?''
sevgilim : ''merak etme bitanem ben cevabını verdim bir daha arayamaz ama bir kez daha rica ediyorum bidaha butür bir dialoğa girme meleğim ''
ben :''tamam bebeğim merak etma, söz bi daha asla ama asla olmayacak ''
sevgilim :''teşekkür ederim meleğim ''
mesajlaşmamızın devamı bende saklı ..........