Kızlar sinirlerim çok bozuk. Sevgilim başkasıyla sarmaş dolaş gördüm:((

denisecim bnde çok sevindim,bncede cnm hattını deiştrse ii olur sevgln,yada sz hatlarınızı deiştrn onunki sende dursun

Senin sevgilinle alakası yok konunun bırak uğraşma bence. Benim aşkımın bir sözü var biraz pis ama duruma uygun. b**ku ne kadar karıştırırsan o kadar kokar. İlgilenirsen adam yerine koydu beni diye daha da kendine güvenir kız. Uğraşma kendi kendine gelin güvey olsun. yerimseniben

saol canım benim inş.. vazgeçer. Bu durumdan çok rahatsiz olsamda. pek kafaya takmicam bu günden sonra. Çünkü sevgilim çoooktan seçimini yapmış zaten ve beni secmiş. en önemliside bu değilmi

denisem bende gayet memnun oldum tatlım düzeldiğinize fakat hayatım lütfen şu hattını değiştir erkek arkadaşının olurmu??? o kız tam bir paranoya belliki hastaa ruhluu...
saol canım benim .kuzum haklısın,hat konusunu söylerim sevgilime. ama pek kabul edeceğini zannetmiyorum. cünkü o hat bi tek o kızda yokki. Bir sürü insanda var, iş, arkadaş v.s. .en önemliside iş. Biraz zor bir durum CADIARZU

denisecim bnde çok sevindim,bncede cnm hattını deiştrse ii olur sevgln,yada sz hatlarınızı deiştrn onunki sende dursun
teşekkürler arkadaşım kaydirigubbakcemile5, herşeyin yolunda olmasına bende herşeyden çok seviniyorum. Hat konusunu dediğim gibi, bir teklif edeyim.
ama değiştirmezsede bişey fark etmez aslında. o korksun bizden bu saatten sonra. biz niye kaçalımki o şahıstan :dilcikar:
saol canım Şeniz .sevgilinin sözünü sonsuza dek destekliyorum kaydirigubbakcemile3 .
ilgienmicem bu saatten sonra hiç bir şekilde. arada belki faceden laf atar bellimi olur. onuda hiç görmemezlikten gelicem. ne hali varsa görsün Çok üzgünüm çoook

bende sevindim canım boşver kendini bişey zannettirmeyin kızın tekine aşkınıza bakın sizkaydirigubbakcemile5
mutluluğunuz daim olsun denisem

Oncelikle ben herseye ragmen temkinli olmanizi tavsiye ederim ..
Yukarda

'bir daha o malum şahsiyete msj atma lütfen bitanem sonra sapık gibi dakka bir beni arıyor inanılmaz geriliyorum söz ver aşkım bana bir daha kesinlikle muhatap olmayacağına sözmü ?''
diyorya sizin sevgilinizin numarasi hala o kizdami var? nasil yani
bana hicte normal gelmiyor arkadasim dikat edin yinede:bbo:

gec oldu sorun halledıldı gıbı gorunuyor ama bence ısın ııcınde ıs var gıbı malesef
umarım tekrarlanmaz cnmm

ben şimdi baştan aşağı yaşanan olayları tek tek okudum.
ama ne olursa olsun kız fotoğrafları koysada bence sevgilin onları yok etmesi için çözüm bulmalıydı.
çünkü sen o fotoları gördükçe sinirlenirsin.
eski fotolar olabilir ama sen hayatına girdikten sonra onlar olamaz bence.yok etmek için çözümü bulmalı bence.ayrıca özür dilemen bence yanlış.çünkü eskide olsa kırılan ve rencide olan sensin.
senin ypman gereken tek şeyde o fotolar yok olacak diycektin resti çekçektin.
sanki sen hata yaptın özür diliyorsun.burda kendini küçük düşürmüşsün bence.
bırak erkek seni koştursun sen geri çekil bak naıl koşuyor.
onların üzerine gide gide onları pohpohladıkça bşey sanıyolar kendilerini
yani demek istediğim kendini ağırdan sat.
vede bu ilişkide çok dikkatli ol olurmu benden sana tavsiyem bu.

kesinlikle şikayet et kızın profilinii..!! sevglnı tanımdgm ıcn bsey dyemıorm ama sevglnn eskı halınde ceklms bı resm oldgundan emınsen sorn yk bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…