sevgilin ona dönmüş olsa, facebook hesabına ikisinin resimlerini koyacak kadar aptal olabilir mi sence? arkadan iş çevirecek olan kişi bunu facebookta resimlemez... bu hesabı sevgilinin açmadığı belli..
asıl düşünmen gereken şu olmalı; diğer kız bunu neden yapmış olabilir;
1- kız onu unutamadığı için kendini böyle mi avutuyor?
1- onun yeni ilişkisini yani seni sarsmak için mi bunu yapıyor (bir şekilde göreceğini ya da çevrenin duyup sana ileteceğini planlamıştır) ?
3- sevgilin ile onun arasında yeniden yakınlaşmalar oldu ve o bundan cesaret alarak mı eski günleri facebookta canlandırmak istedi?
büyük ihtimal 2. seçenek gibi geliyor bana... yerinde olsam o profile msj atardım. "sevgilimin adına açılan bu hesabı kimin açtığını bilmiyorum ama bu şekilde resim koyduğuna göre onun geçmişinde yer alan ve geçmişte yaşamaya devam eden biri olduğunu düşünüyorum. bunu yaparak kime zarar vermeye çalıştığını bilmiyorum ama hayat bizim için aynı güzellikte dvm ediyor, bu şekilde kendine de zarar vermesen iyi olur. herkesin birilerinden vazgeçmek zorunda kaldığı dönemler olmuştur, seni anlayabiliyorum ama artık hem kendine hem de bizim yaşadığımız ilişkiye saygı göstermeni rica ediyorum" gibi seviyeli ve samimi bir msj yazardım... eğer medeni bir insansa utanır geri çekilir ama çocukça düşüncelere sahipse, vereceği cevaba göre sen de ona göre tavrını değiştirirsin...
kızlar yorumlarınız için herkese teker teker teşekkürler.
Şuan Halla o kızı düşünüyorum biliyormusunuz, aşkımı ve beni rahat bıraksın yaaa. yoksa gercekten çıldıracam:çok üzgünüm:
sevgilim bana sakın muhatap olma demişti yaaa. ben dayanamadım bu gün muhatap oldum o kızla. Çünkü dünden beri içim içimi yiyiyorum resmen, ne amaçla o resmi koydu diye
gittim bu gün başka bir isim soy isminden hesap açtırdım. ve kıza mesaj cektim .sanki onu daha once tanıyormuşum gibi mesaj cektim. Çünkü eğer şimdi tepki vererek mesaj cekseydim, beni arkadaşlık lıstesine almayacak muhtemelen. şimdi onunun beni arkadaşlık listesine kabul etmesinin. ve bana mesaj cekmesini dört gözle bekliyorum. Bakalım arkadaş olarak kabul ettiğinde. daha neler neler çıkacak.
Allah :Saruboceq: biliyor yaaa. şu an beni o kız arkadaşlık listesine kabul etsin. Başka hiç bişey istemiyorum gerçekten.
ilk başta bende muhatap olmayacaktım, ama tutamadım kendimib ne amacla koyduğunu öğrenmek istiyordum Çok üzgünüm çoookYAA DENİSE NEDEN MUHATTAP OLUYORSUN YAAA..SEVDİĞİN ADAMA GÜVENİYORMuSUUN KUZUM SEN??
ilk başta bende muhatap olmayacaktım, ama tutamadım kendimib ne amacla koyduğunu öğrenmek istiyordum Çok üzgünüm çoook
güveniyorum ama böyle bir durum karşısında kim olsa aynı şeyi yapardı bence :çok üzgünüm: .
canım benim sevgilimin facebook u yokki:1no2:ozaman sevgilini sıkı bir takibe alıcaksın, msn adreslerinin şifresini birbir alıcaksın hatta faceebok adresinin şifresini bile, ve telefonlarını kontrol ediceksin, tanımadığın isim yada numara gördüğünde sorucaksın.. kendini rahatlatana kadar bir müddet bunu yapıcaksın canım arkadaşım...
canım benim sevgilimin facebook u yokki:1no2:
Bide ben öyle bir takip yapamam ki. eğer böyle bişey yapacak olursam ilişkimizin ne alamı var. tamamen güvensiz bir ilişki olur yoksa aramızda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?