Kızlar sinirlerim çok bozuk. Sevgilim başkasıyla sarmaş dolaş gördüm:((

soru sor tabiikide canım benim, cözüm bulmak icin actım bu konuyu buraya zaten. o kızla benim sevgilim aynı şehirde. zamanında aynı ünv. de okumuşlar ordan tanışıyorlar canım. " bence .... senden gitmiş de sen bunu hala hazmedememişsin..." bu cümle benim kafamı karıştıran. belkide o sinirlilikle bilerik beni üzmek icin söylemiş olabilirmi acaba.
Belkide benim sevgilimin dediği gibi ruh hastası bir kız belkide. ayrılmalarını kendine konduramamış olabilir belki de..

Şimdide öyle değilmi denisemm şimdide güvenmiyor ve kontrol etmiyormusun ilişkini seviğin adamı?? hasta ruhlu bir kız yüzünden??​
belinayım kuzum ne yaptığımı inan bilmiyorum şu an. ama kızı elime bir geçirsem varyaaaa. O zaman kurtulsun kurtulabilirse...

canım aynı şehirdeler madem yahu bende çokmu senaryocuyum neyim bilmiyorum ama onlar görüşüyor olabilirler ve kızın kurduğu cümle zaten çok düşündürücü oraya gitme şansın yokmu ? ama haber vermeden.

sevgilinin facebook hesabı olmayışının nedeni bu olabilirmi peki ? senin facebook hesabın varmı ?
evet canım bu yüzden yok. benımle tanışmadan once vardı. benle tanıştıktan 2 gün sonsonrada kapandı. bana o zamnlar hackerlendiğini söylemişti. sanırım o kız tarafından. zaten şu an benim sevgilimin ismi ve soy ismini yazdığın zaman bir sürü profil cıkıyor. ama hepsi arkadaşsız, sadece profil. ve onuda o kız yaptı sanırım.
benim sevgilim gecen gün bu konuyu konuşurken dedi zaten ''benim niye facebook um yok sanıyorsun hepsi hackerlanmış durumda '' dedi.
bu arada evet benim facebook um var.

iyi bir durum var aslında ortada biliyormusun. bana sevgilim gecen gün bu olayı anlatığım gün. 15-19 mayıs arası gelicem zaten yanına o zaman ayrıntılı bir şekilde yüz yüze konuşuruz dedi.
ve o kızın profilinde gördümki. kızın doğum günü 17 mayıs ta. yani eğer buraya gelirse sevgilim o tarihte. öyle bir durum yok demektir. 17 mayıs ta 24 saat gözetime alıcam sevgilimi kaydirigubbakcemile3

hımm yahu çok karışık bi durum allah yardımcın olsun .. amma çok soru sorduğumun farkındayım ama erkek arkadaşın bu hacklenme olayını kızı gördükten sonramı söyledi yoksa sen daha önce biliyormuydun ? eğer daha önce sana bu kızdan ve ruh hastası olduğundan bahsettiyse sevgilin doğru söylüor kız gerçekten çok yapışkan! ama sen facebookta ikisinin fotoğrafını gördükten sonra söylediyse yalan söylüyor !

sor kuzumm sor .
hayır canım taaaa 9 ay önce söyledi canım hackerlendiğini. ve ben o kızı daha gecen gün gördüm face de. onunu öncesinde hiç görmedim. ama ilişkisinin olduğunu biliyordum o kızla (ama ismini bilmiyordum) , sevgilim bana söylemişti.

elde ettiğim deliller ve uzun sorgularım sonucunda sevgilinin doğru söylediği kanattine vardım :) umarım yanılmıyorumdur. Aslında doğumgünü olayınada pek bel bağlama bi aksilik olur gelemez vs. bunları düşünmek yersiz olur. ama kızdan daha fazla bilgi alabilsen çok iyi olurmuş yapacak pek bişeyde görünmüyor açıkçası daha fazla düşünmek seni yorar ne denir bilmemki..

saol canım benim :1hug:

kızlarrrrr sizi gelişmelerden haberdar etmek istedim. cünkü bu süreç içerisinde gerçekten bana doğru düşünmem için yardım ettiniz. öncelikle çok teşekkürler yorum yapan herkese a.s.
dün akşam ben iş yerindeyken sevgilim bana mesaj çekmişti. çünkü iş yerinde olduğum zaman telefona konuşamıyordum işim gereği. Mesajlarla anlattı bana herşeyi.
''o kız benim aşkıma herşeyi anlatmış biliyormusunuz. onunla konuştuğumu felan, bana bunu söylerken ben bir şaşkın bir şaşkin anlatamam. resmen yine şoke oldum o an''
sevgilimle msj laşma diyaloğumuz şöyleydi:
sevgilim : ''Bebegim bana bir söz vermeni istiyorum lütfen ''
ben :'' ne sözü bebeğim ?? ''
sevgilim : ''bir daha o malum şahsiyete msj atma lütfen bitanem sonra sapık gibi dakka bir beni arıyor inanılmaz geriliyorum söz ver aşkım bana bir daha kesinlikle muhatap olmayacağına sözmü ?''
ben :''bitanem çok özür dilerim gerçekten. bir anlık sinirle yazdım. sonradan bende pişman oldum muhatap olduğuma. seni kırdıysam çok özür dilerim. söz bi daha olmayacak aşkm. ama yaaa bu kız hep seni böyle rahatsızmı edecek ,hiç peşini bırakmayacakmı bebeğim ?''
sevgilim : ''merak etme bitanem ben cevabını verdim bir daha arayamaz ama bir kez daha rica ediyorum bidaha butür bir dialoğa girme meleğim ''
ben :''tamam bebeğim merak etma, söz bi daha asla ama asla olmayacak ''
sevgilim :''teşekkür ederim meleğim ''
mesajlaşmamızın devamı bende saklı ..........

Son düzenleyen: Moderatör:
bütün mesajları okuyamadım canım ama erkek arkadaşınla konuşup olayı tatlıya bağlamışsın.
sen güveniyorsan bize burda bişey söylemek düşmez.
Diğer şahısla yüz göz olman bencede yakışı kalmaz.
Umarım herşey senin inandığın gibidir canım.
Şeniz

son mesejına baktım direk ne yaptın ne ettin bilmiyorum ama kızla konusmussun sanırım bilmiyorum ama bence doğrusunu yaptın salağa yatmaktansa herseyin farkında olduğunu bilmesi güzel olmus hadi bakalım hayırlısı...

kıza bak yaa çok ilginç .. keşke özür dilemeseydin sevgilinden sanki topu ona çevirmişsin başka bir gelişme olursada sevgilin haklı çıkıp aaa niye muhattap oldun diye üste çıkabilir böyle durumlarda her zaman ipleri elime alırım çokmu şeytanım ne :) ben bu durumda hemen üste çıkardım tabiki arayacaktım ne sanıyordun falan diye :) ama çokta önemli bi ayrıntı gibi görünmüyor yanlız kızda ilginçmiş yahu hem sevgilinle adını yaz fotoğrafını koy sonrada utanmadan sevgilini rahatsız et bi şekilde iletişim kurmaya çalışmış sanırım vallahi çok ilginç bi kızmış aynı şehirde olmaları çok sinir bozucu bela gibi yahu...allah sana sabır versin canım..

teşekkür ederim canım. Bi daha zaten o kişiyle yüz göz olmam aslaaa. Ama içimi rahatlatmam için bunu yapmam gerekiyordu. yoksa hep kafamda bir soru işareti olucaktı ''acaba böyle bir durum olabilirmi gerçekten'' diye. her ne kadar sevgilim inkar etsede. Şimdi artık içim rahatladı.

dedektiflik benim kanımda var yaaa. herşeyi buluveriyorum hemen :smiley-cool:
sevgilimde anlamış oldu artık bu huyumu ...iyi oldu bir taraftan kaydirigubbakcemile2

Ama ben özür dilemeseydim, sevgilimin o kız yüzünden üzülmesini göz yumamazdımki :1no2: . O kızda anladı artık klava:sevgilimin bana ait olduğunu çok iyi oldu konuşmaları. Bi daha umarım sapık gibi aramaz sevgilimi :Saruboceq:

arasada sevgilinin tavrı net zaten umarım sonsuza dek çıkar hayatınızdan çıkmasada pek zarar vereceğe benzemez oda bigün vazgeçer bu sevdadan herşeyin hayırlısı olsun güzelim sevgilinle sonsuza dek mutluluklar :)

denisem bende gayet memnun oldum tatlım düzeldiğinize fakat hayatım lütfen şu hattını değiştir erkek arkadaşının olurmu??? o kız tam bir paranoya belliki hastaa ruhluu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…