soru sor tabiikide canım benim, cözüm bulmak icin actım bu konuyu buraya zaten. o kızla benim sevgilim aynı şehirde. zamanında aynı ünv. de okumuşlar ordan tanışıyorlar canım. " bence .... senden gitmiş de sen bunu hala hazmedememişsin..." bu cümle benim kafamı karıştıran. belkide o sinirlilikle bilerik beni üzmek icin söylemiş olabilirmi acaba.peki bir soru daha soracağım çokmu soru sordum ne ? kızla sevgilin aynı şehirdemi peki ? canlarım erkeklere güven olmaz!!! heleki farklı şehirlerde yaşanıyorsa güven tabiki güzel insan konduramaz sevdiğine ama temkinli olmakta yarar var... direk şahsıma hakaretle başlayan bir cümleyle pek açıklayıcı olmazdım ben sanırım ama olan olmuş artık sinirini tahimn edebiliyorumbu konuyu daha fazla nasıl araştırabilirsin acaba bu işlerde çok zor yahu.. " bence .... senden gitmiş de sen bunu hala hazmedememişsin..." derken ne demek istemiş acaba bu cümleyi bi açsaymış. biz birlikteyiz demeye getirmiş sanki
belinayım kuzum ne yaptığımı inan bilmiyorum şu an. ama kızı elime bir geçirsem varyaaaa. O zaman kurtulsun kurtulabilirse...Şimdide öyle değilmi denisemm şimdide güvenmiyor ve kontrol etmiyormusun ilişkini seviğin adamı?? hasta ruhlu bir kız yüzünden??
belinayım kuzum ne yaptığımı inan bilmiyorum şu an. ama kızı elime bir geçirsem varyaaaa. O zaman kurtulsun kurtulabilirse...
evet canım bu yüzden yok. benımle tanışmadan once vardı. benle tanıştıktan 2 gün sonsonrada kapandı. bana o zamnlar hackerlendiğini söylemişti. sanırım o kız tarafından. zaten şu an benim sevgilimin ismi ve soy ismini yazdığın zaman bir sürü profil cıkıyor. ama hepsi arkadaşsız, sadece profil. ve onuda o kız yaptı sanırım.sevgilinin facebook hesabı olmayışının nedeni bu olabilirmi peki ? senin facebook hesabın varmı ?
iyi bir durum var aslında ortada biliyormusun. bana sevgilim gecen gün bu olayı anlatığım gün. 15-19 mayıs arası gelicem zaten yanına o zaman ayrıntılı bir şekilde yüz yüze konuşuruz dedi.canım aynı şehirdeler madem yahu bende çokmu senaryocuyum neyim bilmiyorum amaonlar görüşüyor olabilirler ve kızın kurduğu cümle zaten çok düşündürücü oraya gitme şansın yokmu ? ama haber vermeden.
kaydirigubbakcemileBende gelrirm yardıma kuzummm
sor kuzumm sor .hımm yahu çok karışık bi durum allah yardımcın olsun .. amma çok soru sorduğumun farkındayım ama erkek arkadaşın bu hacklenme olayını kızı gördükten sonramı söyledi yoksa sen daha önce biliyormuydun ? eğer daha önce sana bu kızdan ve ruh hastası olduğundan bahsettiyse sevgilin doğru söylüor kız gerçekten çok yapışkan! ama sen facebookta ikisinin fotoğrafını gördükten sonra söylediyse yalan söylüyor !
inşallah canım Amin :Saruboceq:aaaa umarım gelir o tarihte ve sevgilinin anlattıkları doğrudur mayısada az kaldı :)
saol canım benim :1hug:elde ettiğim deliller ve uzun sorgularım sonucunda sevgilinin doğru söylediği kanattine vardım :) umarım yanılmıyorumdur. Aslında doğumgünü olayınada pek bel bağlama bi aksilik olur gelemez vs. bunları düşünmek yersiz olur. ama kızdan daha fazla bilgi alabilsen çok iyi olurmuş yapacak pek bişeyde görünmüyor açıkçası daha fazla düşünmek seni yorar ne denir bilmemki..
teşekkür ederim canım. Bi daha zaten o kişiyle yüz göz olmam aslaaa. Ama içimi rahatlatmam için bunu yapmam gerekiyordu. yoksa hep kafamda bir soru işareti olucaktı ''acaba böyle bir durum olabilirmi gerçekten'' diye. her ne kadar sevgilim inkar etsede. Şimdi artık içim rahatladı.bütün mesajları okuyamadım canım ama erkek arkadaşınla konuşup olayı tatlıya bağlamışsın.
sen güveniyorsan bize burda bişey söylemek düşmez.
Diğer şahısla yüz göz olman bencede yakışı kalmaz.
Umarım herşey senin inandığın gibidir canım.Şeniz
dedektiflik benim kanımda var yaaa. herşeyi buluveriyorum hemen :smiley-cool:son mesejına baktım direk ne yaptın ne ettin bilmiyorum ama kızla konusmussun sanırım bilmiyorum ama bence doğrusunu yaptın salağa yatmaktansa herseyin farkında olduğunu bilmesi güzel olmus hadi bakalım hayırlısı...
Ama ben özür dilemeseydim, sevgilimin o kız yüzünden üzülmesini göz yumamazdımki :1no2: . O kızda anladı artıkkıza bak yaa çok ilginç .. keşke özür dilemeseydin sevgilinden sanki topu ona çevirmişsin başka bir gelişme olursada sevgilin haklı çıkıp aaa niye muhattap oldun diye üste çıkabilir böyle durumlarda her zaman ipleri elime alırım çokmu şeytanım ne :) ben bu durumda hemen üste çıkardım tabiki arayacaktım ne sanıyordun falan diye :) ama çokta önemli bi ayrıntı gibi görünmüyor yanlız kızda ilginçmiş yahu hem sevgilinle adını yaz fotoğrafını koy sonrada utanmadan sevgilini rahatsız et bi şekilde iletişim kurmaya çalışmış sanırım vallahi çok ilginç bi kızmış aynı şehirde olmaları çok sinir bozucu bela gibi yahu...allah sana sabır versin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?