- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Benim takildigim tek nokta bu kadar maduriyet varsa neden konu sahibinin eşi buna tepki vermiyor . topular hala bölünmemis kızların hakkıda annesinde bütün gelir annede toplanıyor eşit dağıtmak zorunda evet vicdanen ama oğlu bu kadar tepkisiz kalıp gelin bunu savununca haksız duruma düşüyor ister istemez ben bu konuda KV değil eşime kızarım..Cogu kadin burda sana ne oluyor diye cıkısmıs fakat ben konu sahibini hakli buldum detaya dikkat edilmemis diye dusunuyorum geliri 10 000 diyor kira aldigini soyluyor kizlarina destek oldugunu kendisine igne bile almadigini...
Kv nin eline gecen gelir icinde konu sahibinin esinin de hakki oldugunu fakat bu parayi kizlari ve kardrsleriyle harcadigini soyluyor yani pay edilmesi gereken bir mulkun gelirinden bahsediyor.toplam gelirinden bahsetmiyorum gorumcelerinize yedirdigi icin sesleri cikmiyor diye dusunuyorum aralarinda anlasip esinizi disarda birakmislar gibi geliyor.ya da esinizle aralarinda baska bi anlasma vardir siz bilmiyorsunuzdur. burdaki kadinlar da bi degisik calis falan sizene ki sanki konu sahibi calisayim mi diye sormus hayret biseysiniz