suan kucuk bır uzun ınce yanı malesef yemek masası sıgmıyor dolayısıyla mısafere gunluge oturmaya hep aynı odayız malesef ayrı bır odamda yok....bende mısafır odası yanı salon la mutfak duvarı ortak kırdırıp guzel bır beyaz mor ıkı renk mutfak dolabımı yaptırsam ozamanda hep mutfak gorunecek kırıldıktan sonrada gerı donusu olmaz ne dersınız.... amerıkan mutfak kullanan varmı aranızdaaaa pısmanmısınızz.....
suan kucuk bır uzun ınce yanı malesef yemek masası sıgmıyor dolayısıyla mısafere gunluge oturmaya hep aynı odayız malesef ayrı bır odamda yok....bende mısafır odası yanı salon la mutfak duvarı ortak kırdırıp guzel bır beyaz mor ıkı renk mutfak dolabımı yaptırsam ozamanda hep mutfak gorunecek kırıldıktan sonrada gerı donusu olmaz ne dersınız.... amerıkan mutfak kullanan varmı aranızdaaaa pısmanmısınızz.....
benim bir arkadaşım da aradaki duvarı kırdırdı, yalnız tezgah ve dolapları kapatacak şekilde duvarın bir kısmını bıraktı yani mutfak yarı açık oldu. duvar kısmı da cam tuğla ile ördürmüş bayıldık biz tavsiye ederim. böylece hem estetik oluyor hem de bulaşık varsa görünmemiş oluyor...
tatlım benim annemin evi amerıkan mutfak. yemek kokusu dagınıklık dıye dusunme cok guzel gorunuyor gencsındır dıye dusunuyorum zaten temızlersın . ama annem mutfak dolaplarını dewamlı sılmek zorunda kalıyor. misafirin gözü önunde oldugu ıcın. annem her hafta mutfak dolabı sılıyor.benım annemde daha genc yapabılıyor ama ınankı 50 lili yaslarda cekılebılecek bırsey degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?