Kızlar sizce arkadaşım beni istemiyormu

Hayır canım ondan değil daha sonra bizi aradı gezmeye gittik hatta alışveriş yaptılar kendilerine biz sorun etmedim parayi
Hay Allah razı olsun,kenara sıkıştırıp ekmek peynir almaya var da bize yok mu diye elinden almamışsınız parayı ☺
Bebek geliyor,250 olmazsa dara düşeceksinizAh canım ya,bilsen o para alt silme bezine bile yetmez,bırakın arkadaşı da kazancınıza bir ek edinmeye bakın,biraz bekleyip düze çıksaymışsınız keşke...

ben şahsen eşli eşli oturmalardan hoslanmam yani kimseyede güvenmem guvenebildigim sayili arkadaslarim vardir onlarla eşli ayda bir biraraya geliriz ama siz daha birbrinizi taniyamamissiniz bile demekki kadin biseyden rahatsiz olmus

ben şahsen eşli eşli oturmalardan hoslanmam yani kimseyede güvenmem guvenebildigim sayili arkadaslarim vardir onlarla eşli ayda bir biraraya geliriz ama siz daha birbrinizi taniyamamissiniz bile demekki kadin biseyden rahatsiz olmus
Ayda bi yüzünü görüyodum bazen 2 ayda bi neyden rahatsız oldugunuda anlamadım öyle bişe olduysa söyleyebilirdi sonuçta her zaman doğru neyse onu söyledim yüzüne

En irite olduğum şey, hastane paylaşımı, insan gerçekten hastaysa aklına hadi dur bir fotoğraf çekeyim de atayım demek mi gelir?

Geliyorsa gerçekten hasta değilsiniz demektir,birde dostumu böyle günde anlarım diye soru atmakta çok çocukça.

Görüşmek istemiyor demek ki. Bu kadar net.

O zaman niye aradı peki üstüne alındı madem görüşmek istemiyodu ?

O zaman niye aradı peki üstüne alındı madem görüşmek istemiyodu ?
Onu ben bilemem tabi ama kendini mecbur hissetti belkide sonradan yaptığınız paylaşımla. Birde sizin o paylaşımınızdan aramasının bir önemi var mı? Zorla aratmak oluyor çünkü bu.

Ayda bi yüzünü görüyodum bazen 2 ayda bi neyden rahatsız oldugunuda anlamadım öyle bişe olduysa söyleyebilirdi sonuçta her zaman doğru neyse onu söyledim yüzüne
sizin hic arkadasiniz dostunuz yoksu okuldan falan ne biliyim kadina neden kafayi taktiniz umrumda olmazdi sahsen bi tane dostum klsun o bana yetiyor zaten

Kadın bana kendi hakaret ediyor farkındaysan senin gibi biriyle arkadas olmam diyor sence burda kendimi savunmucakmiyim
Senin gibi biriyle arkadaş olmam demek hakaret değildir ama egoist ,kibirli şey demek hakarettir .belki arkadaşınızda bu tarz konusmalarinizdan dolayı sizinle iletişimi koparmaya çalışmıştır.

Senin gibi biriyle arkadaş olmam demek hakaret değildir ama egoist ,kibirli şey demek hakarettir .belki arkadaşınızda bu tarz konusmalarinizdan dolayı sizinle iletişimi koparmaya çalışmıştır.
Ben onla bu şekil konusmuyodum aksine o bu şekil konuşurdu ama bana değil mesela eşimi beğenmezdi sen daha güzelsin derdi eşim ailesine düşkündür sürekli bana derdi ben olsam boşarim onu böyle erkek istemem benim eşim böyle yapamaz gibi çok şey söylerdi ama ben tabi onun demesiyle hareket etmezdim yani benim ona bugüne kadar hiç ne kırıcı ne yanlış bi kelimem.olmadi ilk evlendiğimde bana kullanılmış battaniye getirmişti lekeli ben gidip yüzüne bile vurmadim ben kötü bi.insan olsaydım ohooo burda neler neler yazdılar beni eleştirdiler ama ben sadece anlattığım kadarıyla eleştirirler sonuçta görmediler tanimiyolar nasıl bi insan olduğumu olduğumuzu

Eşinizin arkadaşının karısı için (önceden arkadaş olsanız belki yine anlayabilirim ama siz evlilikten sonra arkadaş olmuşsunuz bir de) neden laf sokmalı story attınız? Ciddi soruyorum. Şu zamana kadar kimse için böyle bir paylaşım yapmadım. Oraya dost böyle günde belli olur yazınca ne gibi bir tatmin yaşıyorsunuz gerçekten merak ettim.

Bir de görümcesinin kızının paylaşımına takılmışsınız da kızın yalan söylediğinin belgesi var mı elinizde? Ben evlenip memleketten istanbula geldim. Bir yeğenim oldu ben evlendikten sonra. Sık sık fotoğrafını paylaşırım. Sizin hesabınıza göre ben yalan söylüyorum paylaştığım fotoğraflar kesinlikle o an çekilmiş fotoğraflar, sürekli memleketteyim yani öyle mi?

sizin hic arkadasiniz dostunuz yoksu okuldan falan ne biliyim kadina neden kafayi taktiniz umrumda olmazdi sahsen bi tane dostum klsun o bana yetiyor zaten
Var çocukluk arkadaşlarım var üst komşum var yakınız baya ama kimse bunun yaptığı gibi yapmadı onlarlada yedik içtik derdimizi paylaştık aynı yani ama sırtını dönen olmadı henüz

Canım kız sürekli hergun onlarda evleri dip dibe kız bütün gün evde tanıyorum gün içinde sürekli gider evine hergun çocuğunu hikayede paylaşır tanımasam bilmesem zaten kalkıpta sormam ben utansın diye söyledim zaten hatasını anladı ve engelledi

kusura bakmada o zaman iyikide arkadasliginiz bitmis zaten o sana hic bir zaman dost olmamis ki dostuk nasilolur ben sana soyleyim dost yuvanin dagilmasini istemez aksine sana ogut verir bu kadin gibi ben olsam bosanirdim demekle olmaz . ben cok zor durumda bile olsa arkadasima derim ki yuva i dagitma dagittiginda hic birsey daha guzel olmayacak derim tabimi ortada bi dayak yoksa bi ihanet yoksa bunu derim . esin ailesine duskun diye sana ben olsam bosanirdim diyen birisinde art niyet ararim ben

İşte ben yinede aramadım onun görüşü budur deidm geçtim öyle zırt pırtta rahatsız etmedim hiç bi zaman burda bana neler dediler ben kötü arkadas oldum ben kötü olsam bu şekildemi davranırdim Kaynanasi melek gibi çok severim ama o hiç sevmez hep derdi istemiyorum eşim konuşmasın ben zaten tasincam gitcem aile olmasın hayatımızda derdi ben derdim kaynanan çok iyi insan değerini bil derdim kötü olsaydım bende farklı konusurdum ama burda malesef herkes beni suçlu bulmuş görende sancak ben kadına hergun gidiyorum hergun arıyorum kendisi bana yakın davrandı doğal.olarak bende ona ama öyle zırt pırt aramazdik yani ayda bi yolumuz düşerse falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…