Kızlar sizce arkadaşım beni istemiyormu

Zaten birdaha asla aramam bi insanı sildimmi silerim ama eşi eşimi arar illaki o zaman cevabını eşim verir

Belki cidden çok zorlamadınız o insanı belki ayda bir aradınız biz okurken ne sıklıkta aradınız bilemiyoruz tabi bildiğimiz sizin yazdığınız kadarı...
arkadaşınız belki gerçekten yapmacık biri ve yaptığı belki gerçekten yanlış, hoş da olmayabilir ancak bizi -bence- erdemli yapan bize kötü davrananlara, başımıza gelen kötü olaylara karşı aldığımız tavırdır.
Gerçekten birine hikaye ile laf sokmak oldun bir davranış değil, en azından gereksiz diyelim.
Bu davranışla kimsenin gönlünü alamazsınız hatta belki de o bunu hak etmiyor bile, neden böyle insanlara gereğinden fazla değer vereceksiniz ki? Vakur olmak güzeldir. Hiç laf sokmayıp, arama sormayı kesin.
Ama bence en önemlisi eşinizi bu işe karıştırmayın. Hiç hoş olmaz, haklı olsanız bile haksız duruma düşebilirsiniz.

Tabi ki eşinizle konuşun, böyle böyle yaptı neden acaba anlamadım vs gibi ama lütfen doldurmayın. Fikir alın ama yönlendirme yapmayın, zaten çok haksızsa yaptıkları ilerde de uzarsa bu mevzu sorunu eşiniz de kendi kendine fark edip ona göre davranacaktır.

bide sanirim yaşın küçük bi abla olarak sana tavsiyem kesinlik ve kesinlikle kocanla arandaki problemi disariya yansitma heleki arkadas cevrene ailene asla ve asla yansitma anlatma bak sonra senin hayatinda soz sahibi bile olmayan insanlar kalkip sana ben olsam o adami bosardim diye laf ediyor kocani bosayacak kadar ne yasamis olabilirsiniz ki adamlarin zaten cogu ailesine düşkün bu bi bosanma sebebi mi dallandirip budaklandirip cevreye lafinizi yayarsan cok aglarsin benden sana tavsiye kuzum kimseyi dost bilmeyeceksin

Eşim zaten kadını pek sevmezdi çok sinsi biri derdi arkadasinada acirdi hep o çocuğu mahfetti diye o yüzden eşim biliyor yani bi arada demişti eşim hakkında ben senin yerinde olsam boşarim demişti onu ailesine düşkün olduğu için o konuda biraz hoslanmiyo malesef ama banada derdi çok güvenme o kadına derdi

Bende sizin üslupla cevap vereceğim.
Ne biliyon da konuşuyon ? Benle sen mi vardın ?
Hiç öyle zannettiğiniz gibi ben ona yakınlık falan göstermedim.
Kendisi sürekli evde ve yalnızdı. Aynı sizin gibi de hastane paylaşımları yapıyordu. İnsanlara cevap verme biçimine bakarsanız neden sizde kaçtığını anlarsınız.

Evet oda anlatıyordu böyle konusurduk işte o anlatırdı ben anlatırdım o derdi benim kocam beni gezdirmese ben cekemem onu boşarim diye ne bilim evleri var ayrı ev istiyodu sırf kaynanasi yakın diye iyiler ama istemem ben evlendikten sonra aile iliskilerini sıcak bulmam derdi öyle konsuurduk hep banada söylerdi sende böyle ol şöyle ol

Hatasını anlasın demişsiniz ama hatalı olan siz olmuşsunuz. Kişisel algılamayın. Biri bana evde değilim dediyse gözlerimle evde olduğunu görmediğim sürece bir fotoğraf yüzünden aksini düşünmem. Ben de bazen kimseyi istemiyorum evime. Hatta kapı çaldığında "kim o?" Diye seslenmeden sessizce mercekten bakarım ki görüşmek istemediğim biriyse kapıyı açmak zorunda kalmayayım. Biriyle arkadaş olmanız size her an o kişiyle ilgili istediğiniz şekilde davranma, istediğiniz an evine gitme, her koşulda ilgi alaka bekleme, hesap sorma hakkı tanımaz. Bunun farkına varmadığınız sürece her arkadaşlığınızın sonunun ergeç bu noktaya gelmesi kaçınılmaz olur.

Peki sen nerden biliyon benim arkadaşımla olan diyalogumuda bilmiş bilmiş konusuyon ben burda anlattığım kadariyla yargılarsin beni en son yorumlarda paylaştım arkadaşımın bana olan hareketlerini ve benim ona olan hareketlerimi bak bakalım kim suçlu kim kötü ondan sonra yargila burda beni yerden yere vurdunuz

Şükür ben evde yalnızda kalıyorum haftanın 3 günü gezmeye de gidiyorum rahat yaşantım var karışan edenim yok tek arkadaşım o değil başka arkadaslarimda var onlar bana geliyor sohbet muhabbet bunun evle alakası ne

Zaten anlattıklarınız kadarını yazdık.
Siz keşke detaylıca onun da size nasıl düşkün olduğunu yazsaydınız.
Hastanede fotoğraf paylaşmanıza değinmedim bile .

Zaten anlattıklarınız kadarını yazdık.
Siz keşke detaylıca onun da size nasıl düşkün olduğunu yazsaydınız.
Hastanede fotoğraf paylaşmanıza değinmedim bile .
Günümüzde 50 yaşında insanlar hastanede paylaşım yapıyor hangi çağda kaldın bu kadar yadirgadin bu durumu ben anlamadım sanki yeryüzünde şuan tek hastanede paylaşım yapan benim

Günümüzde 50 yaşında insanlar hastanede paylaşım yapıyor hangi çağda kaldın bu kadar yadirgadin bu durumu ben anlamadım sanki yeryüzünde şuan tek hastanede paylaşım yapan benim
Valla kaç kere ameliyat oldum , serum yedim , acillik oldum o durumda ben hiç paylaşım yapmayı düşünmedim.
Çünkü hani hastayız ya ? Hani çok ağrımız var ya?
Ben öyle kişilerin google dan fotoğraf araklayıp , patlaştığını düşünüyorum.
İlgi delisi olmak diye bir tabir var. Okumalısınız bence. Çok basit hareketler bunlar. Saygınlığınızı kaybedersiniz.

Ayda bi yüzünü görüyodum bazen 2 ayda bi neyden rahatsız oldugunuda anlamadım öyle bişe olduysa söyleyebilirdi sonuçta her zaman doğru neyse onu söyledim yüzüne
Israrla hem dosttuk hemde ayda 1 falan arıyordum yazmışsınız. Nasıl oluyor anlamadım.
Eğer gerçekten dostsanız neden böyle yaptığını sorun. Yok eğer değilseniz büyütülecek mevzu değil.

Israrla hem dosttuk hemde ayda 1 falan arıyordum yazmışsınız. Nasıl oluyor anlamadım.
Eğer gerçekten dostsanız neden böyle yaptığını sorun. Yok eğer değilseniz büyütülecek mevzu değil.
Canısı dost dediğin kişiyle sürekli görüşmen de gerekmez ki. Dostlar böyle şeyleri inan umursamaz. Evlendiğimde çok yakın bir dostumu silmiştim, görüşmemi istemediği için. (Erkekti)
Boşanır boşanmaz yeniden görüşmeye başladık.
Dost dediğimiz kişiler bizi anlayışla karşılar.

Bilmiyorum ben yadirgamiyorum zaten ilk defa paylaşım yaptım bu hastane olayini yaşı başı geçmiş insanlar paylaşıyor bence alakası yok zaten sosyal medyada herşey paylasiliyor artık yediğimiz yemek içtiğimiz su herkesin düşüncesi farklı

Sanırım çok kısıtlı bir çevreniz var.
Bir de alıngan bir yapıdasınız.
Kontrol amaçlı aramanız da takıntılı bir karakteri işaret ediyor. Başak burcu falan mısınız?

Genelde böyle az çevresi olan insanlar ilgileniyor, o gün onunla görüşmeyen başka plan yapan birilerinin ne yaptıklarıyla.

He size dışarıdayım deyip evde misafirlerle olması densizlik. "Evdeyim ama misafirim gelecek sonra görüşürüz" diyebilir. Bu neden insanlara zor geliyor anlamıyorum. Yalan söylemek daha çok işine geliyor bazı insanlara..
Ya da sizden bunaldı

Bir de sosyal medyadan laf sokmak için imalı sözler paylaşmayın. Emin olun çok ezikçe duruyor.

Benim bile bazen içimden geçmiyor değil ama sonra 'kendine gel basitleşme sakın' diyorum..
Bir derdiniz varsa telefon açıp konuşun o kişiyle..

Aynen öyle çocukluk arkadaşlarım var birrbimzi için canımizi veririz ama onlarlada sürekli araşmiyorum

Peki ciddi ciddi soruyorum. Size geçmiş olsun diyecek mi diye nabız yokladınız değil mi ?

Ona laf sokmadim ki ben sosyal medyadan direk sildim sadece bu kadar çevrem sayılıdır evet herkesle arkadaş olmam galiba bu saatten sonra hiç olmucam kimseye guvenilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…