Şöyle ki 24 yaşında Üniversite mezunu biriyim bu yaz mezun oldum ve calısıyorum. Maaşım 2 bin. Babam ben kendimi bildim bileli alkol ve sigara içen biri iş konusunda da sebat etmemiştir sürekli işten çıkıp boş kalıp girip çıkmış biridir. Bu nedenle hiç.ilerleme kaybetmedik biz. Hala 2 odalı bir evde oturuyoruz kiramız çok cüzi bir miktar babam eşya filan da almaz aldırmazdı eve. Ben okul üniversite hayatım boyunca haftasonu calisarak harçlığımı cıkardım ve birşeyden geri kalmadım çok şükür kendi çabamla. Ev ortamım hep huzursuzdu zaten şuan da sonuçlarını yaşıyorum bozulan psikolojim için tedavi görüyorum. Bu arada maaşımı alınca annem cok istiyordu ve dolabımız 30 senelikti gidip buzdolabı aldım eve ihtiyac sonucta. Onu da babamdan korkarak ama neyseki hallettik. Babama maaşım 2 bin oldı demiştim. Şuan kendisi 2 aydır calısıyor ama hala içen biri. Yine şükür kimseye açmadık ev döndü bir şekilde kredi kartı vs derken. Borç harç. Şuan kartları da bloke babamın. Kendisinin araba merakı hep olmustur iki kez kredi cekip aldı 4 bin tl.lik bir araba geri satmak zorunda kaldı tabi bankaya borclandıgıyla kaldı. Şimdi de araba bakıyor banada ikimiz beraber alırız 2 bin sen verirsin dedi. Bir yandan işe.gider kışın yada ailecek haftasonu bir pikniğe gideriz diyorum birde para kazandı el sürdürmedi olsun istemiyorum fakat bir yandan da annem de kızıyor zaten arabaya. Alacak oraya buraya içmeye gidecek. Şimdi benden para ister yüksek ihtimal nasıl tepki vereyim bilmiyorum aramız bu yüzden bozulacak diye de moralim bozuluyor. Bu arada ufak bir birikimim var babam bilmiyor annem biliyor. Mesela düzgün bir eve çıkalım istiyorum ama babam zaten kendine güvenemez işi istikrarlı değil ee bende memur değilim ama calıssam bile böle.yükler almam doğru mu? Zamanında babam kendini parçalasa neyse ama o bu kadar içip edip benim psikolojime mal olduğu için hala sinirleniyorum.. Sizce ne yapayım?