kızlar sizce kim haklı yardım edin

Bizim için sizin 15 tane kullanıcı adınızın olmasının mahsuru yokta, belki forum kuralları için mahsuru olabilir. Ayrıca 1 tane kullanıcı adınızın olmasının sizin için ne mahsuru var anlamadım. Hangi amaçla, ne niyetle, ne gerekle, 15 tane kullanıcı adına ihtiyaç duyuyorsunuz. 1 tane bize yetiyor mesela, her amaç için.

neden hala bu başlığa yazı yazıyorsunuz anlamış değilim bu başlık çoktan kapandı ama hala yazan yazana

ben aynı kullanıcı adımı kullanıyorum ayrıca herkesin başka kullanıcı adı da olabilir mahsuru mu var

Bizim için mahsuru yok, site kurallarına göre yasak sadece.
Ama zannediyorum bu size zaten bildirildi ama siz bilmemezlikten geliyorsunuz.
Neyse... hayatta mutluluklar...

kusura bakmayın ama para adamın ister verir ister vermez ödeyemezsek lazım olursa kredi çekeriz demişsiniz eee çekinde alın kimseye muhtaç olmayın ki bu adamda ev almak istiyormuş belki de kafasına göre bir yer bulduğunda alaacak siz o parayı vermezseniz onlarda alamayacak kızılacak birşey yok bence

konuyu en bastan okudum ve bu msj dikkatimi cekti. ben bilmiyorum ama sanrim konuyu acan arkadasin profilinde memur yaziyomus daha once simdi mimar olmus ilginc...

Bizim için mahsuru yok, site kurallarına göre yasak sadece.
Ama zannediyorum bu size zaten bildirildi ama siz bilmemezlikten geliyorsunuz.
Neyse... hayatta mutluluklar...

Lütfen konuya yorum yapınız,kişilere değil topik konusuna yorum yapmak gereksiz tartışma ve polemikleri engelleyecek,üyelerin uyarı almalarını minumum seviyeye indirecektir.

arkadaşlar iki üç kullanıcı adına karşıyım kendim şahit oldum bir arkadaş iki ayrı kullanıcı adıyla yorum yazmış bir konuya hiç anlam veremedim birde genelde meslekler yalan yazılıyor mimar yok memurlmaz: öğretmen niye yapıyolar bunu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…