Kızlar hepİnİze pes doĞrusu!!!! Nasıl bu kadar aŞırıya kaÇabİlecek konuŞmalar yapabİlİyorsunuz? Buraya bu konuyu aÇtıĞıma pİŞman ettİnİz benİ , İŞİn İÇİn de olmadıĞınız İÇİn nasıl da peŞİn hÜkÜmlÜ ve dalga geÇerekten konuŞmalar sergİlemİŞsİnİz tebrİk ederİm hepİnİzİ, eŞİm akŞam laf atıp konuŞtu benİmle yanİ ben ÖzÜr dİlemedİm dİlenecek bİr durum da yok zaten ama sİze kalsa ooooooo; dedİ kİ abİmİn yaptıĞı benİmde canımı Çok sıktı, hayal kırıklıĞına uĞradım ve bunu fesatlıktan dolayı yaptıĞına karar verdİ ve abİsİnİn yaptıĞını hala hazmedemedİĞİnİ sÖyledİ , buna benzer bİr Şeyİ daha Önce de yaptıĞını sÖyledİ ,eŞİm abİsİne araba alıp vermİŞ adam,eŞİm abİsİnİ aldıĞı arsaya ortak etmİŞ İnsan,eŞİm abİsİnİ baŞı sıkıŞınca para gÖndermİŞ İnsan,eŞİm abİsİnİ evlensİn dİye devamlı teŞvİk eden İnsan,abİsİnİn kısa vadede ev alacaĞına İnanmıyoruz hazırda parası vardı bzİ İhtİyaÇtan ÖtÜrÜ İkİncİ ev almak zorundayız tamam mı ve bunu bİr yıl İÇİnde Ödeme sÖzÜ verdİk,bİz baŞkalarını maĞdur edecek yapıda İnsanlar deĞİlİz tanımadan nasılda yargısız İnfazlar yapmıŞsınız ; evet abİsİ kıl bİr adam onu sİz deĞİl ben ve eŞİm tanıyor ,eŞİmİn yaptıĞı İyİlİklere karŞılık bİz de kısa vadelİ bİr İyİlİk İstedİk Önce verİcem dedİ sonra yan Çİzdİ bİz ev sahİbİyle anlaŞmak Üzereydİk kİ anlaŞsaydık o adama ayıp olmayacakmıydı; eŞİm de bunu hala hazmetmİŞ deĞİl ama abİm dİyor napabİlİrİm sİlemem kİ ; ben de sİl demİyorum ne alaka ben bİr sÜre konuŞmak İstemİyorum dedİm o da anlayıŞla karŞıladı ne zaman hazır hİssedersem kendİmİ o zaman konuŞucam ; ev almak İstedİĞİmİz muhİtte ev fİyatları Çok yÜksek bİze uygun bİr ev bulduk ve Çok ısındık ben Çok İstedİm ,alma dÜŞÜncesİ bİr anda belİrdİ Şuan dÜŞÜnmÜyorduk ama hesap kİtap yaptık alalım dedİk ÇÜnkÜ bİzİm İÇİn İhtİyaÇ bİz İkİ Şehİrde yaŞama durumunda olucaz yakın zamanda ;
aklıma eski bir türk filmi repliği geldi fıstık benim olacak binicem üstüne vurucam kırbacı.
aklıma eski bir türk filmi repliği geldi fıstık benim olacak binicem üstüne vurucam kırbacı.
esınız abısı ıcın bırcok fedakarlıklar yapmıs ve yaptıklarına nıspeten daha kucuk bır ıyılık ıstemıs olabılır
ama yapmamıs bu abı
yapmak zorunlulugu yok kı
esınız ona fedakarlık yaparken karsılıgını alırım dıye mı yaptı yanı
yapmadı dıye neden kotu oluyor,
becerıksız, bır anlamda gecımsız, bır baltaya sap olamamıs ınsan ılan edılıyor
elbette ısın ıc yuzunu bılemeyız
sızın yansıttıklarınız dogrultusunda olayı anlamaya calısırız
ve sızın anlatımınıza gore parayı verseydı ıyıydı ama vermeyınce kotu adam oldu
madem bu ev sızın ıcın ıhtıyac ben anlamıs degılım neden kredı cekmıyorsunuz
sız ve esınız bu durumda kendınızı haklı gorebılırsınız
ama yansıttıklarınız dogrultusunda ben sızın haklı tarafınızı goremedım
Neden başkasından istemeği gereği duyuyorsnz . .İlk mesajnda demişsinki 30 milyarı bir yılda öderim .E madem öyle kredi çek.Fazla faiz ödemezsinki bir yıl için.Abinize borçlu olacağınıza bankaya olun
ihtiyaç değilmiş ki;
görmüş çok beğenmiş bu ev benim olmalı demiş...
yoksa zaten evi, arsaları, arabaları varmış...
ama bu ev de onun olmalıymış....
işte şimdi kaçtı ciddi :))))))))
kızlar siz kafanıza göre yorum yapmaya devam edin beni ve eşimi hala anlamamak için direniyorsunuz siz bilirsiniz hiç önemli değil kalkıp benim hayatıma müdahale edecek değilsiniz ya:))) sizler dalga geçmeye devam edin o dalga geçenler kendilerini bilir ben bu sitenin daha seviyeli olduğunu düşünmüştüm ama bakıyorum ki dalga geçmekten geri kalmayanlar var ;şimdi bişey derdim ama neyse:)))) bu son mesajım bu başlığı açtığıma pişman oldum siz mesaj yazmaya devam edin kendi kendinize yazar sonra okursunuz:)))))))))))))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?