kızlar sizce kim haklı yardım edin

sevgili crazy,
ben kendi adıma senin abisinin para vermekten vazgeçmesi olayına bozulmuş olabileceğini anlıyorum.ama bu durumu olgunlukla karşılamak ayrı eşine cep tel nunu fırlatıp al abini tanı demen ayrı.tepkin çok aşırı olmuş bana göre.
burdaki diğer insanların çoğuda böyle düşünüyor.evet sen bozulmakta haklı olabilirsin ama burda bu adamda zaten bi baltaya sap olamadı onla evlencek kişiye Allah sabır versin ....vs laflar edersen tepki çekersin.bu çok yanlış bana göre.

hayatta herşey istediklerimiz doğrultusunda gitmez.bazen bu tür şeyler olabilir.olgun olmak gerekir.seni yüceltecek olanda bu....

ınsanların gelir durumlarına göre ihtiyaçları değişiyor elbette. mesela birisi istediği ayakkabıyı alamadığı için hasta olur diğeri ise yeterince beslenemediği için gerçekten hasta olur.

aklıma eski bir türk filmi repliği geldi fıstık benim olacak binicem üstüne vurucam kırbacı.

Son düzenleme:

Ablama bunu okutayım da, ikinci çocuk fikrinden vazgeçsin.. sempatiksalakcinni
Kızıma kardeş yapıcam diye helak etmesin boşuna kendini..
İyi fikir.. :icecream:

Benim en cok takildigim nokta bu durumdan sonra kaynini bir kalemde silnmendi!

Yanlis buldum bu tavrini.....madem aslinda onu severdim diyorsun böyle para yüzünden araniz bozulmamaliydi.

Su ana kadar araniz iyidide siz ev almaniza neden fesatlansin adam? Kardesinin ev sahibi olmasini neden kiskansin?

Bence sen ailenin doldururslarina geliyorsun arkadasim....kayninla konusmama kararini tasvip etmedem...ama tabikide karar senin

esınız abısı ıcın bırcok fedakarlıklar yapmıs ve yaptıklarına nıspeten daha kucuk bır ıyılık ıstemıs olabılır
ama yapmamıs bu abı
yapmak zorunlulugu yok kı
esınız ona fedakarlık yaparken karsılıgını alırım dıye mı yaptı yanı

yapmadı dıye neden kotu oluyor,
becerıksız, bır anlamda gecımsız, bır baltaya sap olamamıs ınsan ılan edılıyor
elbette ısın ıc yuzunu bılemeyız
sızın yansıttıklarınız dogrultusunda olayı anlamaya calısırız
ve sızın anlatımınıza gore parayı verseydı ıyıydı ama vermeyınce kotu adam oldu

madem bu ev sızın ıcın ıhtıyac ben anlamıs degılım neden kredı cekmıyorsunuz

sız ve esınız bu durumda kendınızı haklı gorebılırsınız
ama yansıttıklarınız dogrultusunda ben sızın haklı tarafınızı goremedım

kım kıme bu devırde para verıorkı
bnce olgunluklan karsılaman gerekıor
para ıcın kırmasaydınız bırbırnızı
allh evınde hayırlısını versın
hem kımse kımseye borc vermek zorundada deıl
yerı gelır senın aılen neden vermıor dıe esın basada kalkar
allh hayırlısını versın canım herseyın

Neden başkasından istemeği gereği duyuyorsnz . .İlk mesajnda demişsinki 30 milyarı bir yılda öderim .E madem öyle kredi çek.Fazla faiz ödemezsinki bir yıl için.Abinize borçlu olacağınıza bankaya olun

ihtiyaç değilmiş ki;
görmüş çok beğenmiş bu ev benim olmalı demiş...
yoksa zaten evi, arsaları, arabaları varmış...
ama bu ev de onun olmalıymış....

Faiz ödemek istemiyor,çok akıllı olduğu için delikafadulden

ihtiyaç değilmiş ki;
görmüş çok beğenmiş bu ev benim olmalı demiş...
yoksa zaten evi, arsaları, arabaları varmış...
ama bu ev de onun olmalıymış....

kendı tabırıyle ıhtıyacmıs
ıkı sehırde yasama zorunlulugu vs
bılemem bunu
sonucta ınsanların yasam standartı, bakıs acısı ıhtıyacları farklılastırıyor

kızlar siz kafanıza göre yorum yapmaya devam edin beni ve eşimi hala anlamamak için direniyorsunuz siz bilirsiniz hiç önemli değil kalkıp benim hayatıma müdahale edecek değilsiniz ya:))) sizler dalga geçmeye devam edin o dalga geçenler kendilerini bilir ben bu sitenin daha seviyeli olduğunu düşünmüştüm ama bakıyorum ki dalga geçmekten geri kalmayanlar var ;şimdi bişey derdim ama neyse:)))) bu son mesajım bu başlığı açtığıma pişman oldum siz mesaj yazmaya devam edin kendi kendinize yazar sonra okursunuz:)))))))))))))))))))))))))))))))))

okusanda okumasanda demeden geçemeyeceğim,

bir okulda bile bir dersten çok fazla öğrenci kalırsa öğretmeni sorgularlar, burada kimse size hak vermiyo, bence kendinizi sorgulayın

Abi o kadar kıl biri madem, keşke bu kıl abiye tenezzül etmeseydiniz, sonra size bu para konusunda yine kıllık yapardı.
Ama para isterken, bu kıllıkları ve aklınızdaki abiyle ilgili kötü bütün düşünceleri silvermişsiniz birden. Para nelere kadir demek ki. Yani işinize gelince, para istemeye gelince cici abi, para vericem diyince cici abi, para vermeyince kıl abi.
Para çok önemliymiş demek ki. Abi de bu kadar önemli birşeyi size vermemekle iyi yapmış.
Bu konuda sizin söylediklerinizi takmıyorum, siz konuşun durun, ben zaten haklı olduğumu biliyorum diyorsanız, keşke bu kadar emin olduğunuz bir konuda konu açma gereği de hissetmeseydiniz.

Son düzenleme:
yani sadece sizin yazdığınız okudum arkadaşların yorumlarını okumadım henüz, bir ben mi böyle düşünüyorum bilmem ama çok saçma bişey sizin isteğiniz kimse size para vermek zorunda değil üstelik bu eşinizin abisi bile olsa kaldı ki bu devirde insanlar anne babasından yardım göremiyor, çok büyük bir beklenti içindesiniz, ayrıca madem bir yıl içinde gerek olursa kredi çekip ödeyebilecek gücünüz var neden çekmiyosunuz insanları neden zor durumda bırakıyosunuz anlamıyorum.Ayrıca kendi aileniz yardımcı oluyor olabilir eşiniz bunun ezikliği duymak zorunda değil yada herkesin maddi imkanları bir değil onlar yardımcı oluyor diye eşinizinkilerde olmak zorunda değil, nasıl insanları böyle mecbur hissetiriyosunuz anlamış değilim birde miktar belirtmişsiniz 40 bin, hani yardımcı olabilirseniz olabildiğiniz kadar deseniz neyse insanlar birbirine tabi ki yardım etmeli ama bu şu kadar bu kadar olmamalı bence.

bance yanlış düşünüyorsun sende ev almak istiyorsun eşinin ağbiside farzetki ağbisi sizden 30 bin isteseydi sonrda 40bin olsun deseydi bence sen kıyameti koparırdın eşine telefonu atığına göre ikincisi vermek zorundada değil sonuçta onunda eşi ve ailesi vardır tek taraflı düşünme empati kur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…